29 / 03 / 2024

Diyarbakır Stadı son hali 2018

Diyarbakır Stadı son hali 2018

9 Mayıs Çarşamba günü açılacak olan 33 bin seyirci kapasiteli Diyarbakır Stadı'nın yapımı tamamlandı. Stadın son halinin görüntüleri paylaşıldı...

TOKİ'den Diyarbakır Hazro projesi için son 3 gün! 142 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır Hazro projesi için yeni tarihi açıkladı. İşte TOKİ Diyarbakır Hazro projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Diyarbakır projesinde son dakika! Bu ilçeye 142 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır projesi 25 Eylül tarihinde ihaleye çıkacak. Merakla beklenen projede 142 konut yer alacak.

Diyarbakır'da ağır hasarlı beş bin 459 binada son dakika gelişmesi! Yarısından fazlası yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'da 5 bin 459 ağır hasarlı bina ile ilgili yıkım çalışmaları devam ediyor. Son dakika gelişmesine göre Diyarbakır'da depremlerden etkilenen binaların yarısından fazlası yıkıldı.

Diyarbakır'da 6 bin 40 adet deprem konutu inşa edilmeye devam ediyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Diyarbakır'da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından temeli atılan binalar son sürat yapılmaya devam ediyor.

TOKİ Diyarbakır projesi için son dakika müjdesi geldi! 126 konutluk yeni projeyi aman kaçırmayın!

TOKİ Diyarbakır projesi için son dakika müjdesi geldi... Sadece bir ilçede inşa edilecek olan 126 konutluk yeni projeyi aman kaçırmayın...

TOKİ Diyarbakır projesi için beklenen tarih geldi! Tam 333 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır'da inşa edeceği proje için de start verdi. Tam 333 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

İnşaat sektörü, Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörü Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor...

Diyarbakır Bağlar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

Diyarbakır'da kripto para çetesi çökertildi!

Son zamanlarda ülke gündeminin ilk sıralarında yer alan kripto para dolandırıcılığında Diyarbakır öne çıkan şehirler arasında yer aldı. Hafta sonu kentte yapılan operasyonda vurgun yapan çete çökertildi. 

Diyarbakır Külliyesi 'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temelleri atılan Diyarbakır’daki Merkez Cami ve Külliyesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, külliye inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

TMMOB Diyarbakır: İhale yönlendirmeleri ve imar rantları ile kamu zarara uğratılıyor!

TMMOB Diyarbakır İl Koordinasyon Kurulu, son dönemlerde şehirde kaçak yapılaşmanın arttığına dikkat çekti. Diyarbakır Mimarlar Odası Eşbaşkanı Ferit Kahraman, “İhaleler, pazarlık usulüyle belirli firma ve kişilere verilerek kamu zarara uğratılıyor” diye konuştu.

Diyarbakır Kayapınar TOKİ son başvuru tarihi!

Diyarbakır Kayapınar TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 58 adet 2 oda 1 salon konut bulunuyor.

TOKİ Diyarbakır Üçkuyu son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Diyarbakır Üçkuyu son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.

Diyarbakır Stadı son hali 2018 Haberi

Diyarbakır Stadı son hali 2018

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  tarafından inşa edilen ve Ziraat Türkiye Kupası finalinin oynanacağı 33 bin seyirci kapasiteli Diyarbakır Stadı'nın yapımı tamamlandı. 9 Mayıs Çarşamba günü oynanacak kupa finaline ev sahipliği yapacak stadyumda son hazırlıklar sürüyor. Anadolu Ajansı stadın son halinin fotoğraflarını paylaştı;