19 / 04 / 2024

diyarbakır tmsf satılık arsa ihalesi

diyarbakır tmsf satılık arsa ihalesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), Adana Defterdarlığı ile Safranbolu ve Fatih belediyeleri muhtelif taşınmazların satışı için ihale açtı.

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları!

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları ve proje detayları..

Diyarbakır Bağlar'da 11.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Diyarbakır Bağlar İlçe Belediye Başkanlığı, Diyarbakır ili, Kayapınar ilçesi, Kayapınar Mahallesi'nde yer alan 5 bin 254,67 metrekare büyüklükteki arsayı 11 milyon 665 bin 367 TL'ye satıyor. 

Levent sokakları 'satılık ev' ilanlarıyla doldu!

Levent sokaklarında bulunan evlerin sahipleri binalarının en görünür yerine ‘Satılık Ev’ tabelası astılar. Konuyla ilgili komplo teorileri üretiliyor.

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Piazza Rönesans Evleri satılık!

Toplam 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan oluşan Piazza Rönesans Evleri satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

Ömür İstanbul Esenler satılık daire!

Toplam 218 konut ve 3 dükkandan meydana gelen Ömür İstanbul projesi İstanbul Esenler'de Turgut Reis Mahallesi'nde yükseliyor. Ömür İstanbul Esenler satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Diyarbakır'da ev satışları azaldı!

Diyarbakır'da "satılık" ev ilanları arttı. Bölgede, yaşanan çatışmalar evlerin fiyatlarını düşürürken satışlarda durgunluk yarattı.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap satılık!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap satılık daire tipleri arasında 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. Projede 650,48 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Murat Kanğın Diyarbakır'daki sağlık yatırımlarını anlattı!

Diyarbakır'da imar planı çalışmaları süren ve 705 yataklı olması öngörülen Yenişehir Şehir Hastanesinle, 750 yataklı planlanan Uçkuyular Şehir Hastanesi'nin hizmete başlamasıyla kentte yaşanan sağlık sorunları büyük ölçüde giderilecek.

TOKİ Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap satılık daire!

TOKİ Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap satılık daire fiyatları 76 bin 299 TL'den başlıyor. Satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen projede 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

diyarbakır tmsf satılık arsa ihalesi Haberi

diyarbakır tmsf satılık arsa ihalesi

Safranbolu Belediye Başkanlığı ilçenin Yeni Mahalle, Halkevi sokakta bulunan ve tapunun 4 parselinde kayıtlı, 5 bin 417 metrekare bahçe vasfındaki taşınmaz, en az dört yıldızlı veya daha fazla düzeyde bir otel yapılmak üzere satışa çıkarıldı.

İhale, kapalı teklif usulü ile 10 Ekim 2007 tarihinde saat 14.00'de belediyede yapılacak.

Muhammen bedeli 950 bin YTL olarak belirlenen ihalede katılımcılardan geçici teminatın yüzde 3'ü olan 28 bin 500 YTL tutarında geçici teminat bedeli alınacak.

Katılımcılar ihalenin...