29 / 03 / 2024

Dizaynım Modern Yapı

Dizaynım Modern Yapı

Dizaynım Modern Yapı Market Ticaret Anonim Şirketi, Alper Mirmahmutoğulları Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Ekim 2014 tarihinde Küçükbakkalköy, Novada Ataşehir AVM'de kuruldu.

Sea Dizayn Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sea Dizayn Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sea Dizayn Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Sönmezler Dizayn Müteahhitlik Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Haf. Nak.San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dudullu Şb. açıldı!

Sönmezler Dizayn Müteahhitlik Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Haf. Nak.San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dudullu Şb. bugün Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Önder Sönmez ve Nurettin Sönmez ortaklığında açıldı.

Tera Modern Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tera Modern Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Işık tarafından kuruldu.

Dizayn Lüks Yapı Tasarım İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Lüks Yapı Tasarım İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Dikentepeli tarafından kuruldu...    

Toker Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toker Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Bahyettin Toker tarafından kuruldu. 

Salım Konut Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Salım Konut Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Salım tarafından kuruldu. 

Kırklar Dağı'ndaki 725 lüks konut için yıkım ihalesi yapıldı!

Diyarbakır Merkez Sur ilçesinde tarihi Kırklar Dağı'nda 6 yıl önce yapılmak istenen ancak inşaatı durdurulan 725 lüks konut için yıkım ihalesi yapıldı.

Deltatek Mühendislik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deltatek Mühendislik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Murat Muratoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kocaoğlu Kurumsal Danışmanlık İnşaat Tasarım Dekorasyon Yapı ve Reklam Hizmetleri İth. İhr. Ltd. Şti kuruldu!

Kocaoğlu Kurumsal Danışmanlık İnşaat Tasarım Dekorasyon Yapı ve Reklam Hizmetleri İth. İhr. Ltd. Şti 100 bin TL sermaye ile bugün Tarık Kwgah tarafından kuruldu.

STC Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

STC Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi MHD Samer Al Seırawan tarafından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Işık Kardeşler Müteahhitlik Mimarlık Mühendislik Yapı Mal. Eml. Oto. San. ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Kardeşler Müteahhitlik Mimarlık Mühendislik Yapı Mal. Eml. Oto. San. ve Dış Ticaret Limited Şirketi Muhammed Işık tarafından 150 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kiltaş Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kiltaş Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Noman Köse tarafından 800 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aydın İnşaat Tasarım Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Aydın İnşaat Tasarım Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye ile 27 Eylül 2017 tarihinde açıldı

Dizaynım Modern Yapı Haberi

Dizaynım Modern Yapı
Dizaynım Modern Yapı Market Ticaret Anonim Şirketi, Alper Mirmahmutoğulları Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Ekim'de kuruldu. 


Dizaynım Modern Yapı Market Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konuları başlıca şunlardır. 1-İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo, mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. 2-Her türlü nalburiye işleri yapmak. 3-Her türlü orman ürünlerinin; ham, mamul, yarı mamul olarak yurtiçinden ve yurtdışından temin edilmesi yurtiçine ve yurtdışına satılması, pazarlanması. 4-Kereste, tomruk alım, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatı ve bunların mamul ürünleri mdf, yonga levhaları ve sunta alım,...