28 / 03 / 2024

diztaş inşaat eleman alımı

diztaş inşaat eleman alımı

Halkalı'daki projesinde istihdam etmek üzere eleman alacak.

Kalifiye inşaat elemanı eksikliği kentsel dönüşümün hızını kesiyor!

Depremlerin etkisiyle İstanbul gibi büyükşehirlerde hızlanan kentsel dönüşüm projelerinde, yüksek maaşlara rağmen kalifiye inşaat işçisi bulma sıkıntısı yaşanıyor.

İnşaat ustası maaşları 100 bin TL'yi buldu, vatandaşlardan yorumlar gecikmedi!

Türkiye genelinde ara eleman sıkıntısı yaşayan sektörler arasında inşaat sektörü de bulunuyor. Paylaşılan detaylara göre inşaat ustası maaşları 100 bin TL'yi bulurken, vatandaşlardan da yaşanan duruma adeta yorum yağdı. İşte o yorumlar...

İnşaat sektöründe çalıştıracak eleman bulunamıyor! İşçiler 2 bin TL'lik günlük ücret istiyor!

İstanbul'da konutunu yenileyeceklere 800 bin lira hibe, 700 bin lira da uygun maliyetli kredi imkanı sunulacak. Kentsel dönüşüm hızlı atılan bu adımlarla hızlandırılırken, inşaat sektöründe çalıştıracak eleman bulunamıyor. İşte ayrıntılar...

Vinç operatörü ayda 150 bin, inşaat ustası 70 bin, mühendis ise 40 bin TL kazanıyor! İnşaat sektöründe maaşlar katlandı!

Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden biri olan inşaat sektöründe kalifiye eleman sıkıntısı büyürken, maaşlar da her geçen gün katlanıyor. İnşaat sektöründe çalışanların maaşları duyanları şok etti. İşte o rakamlar...

AYİDER açıkladı, inşaat sektöründe 2 bin Türk Lirası'na günlük çalışacak kalifiye eleman yok

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER), inşaat sektörünün çok önemli bir sıkıntı haline gelen kalifiye eleman açığını azaltmak için amacı ile  meslek liseleri ile işbirliği yapacağını açıkladı. Sektöre nefes aldırmak adına yapılacak bu uygulamanın detayları haberimizde...

İnşaat sektöründe ara eleman ihtiyacı!

İstinye Üniversitesi, gayrimenkul ve inşaat sektörüne yönelik MBA programını hayata geçirdi. Porgram kapsamında sektörde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu. 

Japonya inşaat sektöründe çalışacak yabancı işçi alacak!

Japonya'nın 2025 yılına kadar tarım, inşaat, sağlık ve gemi inşaatı gibi sektörlerde çalışacak yabancı eleman alınacak.

Acil 1.314 inşaat işçisi aranıyor!

Hükümetin başlattığı istihdam seferberliği, İŞKUR üzerinde yürütülüyor. İşverenlerden İŞKUR’a 90 bin talep geldi ve kurum, 90 bin iş için acil eleman arandığını açıkladı. İşçi arayan sektörler arasında inşaat sektörü de bulunuyor ve acil olarak 1.314 inşaat işçisi aranıyor.

Adana'da inşaat sektörüne kalifiye eleman yetiştirilecek!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Adana'da inşaat sektöründe yaşanan kalifiye eleman sıkıntısına çözüm olması için Adana Meslek Lisesi'ni kuracaklarını söyledi.

İnşaat sektöründe ara elemen sıkıntısı var!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Nesim Ekinci, Türkiye'de ve Mersin'de artan işsizlik oranlarına rağmen, inşaat sektöründe ara eleman sıkıntısı yaşadıklarını söyledi.

İnşaat sektörü ara eleman sıkıntısı yaşıyor!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanı Nesim Ekinci, Türkiye'de ve Mersin'de artan işsizlik oranlarına rağmen, inşaat sektöründe ara eleman sıkıntısı yaşadıklarını söyledi.

Türkerler İnşaat eleman arıyor!

Türkerler İnşaat A.Ş bünyesindeki firması için üst düzey yöneticiler, iş geliştirme müdürü ve iştirakler müdürü arıyor. Adaylarda aranılan özellikler şunlar;

BTSO İnşaat Konseyi nitelikli eleman sorununu çözüyor!

BTSO İnşaat Konseyi, inşaat sektörünün vasıflı eleman sorununa BTSO tarafından hayata geçirilen Mesleki Yeterlilik, Sınav ve Belgelendirme Merkezi (MESYEB) ile çözüm bulmayı hedefliyor.

diztaş inşaat eleman alımı Haberi

diztaş inşaat eleman alımı

Diztaş İnşaat, bayındırlık mevzuatına hakim, proje üzerinden kesin hesap ve metraj çıkarmada tecrübeli, mesleğinin gerektirdiği bilgisayar programlarına hakim, inşaat mühendisliği veya mimarlık mezunu ve tercihen Avrupa yakasında ikamet eden eleman alacak. Başvurular 0 212 465 77 57 no'lu faksa veya [email protected] adresine yapılabilir.