28 / 03 / 2024

DKY İnşaat DKY Kartal iletişim

DKY İnşaat DKY Kartal iletişim

DKY Kartal Rezidans daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. FSM Köprüsü’ne 25 dakikalık uzaklıkta olan projede "yüzde 10 peşin öde, gerisini taşın öde" kampanyası devam ediyor.

DKY Kartal Rezidans nerede?

DKY Kartal Konutları'nın 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Projede 331 adet dairenin yanı sıra ticari birimler de bulunuyor. Peki DKY Kartal Rezidans nerede?

DKY İnşaat DKY Kartal ödeme koşulları!

Daire seçeneklerinin 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar değişiklik gösterdiği proje Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. DKY İnşaat DKY Kartal ödeme koşulları kapsamında peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor.

DKY İnşaat DKY Kartal konut fiyatları!

DKY İnşaat DKY Kartal konut fiyatları 452 bin TL’den başlangıç gösteriyor. DKY İnşaat DKY Kartal projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal - Soğanlık ’ta inşa ediliyor.

DKY İnşaat DKY Kartal satılık konut!

Toplam 220 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilen proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. DKY İnşaat DKY Kartal satılık konut tipleri 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklı seçenekte tasarlandı.

DKY İnşaat DKY Kartal ödeme koşulu!

Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 331 adet daire bulunuyor. DKY İnşaat DKY Kartal ödeme koşulu kapsamında projede 60 aya kadar taksitlendirilme imkanı sağlanıyor.

DKY Kartal fiyat!

DKY Kartal fiyat listesi kapsamında lansmana özel avantajlar sunuluyor. Dairelerin büyüklükleri 98.19 metrekare ile 200.87 metrekare arasında değişiklik gösteren proje DKY İnşaat imzası ile yükseliyor.

DKY İnşaat DKY Kartal projesi nerede?

200 milyon yatarım bedeliyle Kartal’da yükselen DKY İnşaat DKY Kartal ‘ın satışları devam ediyor. Projede 331 daire bulunuyor. Peki DKY İnşaat DKY Kartal projesi nerede?

DKY İnşaat DKY Kartal ulaşım!

DKY İnşaat DKY Kartal ulaşım bilgilerine göre proje D-100 ve çevre yolu bağlantısının kesiştiği yerde yükseliyor. 7 dönümlük dev yaşam parkının yer aldığı projede toplam 331 adet daire yer alıyor.

DKY İnşaat DKY Kartal fiyat!

DKY İnşaat DKY Kartal fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 385 bin 750 TL'den başlangıç gösteriyor. Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabilen proje 220 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

DKY İnşaat DKY Kartal ödeme seçenekleri!

DKY İnşaat DKY Kartal ödeme seçenekleri kapsamında peşinatta yüzde 10 indirim uygulanıyor. Toplam 331 adet daireden oluşan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal-Soğanlık'da yer alıyor.

DKY Kartal Evleri fiyatları!

DKY Kartal Evleri fiyatları metrekare bazında 3 bin 900 liradan başlıyor. Lansmana özel peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanan projede yer alan dairelerin alanları 66 ile 217 metrekare arasında değişiyor.

DKY İnşaat DKY Kartal fiyat listesi!

DKY İnşaat DKY Kartal fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 331 adet konutun yer aldığı projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor.

DKY Kartal lansman fiyatları!

DKY Kartal lansman fiyatları metrekare bazında 3 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 2+1.5'tan 6+1.5'a kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

DKY İnşaat’tan Anneler Günü 2017 kampanyası!

DKY İnşaat “Anneler Günü”ne özel bir kampanyaya imza attı.DKY İnşaat’ın Ada, Sahil, Lokum Evler, Kartal ve Business Kartal projelerinden ev sahibi olmak isteyen herkes 80 aya kadar sıfır faiz oranından ve yüzde 2 indirim imkanından yararlanabilecek.

DKY İnşaat ve BJK imza töreni yarın!

DKY İnşaat ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında bir imza töreni düzenliyor. İmza töreni 29 Mart Çarşamba (yarın) günü düzenlenecek.

DKY İnşaat'ın hedefi 1 milyon metrekare inşaat!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi " hedeflediklerini söyledi.

DKY İnşaat, kentsel dönüşüm projelerinde öncü olacak!

Kartal’a Yatırım, Geleceğe Yatırım Zirvesi’nde konuşan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Kartal bölgesinde gelecek 10 yılda kentsel dönüşüm kapsamında 200 milyar dolarlık iş olduğunu söyledi.

DKY İnşaat 2016'da yeni dönüşüm projelerine başlayacak!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, 2016'da Bağdat Caddesi, Sahil Yolu, Kartal, Çeliktepe ve Sultanbeyli'deki projelerin yanısıra geliştirme evrelerini tamamladıkları kentsel dönüşüm projelerine de başlayacaklarını söyledi.

DKY İnşaat, Kartal'da 200 milyon liralık dönüşüm yapıyor!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat Kartal'da kentsel dönüşüme başladı!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY Sahil: DKY İnşaat'ın yeni projesi Kartal sahilinde yükseliyor!

DKY İnşaat'ın yeni projesi DKY Sahil, Kartal sahilinde yükseliyor. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek olan DKY Sahil Evleri projesi için ön talep süreci başladı...

DKY İnşaat'tan Kartal'da 2. kentsel dönüşüm!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da Atalar sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüş projesi için çalışmalara başladı. Şirket bir yıl içinde Kartal'da ikinci kentsel dönüşüme başladı. İşte açıklama...

DKY İnşaat'ın satış ofisleri bayramda açık!

DKY İnşaat’ın Levent’te Büyükdere Caddesi No:195’de bulunan Satış ve Deneyim Merkezi, DKY Kartal ve Lokum Evler’in satış ofisleri Kurban Bayramı’nın 2, 3 ve 4. günlerinde açık olacak.

DKY İnşaat’ın satış ofisleri bayramda açık mı?

DKY İnşaat’ın Levent’te Büyükdere Caddesi No:195’de bulunan Satış ve Deneyim Merkezi, DKY Kartal ve Lokum Evler’in satış ofisleri Kurban Bayramı’nın 2, 3 ve 4. günlerinde açık olacak.

DKY İnşaat’ın satış ofisleri bayramda açık!

DKY İnşaat’ın Levent’te Büyükdere Caddesi No:195’de bulunan Satış ve Deneyim Merkezi, DKY Kartal ve Lokum Evler’in satış ofisleri Kurban Bayramı’nın 2, 3 ve 4. günlerinde açık olacak.

DKY İnşaat DKY Kartal iletişim Haberi

DKY İnşaat DKY Kartal iletişim

İstanbul Kartal Soğanlık bölgesinde inşa edilen DKY Kartal Konutları'nın 2017 yılı Aralık ayında teslim edilmesi öngörülüyor. Projede 331 adet dairenin yanı sıra ticari üniteler de yer alıyor. 


DKY Kartal Rezidans daire fiyatları kat ve cephelerine göre farklılık gösteriyor. 220 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilen proje DKY İnşaat imzası taşıyor. 


22 bin metrekare arsa alanına sahip DKY Kartal Evleri deniz otobüsü iskelesi ve sahil yoluna 9 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika, FSM Köprüsü’ne 25 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre mesafede bulunuyor. 


Soğanlık DKY Kartal'da konutlar 98.19 -200.87 metrekare, ofisler ise 105 -931 metrekare büyüklükte dizayn edildi. Projede 2+1.5, 3+1.5, 4+1.5, 5+1.5, 6+1.5 şeklinde tasarlanan daire seçenekleri sunuluyor. 


DKY Kartal Residence'nin sosyal yaşam alanları içerisinde; koşu parkurları, bisiklet yolları, çiçek bahçeleri, otopark, çocuk...