18 / 04 / 2024

DKY kentsel dönüşüm projesi

DKY kentsel dönüşüm projesi

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da Sahil Sitesi'nin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY kentsel dönüşüm projesinde metrekaresi 5 bin TL olacak!

SEÇİMLERİN yoğun okluğu bir yılın geride kaldığını belirten DKY inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, seçim dönemlerinde insanların biraz temkinli davranıp yatırımlarını erteleyebileciğine dikkat çekti.

Kentsel dönüşüm için yıllık 42 milyar TL gerekiyor!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti. Dumankaya, '7 milyona yakın konut riskli. Herkes elini taşın altına koymalı' dedi.

DKY İnşaat, kentsel dönüşüm projelerinde öncü olacak!

Kartal’a Yatırım, Geleceğe Yatırım Zirvesi’nde konuşan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Kartal bölgesinde gelecek 10 yılda kentsel dönüşüm kapsamında 200 milyar dolarlık iş olduğunu söyledi.

Kartal Sahil Sitesi'nin kentsel dönüşümünü DKY yapacak!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da Sahil Sitesi'nin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

Kentsel dönüşüm için yılda 800 bin konut üretilmeli!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Türkiye’de mevcut ihtiyaç ile birlikte kentsel dönüşümün gerektirdiği yenilenme için yılda 800 bin konut üretilmesi gerektiğini belirtti.

DKY İnşaat Çeliktepe'de kentsel dönüşüm yapacak!

Yeni projeler Kağıthane, Çeliktepe ve Sultanbeyli bölgelerinde yükselecek. Her üç projede de optimum kullanımlı daireler yer alacak. Çeliktepe'de ise üzerinde 10 blok bulunan bir alan yıkarak kentsel dönüşüm gerçekleştirilecek.

Kartal Bölge Platformu kentsel dönüşümü hızlandırmayı planlıyor!

İstanbul Kartal’ın büyük yatırımcıları Dap Holding, DKY İnşaat, Ege Yapı, İş GYO ve Metsan, güçlerini Kartal için birleştirme kararı aldı. Platform sayesinde kentsel dönüşüm ve daha birçok kamu işlemini de çabuklaştırılması planlanıyor.

19 İnşaat firması kentsel dönüşüm markası yarattı!

2012'de yürürlüğe giren Kentsel Dönüşüm Yasası ile çürük yapıların yenilenmesi hedeflendi ancak yaşanan aksaklıklar nedeniyle fazla yol alınamadı. Tahincioğlu'ndan DKY'ye kadar 19 inşaat firması 19 kentsel dönüşüm markası yarattı.

Ataşehir İmar İskan Blokları kentsel dönüşüm seçimi ne zaman?

Ataşehir İmar İskan Blokları kentsel dönüşüm için firma seçimini ne zaman yapacak? Ataşehir İmar İskan Blokları hangi inşaat firmasını seçecek? Ataşehir İmar İskan Blokları'nı Mesa Mesken mi DKY İnşaat mı dönüştürecek?

Ali Dumankaya: Yenisahra'da kentsel dönüşüm yıl sonunda başlayacak!

İstanbul Yenisahra'da kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalarını sürdüren DKY İnşaat, bölgedeki 3 bin hak sahibine iftar verdi. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya Yenisahra'ya ilk kazmayı yıl sonunda vurmayı planlıyoruz dedi...

DKY İnşaat kentsel dönüşüm projelerine "Yeniden İstanbul" konseptiyle start verdi!

İBRAHİM Dumankaya Holding bünyesinde faaliyet gösteren DKY İnşaat kentsel dönüşüm projelerine "Yeniden İstanbul" konseptiyle start verdi. 2 bin 750 adet konut ve ofis projesi için düğmeye basan şirket, projelerden 2.4 milyar TL ciro yapmayı hedefliyor...

DKY İnşaat kentsel dönüşüm kapsamında 750 adet konut ve ofis inşa edecek!

DKY İnşaat, kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul'da farklı noktalarda hayata geçireceği 2 bin 750 adet konut ve ofis projesi için düğmeye bastı. Şirket, projelerden 2.4 milyar lira ciro bekliyor...

Ali Dumankaya: Kentsel dönüşüm fırsatı boş vaatle heba olmasın!

İbrahim Dumankaya Holding ve DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "Kentsel dönüşüm yaparken insanları yersiz yurtsuz bırakmayın" çağrısında bulundu. Kentsel dönüşüm fırsatı boş vaatle heba olmasın...

Ali Dumankaya: Kentsel dönüşüm yaparken insanları yersiz yurtsuz bırakmayın!

Kentsel dönüşümde sahada ciddi mesafe kat ettiklerini söyleyen İbrahim Dumankaya Holding ve DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya,"Kentsel dönüşüm yaparken insanları yersiz yurtsuz bırakmayın" çağrısında bulundu...

DKY kentsel dönüşüm projesi Haberi

DKY kentsel dönüşüm projesi

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da Sahil Sitesi'nin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı. DKY İnşaat, 5 blokta toplam 76 bağımsız bölümden oluşan Sahil Sitesi'nin yerine denize sıfır tamamı Adalar manzaralı 140 konuttan oluşan 'DKY Sahil' projesini inşa edecek. Şirket, proje için ön talep toplama sürecini de başlattı. Sahil Sitesi'nin yıkım töreni Kartal Belediye Başkam Altınok Öz, DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya ve DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya'nın katılımıyla yapıldı. 


Deniz manzaralı Proje hakkında bilgi veren Ali Dumankaya, "1987 yılında yapılan, Kartal sahil yolunun en eski yerleşim yerlerinden biri olan ve 5 bloktan oluşan Atalar Sahil Sitesi'nin kentsel dönüşüm kapsamında yıkımına başladık. 5 bin metrekare arazi üzerinde özel bir proje inşa edeceğiz. Sektöre kattığımız...