26 / 04 / 2024

DKY İnşaat Çeliktepe'de kentsel dönüşüm yapacak!

DKY İnşaat Çeliktepe'de kentsel dönüşüm yapacak!

Yeni projeler Kağıthane, Çeliktepe ve Sultanbeyli bölgelerinde yükselecek. Her üç projede de optimum kullanımlı daireler yer alacak. Çeliktepe'de ise üzerinde 10 blok bulunan bir alan yıkarak kentsel dönüşüm gerçekleştirilecek.



Seçim sonrası konut alımlarının arttığını belirten Ali Dumankaya Kağıthane, Çeliktepe ve Sultanbeyli'de yeni projelere başlayacaklarını söyledi. Ramazan ayı boyunca iki projede de yüzde 3 indirim sunan şirket. 1,14'e çıkan faiz oranlarını da 0,89 ve 0,99'a kadar çekti. İndirim sonrasında Kartal da fiyatların başlangıç tutarları 396 bin. Lokum Evlerde 286 bin ve Lokum Rezidans'ta 183 bin liraya çekildi. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, yıl sonuna kadar 3 yeni proje yapacaklarını söyledi. Seçim sonrasında sektörde oluşan durgunluğun dağıldığını belirten Dumankaya; "Koalisyonun kurulma ihtimali satışlara olumlu yansıdı. Kartal projemizde Ramazan'ın ilk haftası 3. ikinci haftası 12 satış. Lokum Evler projemizde ise ilk hafta 1, ikinci hafta 3 satış gerçekleştirdik" dedi. 


Çeliktepe'de dönüşüm 

Yeni projeler Kağıthane, Çeliktepe ve Sultanbeyli bölgelerinde yükselecek. Her üç projede de optimum kullanımlı daireler yer alacak. Sultanbeyli projesi ticari alanlar, ofisler ve konutlardan meydana gelecek. Çeliktepe'de ise üzerinde 10 blok bulunan bir alan yıkarak kentsel dönüşüm gerçekleştirilecek.  


Bugün


Geri Dön