29 / 03 / 2024

 dky sahil konut fiyatları 2017

 dky sahil konut fiyatları 2017

DKY İnşaat imzasıyla yükselen DKY Sahil projesi 138 daireden meydana geliyor. Proje 2019 yılının Aralık ayında teslim edilecek. İşte DKY Sahil güncel fiyat listesi 2017...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Sahil Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Caddebostan Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Caddebostan Sahil Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Sakızağacı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Sakızağacı Sahil Şubesi bugün Bakırköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Palmiye Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Palmiye Sahil Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi İdealtepe Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi İdealtepe Sahil Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükyalı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükyalı Sahil Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Sahil Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Yeşilköy Çiroz Sahil şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Yeşilköy Çiroz Sahil  şubesi bugün Beykoz’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

DKY İnşaat'tan tarihi indirim kampanyasına destek!

DKY; Lokum Evler, DKY On Kağıthane ve DKY Sahil projeleriyle Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek veriyor...

DKY Sahil ve Lokum Evler'de kadınlara özel indirim!

DKY, DKY Sahil ve Lokum Evler projelerinde Kadınlar Günü'ne özel kampanya başlattı. Kampanya Mart ayı sonuna kadar devam edecek...

DKY’den, Sevgililer Günü'nde Ev’lenelim Kampanyası!

DKY İnşaat, DKY Sahil ve Lokum Evler projelerine özel cazip fiyat avantajının yanında, 12-18 Şubat tarihleri arasında geçerli ‘Ev’lenelim Kampanyası’ ile birbirinden farklı ödeme seçenekleri ve Sevgililer Günü’ne özel yüzde beş indirim fırsatı sunuyor..

Kartal DKY Sahil fiyatları 2018!

İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal Sahil Yolu'nda konumlandırılan Kartal DKY Sahil projesinde 60 ay 0 faiz yada 120 ay  0,99 vade farkı ile ev sahibi olma avantajı sunuluyor.. 

Jandarma ve sahil güvenlik personeline konut tahsisi!

Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı personeline kiralama suretiyle konut sağlanacak. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

 dky sahil konut fiyatları 2017 Haberi

 dky sahil konut fiyatları 2017

DKY İnşaat imzasıyla yükselen DKY Sahil projesi  "Siz manzaraya odaklanın, ödeme planını EKOPRATİK'e bırakın" sloganıyla basına tanıtılıyor. 

Toplam 138 daireden meydana gelen DKY Sahil projesinde 2+1.5 daireden 4+1.5'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Projede daire alanları 100 metrekare ile 306 metrekare arasında değişiyor. 
 

2019 yılının Aralık ayında konut teslimlerin gerçekleşeceği DKY Sahil projesi Kartal Metrosu ve deniz otobüsü iskelesine 5 dakika,  Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. 
 

DKY Sahil fiyat listesi!
 

2+1,5 daire fiyatları 950 bin TL'den
3+1,5 daire fiyatları 1 milyon 570 bin TL'den
4+1,5 daire fiyatları 2 milyon 179  bin TL'den başlıyor.
 

DKY Sahil Evleri'nde yüzde 10 peşin ödemelerde kalan kısım için banka kredisi kullanılabiliyor. Projede 120 ay sıfır vade imkanı sunuluyor. 
 

 DKY Sahil projesinde daire sahiplerine  çocuk oyun...