28 / 03 / 2024

DKY Sahil konut teslimleri

DKY Sahil konut teslimleri

DKY Sahil projesi DKY İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. DKY Sahil konut teslimleri ne zaman?

DKY Sahil Kartal fiyat bilgisi!

DKY İnşaat imzasıyla İstanbul Kartal'da hayata geçirilen DKY Sahil Evleri'nde 60 ay vade farksız ödeme yapılabiliyor. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Sahil Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Caddebostan Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Caddebostan Sahil Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Sakızağacı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Sakızağacı Sahil Şubesi bugün Bakırköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Palmiye Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Palmiye Sahil Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi İdealtepe Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi İdealtepe Sahil Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükyalı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükyalı Sahil Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Sahil Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Yeşilköy Çiroz Sahil şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Yeşilköy Çiroz Sahil  şubesi bugün Beykoz’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

DKY İnşaat'tan tarihi indirim kampanyasına destek!

DKY; Lokum Evler, DKY On Kağıthane ve DKY Sahil projeleriyle Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek veriyor...

DKY Sahil ve Lokum Evler'de kadınlara özel indirim!

DKY, DKY Sahil ve Lokum Evler projelerinde Kadınlar Günü'ne özel kampanya başlattı. Kampanya Mart ayı sonuna kadar devam edecek...

DKY’den, Sevgililer Günü'nde Ev’lenelim Kampanyası!

DKY İnşaat, DKY Sahil ve Lokum Evler projelerine özel cazip fiyat avantajının yanında, 12-18 Şubat tarihleri arasında geçerli ‘Ev’lenelim Kampanyası’ ile birbirinden farklı ödeme seçenekleri ve Sevgililer Günü’ne özel yüzde beş indirim fırsatı sunuyor..

Kartal DKY Sahil fiyatları 2018!

İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal Sahil Yolu'nda konumlandırılan Kartal DKY Sahil projesinde 60 ay 0 faiz yada 120 ay  0,99 vade farkı ile ev sahibi olma avantajı sunuluyor.. 

Jandarma ve sahil güvenlik personeline konut tahsisi!

Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı personeline kiralama suretiyle konut sağlanacak. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

DKY Sahil konut teslimleri Haberi

DKY Sahil konut teslimleri

DKY Sahil projesinde daire fiyatları 1 milyon 927 bin TL ile 3 milyon 454 bin TL arasında değişiyor. Projede 2+1,5 dairelerin tümü satıldı.


İstanbul Kartal'da yükselen Kartal DKY Sahil Evleri toplam 138 daireden oluşuyor. Adalar ve Marmara Denizi manzarasına hakim projede 2+1.5 daireden 4+1.5'e kadar konut tipleri bulunuyor. 


DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen DKY Sahil projesi Sabiha Gökçen Havalimanına 10 dakika, Kartal metrosu ve deniz otobüsü iskelesine 5 dakika mesafede yer alıyor. 


DKY Sahil konut teslimleri!


DKY Sahil konut teslimleri Aralık 2019 tarihinde yapılacak. DKY Sahil ödeme bilgisine göre 60 ay vade farksız veya 120 aya varan yüzde 0.45 vade farkı seçenekleriyle lansman öncesi fırsatlar sunuluyor.   


Tel:0216 517 9 517 

Web: http://dkysahil.com

Gizem...