16 / 04 / 2024

Doç.Dr. Hüseyin Çelik İlkokulu

Doç.Dr. Hüseyin Çelik İlkokulu

Esenyurt Belediyesi tarafından 55 derslik Doç. Dr. Hüseyin Çelik İlkokulu için temeli 8 Mayıs 2015 tarihinde atılıyor. Hüseyin Çelik ve Necmi Kadıoğlu’nun katılımı ile yeni eğitim yuvasına ilk harç dökülecek.

Hüseyin Ferit Volkan kimdir? Hangi otellerde üst düzey yöneticilik yaptı?

Hüseyin Ferit Volkan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi otellerde çalıştı? Martı GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Hüseyin Ferit Volkan’ın biyografisi...

Hüseyin Özuysal Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Ziraat GYO’da hangi görevi yürütüyor?

Hüseyin Özuysal kimdir? Kaç yılında doğdu? Ziraat Bankası’nda hangi pozisyonlarda görev aldı? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor? İşte Hüseyin Özuysal ile ilgili merak edilenler...

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk: Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

Kiralık ev krizi nasıl çözülecek?

Ekonomist Doç. Dr. Hüseyin Selimler, bir süredir gündemden düşmeyen kira fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Devletin kira fiyatlarına müdahale etmesi gerektiğini dile getiren Hüseyin Selimler, ev sahiplerine ve kiralık ev arayan kişilere de uyarılarda bulundu.

Baştuğ Çelik'in acı günü! Hüseyin Baştuğ vefat etti!

Baştuğ Çelik Sanayi A.Ş.'nin kurucsu, sanayici iş insanı Hüseyin Baştuğ hayatını kaybetti. 

Hüseyin Özuysal, Ziraat GYO Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Ziraat GYO Yönetim Kurulu üyesi Dr.İlker Met, görevinden istifaen ayrıldı. Boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine Hüseyin Özuysal'ın seçilmesine karar verildi.  

Hüseyin Altaş: AVM’lerin kapalı kaldığı dönemde kira alınmaması Avrupa’da ilk!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, "7. Perakende Teknolojileri Konferansı”nın ilk webinarında yaptığı konuşmada AVM’lerin kapalı kaldığı dönemde perakendeciden kira alınmamasının Avrupa'da ilk olduğunu söyledi.

Hüseyin Altaş: BMD üyeleri markalar kira anlaşmazlığı sebebiyle mağazaları açmayabilir!

AYD Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) üyelerinden kira pazarlığı sebebiyle mağazalarını açmak istemeyenler olabileceğini söyledi...

Hüseyin Altaş: ‘Aman kapatın’ diyen AVM çalışanları, şimdi ‘Açılın, işimiz olsun’ diyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş en çok AVM çalışanlarının işbaşı yapmak istediklerini dile getirerek, “İlk başta onlar 'Aman kapatın' diyorlardı. Şimdi de 'Açılsın, işimiz olsun' denilmeye başlandı" dedi.

Hüseyin Altaş kimdir?

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş kimdi? Hüseyin Altaş daha önce hangi görevlerde bulundu?

Hüseyin Altaş, AYD'nin yeni yönetim kurulu başkanı oldu!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin (AYD) 29 Mayıs 2019 tarihinde genel kurul toplantısı düzenlendi. Derneğin yeni başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş oldu.

Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesi hizmete açıldı!

Esenyurt Belediyesi, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında, Milli Eğitim Eski Bakanlarından Hüseyin Çelik'in isminin verildiği Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni hizmete açtı.

Hüseyin Sözlü: Adana'nın sahilleri doğru planlanmalı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bölgedeki 163 kilometrelik sahilin betonlaşmaya mağlup olmadan yatırım almasının doğru planlama ve cazip teşviklerle mümkün olacağını belirtti.

Doç.Dr. Hüseyin Çelik İlkokulu Haberi

Doç.Dr. Hüseyin Çelik İlkokulu

Esenyurt Belediyesi tarafından 55 derslik Doç. Dr. Hüseyin Çelik İlkokulu için temel atılıyor. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun “siz istediniz biz yapıyoruz” şiarı ile eğitim alanında yatırım yapmaya hız kesmeden devam ediyor. 


Geniş alanı ile bölgenin en büyük okulu olacak 55 derslik Doç. Dr. Hüseyin Çelik İlkokulu’na kendi adı verilen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Başbakan Baş Danışmanı Sayın Hüseyin Çelik ve Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu’nun katılımı ile yeni eğitim yuvasına ilk harç dökülecek.  


Doç. Dr. Hüseyin Çelik İlkokulu temel atma töreni yarın...