25 / 04 / 2024

doğa gyo doğa apt

doğa gyo doğa apt

Doğa Gayrimenkul Göktürk'te gerçekleştirdiği projelere bir yenisini daha ekliyor. Bugüne kadar farklı mekanlarda 6 projeye imza atan Doğa Gayrimenkul, Doğa Apt 77 ile 7. projesini gerçekleştiriyor. Yakın zamanda temelleri atılacak olan proje 2009 yılında

Ertuğrul Doğan'dan Kartal arazisi açıklaması: Trabzonspor'a kazandırılıp Emlak Konut GYO veya TOKİ ile anlaşma yapılacak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, olağan mali genel kurulunda önemli açıklamalarda bulundu ve Kartal arazisi ile ilgili son durumu paylaştı. 

D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı! 

Doğuş GYO, D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak gayrimenkullerinin 2022 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı. D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı. İşte ayrıntılar...

Doğuş GYO'dan Maslak imar planı davasına ilişkin açıklama!

Doğuş GYO'dan Maslak imar planı davasıyla ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Şirket, yeniden karar verilmek üzere dosyanın anılan Bölge İdare Mahkemesi İdari Dava Dairesine gönderilmesine kesin olarak karar verdi. 

Doğuş GYO'dan pay satış açıklaması!

Doğuş GYO ana hissedarı Doğuş Holding A.Ş. 19 Ağustos tarihinde Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 12 bin 894 adet 8,77 ve 3 bin 500 adet 8,70 TL fiyattan olmak üzere toplam 16 bin 394 adet satış işlemi gerçekleşti.

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,1660'a düştü!

Doğuş GYO'nun paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,3003'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde 0,1660'a düştü. 

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,3269'a düştü!

Doğuş GYO'nun paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,1394'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde 0,3269'a düştü. 

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,3439'a düştü!

Doğuş GYO'nun paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,1188'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde  0,3439'a düştü. 

Doğuş GYO'dan Maslak imar planı davası açıklaması!

Doğuş GYO 1/5000 ölçekli Maslak ve Çevresi Nazım İmar Planının iptali ve yürütmesinin durdurulmasına ilişkin açılan davanın reddi ile ilgili karara karşın temyiz yoluna başvurdu ve hukuki süreç devam ediyor.

Doğuş GYO'dan Maslak imar planı davası açıklaması!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 3 Kasım 2015 tarihli ÖDA 1/1000 Ölçekli Maslak ve Çevresi Uygulama İmar Planı'nın iptali talebi davası hakkında açıklama yaptı... 

Doğuş GYO'dan kredi açıklaması!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklıpı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Halk Bank A.Ş. kredisi hakkında açıklama yaptı.

Doğuş GYO yönetim kurulu komite isimlerini açıkladı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Doğuş GYO yönetim kurulu komite isimlerini açıkladı.

Doğuş GYO'dan Maslak imar planı davası açıklaması!

Doğuş GYO'nun1/5000 ölçekli Maslak ve Çevresi Nazım İmar Planının iptali ve yürütmesinin durdurulmasına ilişkin açtığı davada hukuki süreç devam ediyor.

Doğuş GYO'dan Kocaeli imar planı davası açıklaması!

Doğuş GYO, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisince onaylanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı'nın iptali istemiyle dava açtı.

doğa gyo doğa apt Haberi

doğa gyo doğa apt

2001 yılından bu yana farklı butik projelere imza atan Doğa Gayrimenkul 7. projesi için Göktürk mevkiini seçti. Gerçekleştirdiği tüm projelerde müşterilerine kaliteli ve konforlu yaşam sunmayı hedefleyen Doğa Gayrimenkul bu güne kadar Göktürk'te 2 projeni teslim etti. Yeni projesinde daha önceki butik projelerden farklı olarak konutların yanı sıra ev sahiplerinin ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir de pasaj bulunuyor.

Kemerburgaz Göktürk'te bin 550 metrekerelik alan üzerinde konumlandırılan Doğa Apt 77, 5 blok 52 daireden oluşuyor. 80 – 180 metrekare arasında değişen daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 13 tipte planlandı. Her dairenin kendine ait teras, balkon veya bahçesi bulunuyor. Evler suyollarının bulunduğu geniş bir avluya bakıyor. Ayrıca...