28 / 03 / 2024

Doğa Koleji Ataşehir 3 Bilim Okulu telefon

Doğa Koleji Ataşehir 3 Bilim Okulu telefon

Doğa Koleji bilim okullarının arasına yenisini ekliyor. 2015 - 2016 eğitim öğretim döneminde açılacak olan yeni bilim okulu Ataşehir'de yer alıyor. Bilim okulunda 40 derslik bulunuyor.

Kentsel dönüşümde şaşırtan açıklama: Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız!

Memleket Partisi'nin Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk, Ataşehir’in kentsel dönüşümüyle ilgili açıklamalarda bulunarak “Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız. Kentsel dönüşüm değil yerinde dönüşüm olması gerekiyor.'' dedi.

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesinin 2. oturumu 17 Mayıs'ta!

Emlak Konut GYO tarafından 28 Nisan 2022 tarihinde ilk oturumu gerçekleştirilen anbul Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü kapsayan 2. oturumu 17 Mayıs 2022 Salı günü saat 14:30'da yapılacak. 

Doğa Koleji yine satıldı! Dev kurum artık İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin!

Doğa Koleji, vakıf üniversitelerinden İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin de bünyesinde olduğu Can Eğitim Grubu’na satıldı.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı 2022'nin sonunda açılıyor!

İBB Raylı Sistem Daire Başkanı Doç. Dr. Pelin Alpkökin, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı ile ilgili açıklamalar yaptı. Metro hattında gelinen son noktaları paylaşmak amacıyla bir basın turu düzenleyen Alpkökin, metroyu 2022'nin sonuna yetiştirmeye çalıştıklarını dile getirdi.

Doğa Koleji'nin borçlarında son durum ne?

Doğa Koleji'nin borçları için çözüm arama süreci devam ediyor. Peki son durum ne? Borç krizinin çözüme kavuşması için nöbet devri yapılıyor.

Doğa Koleji'nde mutlu son!

Doğa Koleji öğrencileri ve öğretmenleriyle bir araya gelen İTÜ Rektörü Prof. Dr. Karaca, ‘Yeni başarıların altına imza atacağız. İTÜ’nün desteği öğrencilerin arkasında’ şeklinde konuştu.

Doğa Koleji Öğretmen Komitesi: Mücadeleye devam edeceğiz!

Patronların Ensesindeyiz Doğa Koleji Öğretmen Komitesi, hakları için mücadele eden Doğa Koleji öğretmenlerinin maaşlarının bir kısmını almasının ardından bir yazılı açıklama yayımladı...

İTÜ Rektörü Mehmet Karaca'dan Doğa Koleji açıklaması!

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Mehmet Karaca Doğa Koleji ile ilgili açıklamalarda bulundu...

Ziya Selçuk'tan Doğa Koleji'ndeki maaş kriziyle ilgili açıklama!

Doğa Koleji'nde öğretmenlere maaş ödenmediği iddiasıyla ilgili açıklama yapan Bakan Selçuk, "Bunlar, Milli Eğitim Bakanlığı'nın dışındaki bazı işlemler. Ama biz görevimiz gereği takip ediyoruz. O konuyla ilgili çözüm süreci çok hızlı bir şekilde yürüyor" dedi..

Doğa Koleji resmen İTÜ’lü oldu!

Doğa Koleji, bir süredir yaşadığı mali sıkıntılarla gündeme geliyordu. Öğretmen ve personellerin maaşını alamadığı Doğa Koleji’nin resmi satışı dün gerçekleşti…

Doğa Koleji’nde devir gerçekleşti!

Mali açıdan zor durumda olan Doğa Koleji’nde satış süreci bitti. Bugün kurumun İTÜ’ye devri ticaret kayıtlarında tescil edildi...

Doğa Koleji'nde satış süreci tamamlandı!

Doğa Koleji’nde satış süreci tamamlandı. İTÜ’ye devri ticaret kayıtlarında tescil edildi.

İTÜ Doğa Koleji'ni almaktan vaz mı geçti?

Doğa Koleji'ni satın almak amacıyla kendi bünyesinde üçüncü bir vakıf kuran İTÜ’nün, sorunun çözümü için gerekli olan krediyi yüksek bulması sebebiyle teklifi reddettiği ileri sürüldü…

Doğa Koleji Ataşehir 3 Bilim Okulu telefon Haberi

Doğa Koleji Ataşehir 3 Bilim Okulu telefon

Doğa Koleji, bilim konseptini Ataşehir'e taşıyor. 2015 - 2016 eğitim öğretim yılında öğrencileriyle buluşacak olan Ataşehir 3 Bilim Okulu kampüsü öğrencilerin merak ve öğrenme arzusunu geliştirmeye ve zenginleştirmeye yönelik fiziksel ve akademik imkanları sunacak.



3.400 metrekarelik bir arsa üzerine yapılandırılan Doğa Koleji Ataşehir 3 Bilim Okulu bireylerde var olan merak ve öğrenme yetisi akademik çalışmaların yanında deneysel çalışmalarla geliştirmesini sağlayacak. 




6 katlı okul binasında 2 bin 250 metrekare yeşil alandan meydana gelecek olan Doğa Koleji Ataşehir 3 Bilim Okulu öğrencilerin bilimsel düşünme süreçlerinin gelişmesini sağlamayı hedefliyor. 




Toplam 40 derslikten oluşan Doğa Koleji Ataşehir 3 Bilim Okulu'nda 290 kişi kapasiteli konferans salonu, 500 metrekare kapalı spor salonu, satranç, model uçak atölyelerinin yanı sıra yabancı dil, fen, matematik ve akıl oyunları...