18 / 04 / 2024

doğa rutkay nerede yaşıyor

doğa rutkay nerede yaşıyor

Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, 2015'te Çeşme'de aldığı 300 metrekare büyüklüğündeki, 3 yatak odası, 2 banyosu olan villasını satın alırken sadece kapı deliğinden bakarak karar vermiş...

Doğa Rutkay'ın Çeşme'deki taş villası!

Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, 2015'te Çeşme'de aldığı 300 metrekare büyüklüğündeki, 3 yatak odası, 2 banyosu olan villasını satın alırken sadece kapı deliğinden bakarak karar vermiş...

Doğa Koleji velileri açıklama bekliyor! Nerede bu paralar?

Doğa Koleji tarafından yapılacak olan açıklama bugüne kaldı. Veliler bugüne kadar verdikleri eğitim, yemek vb. ücretlerinin nasıl kullanıldığına ilişkin kurumdan bir açıklama bekliyor.

Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal Park Çadır Buluşmaları'na katıldı!

Park Residences Cadde’de düzenlenen ‘Park Çadır Buluşmaları’ Kadıköylüleri bu sefer tiyatro oyuncusu Doğa Rutkay ile eşi gazeteci-yazar Kerimcan Kamal'la buluşturdu. 

İşte Doğa Rutkay'ın Alaçatı'daki villası!

Oyuncu Doğa Rutkay ile eşi Kerimcan Kamal yaz tatilini Alaçatı'daki villasında geçiriyor. Çiftin, Çeşme Alaçatı’da yaptırdıkları yazlık görenleri büyülüyor.

Doğa Rutkay Alaçatı'da mekan açıyor!

Magazin dünyasından bir isim daha ticarete atılıyor. Yıllardır Alaçatı'da tatil yapan Doğa Rutkay Kamal, eşi Kerimcan Kamal'la bu yaz hayalini gerçekleştiriyor.

Akkent Paradise Gardens projesinde araç teslimini Doğa Rutkay yapacak!

Ünal Akpınar İnşaat’ın Batıkent’te hayata geçirdiği Akkent Paradise Gardens Konut Projesi araç teslimini Doğa Rutkay ile gerçekleştiriyor. Araç teslim töreni 11 Mart 2016 Cuma günü Akkent Paradise Gardens'ın satış ofisinde gerçekleşecek.

Doğa seçimini yaptı! Akkent Paradise Gardens projesi!

Doğa Rutkay, Akkent Paradise Gardens hakkında satış ekibi ve Akpınar İnşaat Genel Müdürü Birol Akpınar'dan bilgi aldı. Rutkay, İstanbul'da bu ölçekte bir konut projesine rastlamadığına dikkat çekti.

Akkent Paradise Gardens'tan Rutkay Aziz ve Doğa Rutkay'lı reklam!

Türkiye’nin en sevilen, güven duyulan sanatçılarından Rutkay Aziz ve Doğa Rutkay Akkent’in marka yüzü oldular. ‘Doğa Seçimini Yaptı’ sloganıyla sunulan Akkent Paradise Gardens projesini çok beğendiklerini belirttiler.

Doğa Şehircilik-Baş Yapı Basın Ekspres nerede?

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan proje 5 blok şeklinde inşa ediliyor. Proje içerisinde konut ve ofisler bulunuyor. Peki Doğa Şehircilik-Baş Yapı Basın Ekspres nerede?

Doğa Rutkay,evinin kapılarını Instyle Home'a açtı!

Doğa Rutkay, Çeşme-Alaçatı’daki evinin kapılarını Instyle Home Dergisi’ne açtı.300 metrekarelik, 2 katlı taş evi görür görmez aşık olduğunu, 4 günde satın aldığını söyleyen Doğa Rutkay “Taşınmak 10 günümüzü aldı” diyor.

Doğa Şehircilik Pruva 34 nerede?

Doğa Şehircilik Pruva 34 projesinde toplam 239 adet daire yer alıyor. 7 konut konut bloğu bulunan projede dairelerin fiyatları metrekare birim bazında 2 milyon dolardan başlıyor.

Koç İnşaat Doğa Park Evleri nerede? 15 ay sonra teslim!

Koç İnşaat Doğa Park Evleri nerede? sorusunun cevabını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. İzmir Gaziemir'de yükselen Doğa Park Evleri projesinde konut teslimlerinin 15 ay sonra yapılması planlanıyor...

Doğa Teras Evleri nerede?

Doğa Teras Evleri nerede? Doğa Teras Evleri satış ofisi Belediye Cad. İde İş Merkezi No:13/16 Göktürk Beldesi / Kemerburgaz / İST. adresinde yer alıyor...

doğa rutkay nerede yaşıyor Haberi

doğa rutkay nerede yaşıyor

Oyuncu Doğa Rutkay ile eşi, televizyoncu Kerimcan Kamal ikizleri Piraye ve Rutkay ile yaşadıkları, Çeşme’deki yazlıklarını 2015’te almıştı. 

Posta'da yer alan habere göre; ünlü oyuncu Doğa Rutkay, 2015'te Çeşme'de aldığı 300 metrekare büyüklüğündeki, 3 yatak odası, 2 banyosu olan taş villayı, sadece kapı deliğinden bakarak aldı. 

Doğa Rutkay yıllar içinde dekorasyona o kadar önem verdi ki, taş villaları Alaçatı Hacı Memiş’in en güzel evleri arasında yer aldı. 

Rutkay evini nasıl satın aldığını şu şekilde anlattı:

"Kerimcan ile denize gitmek üzere evin önünden geçiyorduk. Cama asılı satılık ilanını fark ettim. Arabadan inip içini gezmek istedim, olmadı.

Dış kapının anahtar deliğinden bahçeyi görebildim. İşte o an eve aşık oldum. 4 günde aldık, 10 günde taşındık. Kimse hızımıza inanamadı."

Tanem Sivar ve Edhem Dirvana'nın Bozburun'daki...