24 / 04 / 2024

doğalgaz alımı

doğalgaz alımı

Türkiye Azerbaycan'dan 30 milyar metreküp doğalgaz aldı. Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi ( SOCAR ) Başkan Yardımcısı Yusifzade: "Türkiye'ye bugüne kadar 30 milyar metreküp doğalgaz sattık" dedi.

Taner Yıldız: Doğalgaz, gittikçe kıymetli hale geliyor!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kırşehir'in Mucur ilçesi Yazıkınık köyünde yapımı tamamlanan Botaş Kırşehir Kompresör İstasyonu'nun açılışında yaptığı konuşmada, doğalgazın gittikçe kıymetli hale geldiğine değindi...

Türkiye Katar'dan 350 milyon dolarlık doğalgaz alacak!

Türkiye Katar' dan 350 milyon dolarlık doğal gaz alacak. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Katar' dan 350 milyon dolarlık doğal gaz alacaklarını bildirdi...

Ücretsiz doğalgaz ödemelerinde flaş gelişme! Fazla ödemeler zammıyla geri alınacak!

Bakanlık tarafından ücretsiz doğalgaz uygulaması kapsamında doğalgaz şirketlerine yapacağı ödemelerdeki süre 5 günden 10 güne uzatılırken dağıtım şirketine yapılan fazla ödemeler gecikme zammıyla birlikte geri alınacak.

Bu ay doğalgaz kimlere bedava? Ücretsiz doğalgaz ne zaman sona erecek? Detaylar tek tek sıralandı! 

Bedelsiz doğalgaz kullanımı ile ilgili detaylar tek tek sıralandı. Peki bu ay doğalgaz kimlere bedava? Ücretsiz doğalgaz ne zaman sona erecek?

Mayıs ayında doğalgaz bedava mı? Hangi ay doğalgaz ücretsiz? Doğalgaz parası ne zaman geri verilecek?

Bedava doğalgaz milyonlarca doğalgaz abonesinin gündeminde yer alıyor. Özellikle doğalgazın hangi ayda ücretsiz olacağı ve doğalgaz parasının ne zaman geri verileceği sorgulanıyor. İşte detaylar!

Doğalgaz ücretsiz mi oldu? Doğalgaz kaç ay bedava? Doğalgaz ne kadar ücretsiz?

Doğalgaz bedava mı oldu? Doğalgaz ne kadar ücretsiz oldu? soruları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasından sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

İstanbul’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz! Metrolar 24 saat açık olacak! Su ve doğalgaz kesintisi yapılmayacak!

İstanbul Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi hazırlıklarını tamamladı. İBB bayram boyunca toplu ulaşımın ücretsiz yapılacağını belirtirken, metroların 24 saat boyunca çalışacağını da duyurdu. Ayrıca su ve doğalgaz kesintisinin yapılmayacağı da bildirildi.

Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır?

Ülkemiziz geçtiği ekonomik zorlukların yanında vatandaşa nefes olması amaçlanarak devletin destek ödemeleri imdada yetişti. Peki Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır? sorularının cevabını haberimizde bulacaksınız.

Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı ne zaman yatacak 2023?

Doğal gaz yardımının ne zaman yatacağına dair pek çok araştırma yapılmaktadır. Vatandaşlar, “Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?” sorusunun yanıtını arıyor. İşte detaylar!

Doğal gaz yardımı ne zaman yatacak? Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımlarının ne zaman yatacağı merakla soruluyor. Şubat ayında yapılacak ödemeler pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. İşte detaylar!

Doğalgaz yardımı nereye yatacak? E-Devlet'ten doğalgaz yardımı nasıl yapılır?

Doğalgaz yardımı havaların soğumasıyla sık araştırılan konulardan bir tanesi oldu. Peki e-Devlet'ten doğalgaz yardımı nasıl yapılır? İşte detaylar!

2023 Şubat ayı doğalgaz desteği ne zaman yatacak? 2023 doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğal gaz destek ödemeleri gündemde yer alıyor. Özellikle 2023 Şubat ayı doğalgaz desteği ne zaman yatacağı merak ediliyor. İşte detaylar!

Doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı çıktığını nasıl anlarız?

Doğalgaz desteğinden yararlanan vatandaşlar, “Doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı çıktığını nasıl anlarız?” sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

Doğalgaz desteği 2023 detayları! 2023 doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Ocak ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımı gündemde yer alan konuların başında geliyor. Doğalgaz desteğinden yararlanan vatandaşlar, Ocak ayı doğalgaz yardımının ne zaman yatacağını sorguluyor. İşte detaylar!

Ocak ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı ne zaman yatar 2023?

Doğalgaz yardımı ödemelerinin yatıp yatmadığı merakla sorgulanmaktadır. Peki “Ocak ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?” İşte detaylar!

doğalgaz alımı Haberi

doğalgaz alımı

Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi (SOCAR) Başkan Yardımcısı Hoşbaht Yusifzade, Azerbaycan'ın Türkiye'ye bugüne kadar 30 milyar metreküp doğalgaz sattığını açıkladı.


Yusifzade, 13. Enerji Yatırım ve Düzenleme Konferansı'nda yaptığı konuşmada, Azerbaycan'ın petrol ve doğalgaz üretimi ile gerçekleştirdikleri satışlar konusunda bilgi verdi. Ülkesinin daha önce petrol ülkesi olarak tanındığını fakat 1999 yılında keşfedilen Şahdeniz yatağından sonra doğalgaz ülkesi olarak da anılmaya başlandığını söyleyen Yusifzade, bu yatağın 1,2 trilyon doğalgaz rezervine sahip olduğunu belirtti.


Yusifzade, 2007 yılından itibaren Bakü-Tiflis-Erzurum doğalgaz boru hattı ile Şahdeniz yatağının 1. aşamasından üretilen doğalgazı Gürcistan ve Türkiye'ye gönderdiklerini vurgulayarak, "1 Ekim 2014 tarihine kadar Gürcistan'a 4 milyar metreküp, Türkiye'ye ise 30 milyar metreküp doğalgaz sattık" dedi. 


Yusifzade, Azerbaycan'da son 20 yıldaki petrol üretimiyle ilgili de bilgi verdi. Azeri-Çırak-Güneşli yataklarından bugüne kadar...