27 / 04 / 2024

doğalgaz kullanımı

doğalgaz kullanımı

Kış bitti ve İstanbul’da baharın simgesi erguvanlar açtı. İGDAŞ, kışın ardından enerji tasarrufunda İstanbulluların karnesini açıkladı.2006’dan bu yana sayaç başına doğalgaz kullanımı yaklaşık yüzde 43 oranında azaldı.

Markalı konut projeleri iklimlendirme sektörünü geliştiriyor!

Doğalgazın ekonomik ve konforlu olması doğalgaz kullanımını lüks kullanım ürünü olmaktan çıkartarak zorunlu ihtiyaç haline getirmiş. Üçay Grup Genel Koordinatörü Turan Şakacı, markalı konut projeleri arttıkça, iklimlendirme sektörünün geliştiğini söyledi.

1994 yılında İstanbul'da doğalgaz kullanımı yaygınlaşıyormuş!

1994 yılında İstanbul'da doğalgaz kullanımı konutlarda yaygınlaşıyormuş, beş yıldızlı oteller ise yavaş yavaş doğalgaza geçiyormuş. 101 sanayi kuruluşu, 6 büyük otel ve 125 bin konut doğalgaz kullanıyormuş.

Taner Yıldız: 10 günde 1 yıllık gaz kullandık!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, son 10 günde 2 milyar metreküp civarında doğalgaz kullanıldığını açıkladı. Bakan Yıldız, "Bu, bazı ülkelerin 1 yılık toplam ihtiyacı kadar" dedi.

Doğalgaz kullanımında rekor kırdık!

ENERJİ ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İstanbul’da katıldığı program sonrası basın toplantısı düzenledi.Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldız, Türkiye’de son on günde 2 milyar küp doğalgaz kullanıldığını söyledi.

Kaçak doğalgaz kullanımı, sayaç değiştirtti!

Kaçak doğalgaz kullanımı, sayaç değiştirtti. Diyarbakır'da su ve elektrikten sonra bazı abonelerin, sayaçlara yaptıkları müdahale ile doğalgazı da kaçak kullandığının belirlenmesi kentteki gaz dağıtım şirketini harekete geçirdi.

47 milyar metreküp doğalgazın 11,5 milyar metreküpü sanayide kullanıldı!

Türkiye'de geçen yıl tüketilen yaklaşık 47 milyar metreküp doğalgazın 11,5 milyar metreküpü doğrudan sanayide kullanıldı. Organize sanayi bölgelerindeki doğalgaz tüketimi 3 milyar metreküpü buldu.

Doğalgaz ne zamana kadar bedava? 2024 yılında doğal gaz ücretsiz mi?

Havaların soğumasıyla birlikte doğalgazlar açılmaya başlandı. Bilindiği üzere konut, cemevi ve ibadethane abonelerinin doğalgaz kullanımlarının bir bölümü devlet tarafından karşılanıyor. Peki, Doğalgaz ne zamana kadar bedava?

Ücretsiz doğalgaz ne zamana kadar geçerli?  İşte ücretsiz doğalgaz tarihleri 2023!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz ay konutlarda ücretsiz doğalgaz kullanılacağının müjdesini vermişti. Peki ücretsiz doğalgaz ne zamana kadar geçerli?  İşte ücretsiz doğalgaz tarihleri 2023!

Bu ay doğalgaz kimlere bedava? Ücretsiz doğalgaz ne zaman sona erecek? Detaylar tek tek sıralandı! 

Bedelsiz doğalgaz kullanımı ile ilgili detaylar tek tek sıralandı. Peki bu ay doğalgaz kimlere bedava? Ücretsiz doğalgaz ne zaman sona erecek?

Mayıs ayında doğalgaz bedava mı? Hangi ay doğalgaz ücretsiz? Doğalgaz parası ne zaman geri verilecek?

Bedava doğalgaz milyonlarca doğalgaz abonesinin gündeminde yer alıyor. Özellikle doğalgazın hangi ayda ücretsiz olacağı ve doğalgaz parasının ne zaman geri verileceği sorgulanıyor. İşte detaylar!

Doğalgaz ücretsiz mi oldu? Doğalgaz kaç ay bedava? Doğalgaz ne kadar ücretsiz?

Doğalgaz bedava mı oldu? Doğalgaz ne kadar ücretsiz oldu? soruları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasından sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

İşte faturalar bundan dolayı kabarıyor! Aman bunları yapmayın

Devir ekonomi devri diyerek hayatımıza devam edeceğiz ve israftan kaçınacağız. Havaların soğumasıyla ısınma ihtiyacımız doğalgaz kullanımını çoğalttı. Doğalgazda gelen zamlı faturalar cebimizi yakarken vatandaşta ekonomi yapmanın peşine düştü. 

Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı ne zaman yatacak 2023?

Doğal gaz yardımının ne zaman yatacağına dair pek çok araştırma yapılmaktadır. Vatandaşlar, “Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?” sorusunun yanıtını arıyor. İşte detaylar!

Doğal gaz yardımı ne zaman yatacak? Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımlarının ne zaman yatacağı merakla soruluyor. Şubat ayında yapılacak ödemeler pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. İşte detaylar!

Doğalgaz yardımı nereye yatacak? E-Devlet'ten doğalgaz yardımı nasıl yapılır?

Doğalgaz yardımı havaların soğumasıyla sık araştırılan konulardan bir tanesi oldu. Peki e-Devlet'ten doğalgaz yardımı nasıl yapılır? İşte detaylar!

2023 Şubat ayı doğalgaz desteği ne zaman yatacak? 2023 doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğal gaz destek ödemeleri gündemde yer alıyor. Özellikle 2023 Şubat ayı doğalgaz desteği ne zaman yatacağı merak ediliyor. İşte detaylar!

Doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı çıktığını nasıl anlarız?

Doğalgaz desteğinden yararlanan vatandaşlar, “Doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı çıktığını nasıl anlarız?” sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

Doğalgaz desteği 2023 detayları! 2023 doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Ocak ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımı gündemde yer alan konuların başında geliyor. Doğalgaz desteğinden yararlanan vatandaşlar, Ocak ayı doğalgaz yardımının ne zaman yatacağını sorguluyor. İşte detaylar!

Ocak ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı ne zaman yatar 2023?

Doğalgaz yardımı ödemelerinin yatıp yatmadığı merakla sorgulanmaktadır. Peki “Ocak ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?” İşte detaylar!

doğalgaz kullanımı Haberi

doğalgaz kullanımı

Kış bitti ve İstanbul’da baharın simgesi erguvanlar açtı. İGDAŞ, kışın ardından enerji tasarrufunda İstanbulluların karnesini açıkladı. 2006’dan bu yana veriler incelendiğinde; İstanbul’da ısınmak için doğalgazın en yoğun kullanıldığı Ekim-Nisan döneminde, sayaç başına ortalama tüketimin 962 m3’ten 552 m3’e gerilediği görüldü.


İGDAŞ Genel Müdürü Mehmet Çevik; “İstanbulluların enerji tasarrufu için aldığı tedbirlerin sonuçları çok iyi. 2006’dan bu yana sayaç başına doğalgaz kullanımı yaklaşık yüzde 43 oranında azaldı. Doğalgazda tasarruf, ülkemizin enerji verimliliği mücadelesine, İstanbulluların elbirliğiyle verdiği en büyük destektir” dedi.


Cemreler havaya, suya ve yere düştü. Kış sona erdi ve İstanbul’da baharın simgesi erguvanlar açtı. Isınan havalarla birlikte, kaloriferlere de gerek kalmadı. İGDAŞ, biten kışın ardından Doğalgazda Tüketim Verileri adlı bir araştırma yayınladı. 2006’dan bu yana doğalgaz tüketim miktarlarının, abone sayılarının ve...