25 / 04 / 2024

doğalgaz yardımı

doğalgaz yardımı

Dar gelirli vatandaşların kış mevsimini rahat geçirmeleri için devlet kanadı adım attı. 1150 TL'ye kadar olan doğalgaz desteğinin bu yıl devam edeceği açıklanmıştı. Bunun yanında 260 TL'ye kadar da elektrik desteği sağlanacak. İşte detaylar...

Doğalgaz desteği başvuruları başladı! Başvuran PTT'den 450-1150 TL desteğini kapıyor! İşte başvuru ekranı

Kış mevsimin yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlar doğalgaz desteğinin detaylarını araştırmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın doğalgaz devlet desteğine ilişkin açıklamasının ardından konu tekrardan gündeme geldi. Peki doğalgaz desteğinden kimler faydalanacak? İşte detaylar...

Doğalgaza yeni zam bekleniyor!

Yeni yıl ile birlikte zamlar hayatımıza girdi. Akaryakıt, elektrik ve doğalgaza ciddi zamlar yapıldı. Gelen son habere göre doğalgaza yeni bir zam gelebileceği iddiası gündemde. Konuya ilişkin açıklamalar için gözler BOTAŞ’a çevrildi. Peki, BOTAŞ zam kararını ne zaman açıklayacak?

Doğalgaz faturalarına 1.150 TL destek müjdesi!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, doğalgaz yardımına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte Derya Yanık'ın o açıklamaları... 

Aile Bakanlığı'nın bu yardımı da var. Hiç olmazsa nefes aldırır bakın

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından ailelere çeşitli konu başlıkları altında yardımlar yapılmaya devam ediliyor. Bakanlığın yardımları arasında doğum yardımı da yer alıyor. İşte detaylar...

Bu ay doğalgaz kimlere bedava? Ücretsiz doğalgaz ne zaman sona erecek? Detaylar tek tek sıralandı! 

Bedelsiz doğalgaz kullanımı ile ilgili detaylar tek tek sıralandı. Peki bu ay doğalgaz kimlere bedava? Ücretsiz doğalgaz ne zaman sona erecek?

Mayıs ayında doğalgaz bedava mı? Hangi ay doğalgaz ücretsiz? Doğalgaz parası ne zaman geri verilecek?

Bedava doğalgaz milyonlarca doğalgaz abonesinin gündeminde yer alıyor. Özellikle doğalgazın hangi ayda ücretsiz olacağı ve doğalgaz parasının ne zaman geri verileceği sorgulanıyor. İşte detaylar!

Doğalgaz ücretsiz mi oldu? Doğalgaz kaç ay bedava? Doğalgaz ne kadar ücretsiz?

Doğalgaz bedava mı oldu? Doğalgaz ne kadar ücretsiz oldu? soruları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasından sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

Doğalgaz yardımı yattı mı? Mart ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğal gaz desteği ödemelerinin ne zaman yapılacağı merakla araştırılıyor. İşte 900 TL ve 2500 TL arasında değişen doğal gaz ödemelerine dair detaylar!

Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı ne zaman yatacak 2023?

Doğal gaz yardımının ne zaman yatacağına dair pek çok araştırma yapılmaktadır. Vatandaşlar, “Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?” sorusunun yanıtını arıyor. İşte detaylar!

Doğal gaz yardımı ne zaman yatacak? Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımlarının ne zaman yatacağı merakla soruluyor. Şubat ayında yapılacak ödemeler pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. İşte detaylar!

2023 doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğal gaz yardımına dair sorular hız kazandı. İşte Şubat ayı doğal gaz desteğine dair detaylar!

Doğalgaz yardımı nereye yatacak? E-Devlet'ten doğalgaz yardımı nasıl yapılır?

Doğalgaz yardımı havaların soğumasıyla sık araştırılan konulardan bir tanesi oldu. Peki e-Devlet'ten doğalgaz yardımı nasıl yapılır? İşte detaylar!

2023 Şubat ayı doğalgaz desteği ne zaman yatacak? 2023 doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğal gaz destek ödemeleri gündemde yer alıyor. Özellikle 2023 Şubat ayı doğalgaz desteği ne zaman yatacağı merak ediliyor. İşte detaylar!

Doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı çıktığını nasıl anlarız?

Doğalgaz desteğinden yararlanan vatandaşlar, “Doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı çıktığını nasıl anlarız?” sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

Doğalgaz desteği 2023 detayları! 2023 doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Ocak ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımı gündemde yer alan konuların başında geliyor. Doğalgaz desteğinden yararlanan vatandaşlar, Ocak ayı doğalgaz yardımının ne zaman yatacağını sorguluyor. İşte detaylar!

İşsizseniz ilaç gibi gelecek! Bakanlık tam 2.833 TL veriyor! Nasıl başvurulur?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik çeşitli destek paketleri bulunuyor.  Bunun için belirlenmiş kıstasları yerine getirenler elektrik ve doğalgaz yardımından çocuk parasına, engelli bakım parasından yaşlılık aylığına çeşitli kalemlerde ödeme alarak bütçelerini

doğalgaz yardımı Haberi

doğalgaz yardımı

Devletin ihtiyaç sahiplerine çeşitli başlıklarla sağladığı destekler devam ediyor. Yardımlardan biri olan ‘dar gelirliye elektrik tüketim desteği’ uygulaması, 1 Mart 2019 yılında başlamıştı. Bu senede devam eden uygulama kapsamında destekten, daha önce 2.1 milyon abone faydalanıyordu, şubat itibarıyla bu sayı 4 milyona ulaştı. Elektrik faturasını ödemekte zorlanan vatandaşlar, başvuruda bulunmaları halinde söz konusu desteği alacak.. Başvurular ilçelerdeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları’na aracılığıyla gerçekleştiriliyor. Sosyal yardım alanlar da bu haktan yararlanabiliyor.

DEVLET DESTEĞİ ŞARTLARI NELER?

Her sosyal yardımda olduğu gibi elektrik destek tutarında gelir durumu belirleyici oluyor. Hanedeki kişi başına düşen gelirin net asgari ücretin 3’te 1’inden az olması gerekiyor. 1 Temmuz-31 Aralık tarihleri arasında geçerli olan bu tutar asgari ücretin 5 bin 500 TL'ye çıkmasıyla birlikte 1.833 TL olarak...