29 / 03 / 2024

Doğalgazda indirim olacakmı

Doğalgazda indirim olacakmı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Rusya ile doğalgazdaki yüzde 10 üzerindeki indirime dair anlaşmanın gecikmeden imzalanacağına inandığını söyledi.

Emeklilere özel  indirim desteği! Doğalgazda faturalara yansıyacak yeni hamle!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2024 senesinin emekliler senesi olacağının açıklamasından sonra 16 milyon emekli için çalışmalar başladığı kaydedildi. 81 şehrin tamamında bütün emekliler için yeni adımlar atılıyor. Emeklilere özel doğalgaz ve elektrik faturalarında indirim uygulanacağı belirtildi

BOTAŞ açıkladı! Doğalgazda mart tarifesinde değişiklik yapılmadı

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ), mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı doğalgazın ve elektrik üretim amaçlı kullanılan doğalgazın satış tarifesinde bir değişiklik yapılmadığını duyurdu. 

Doğalgazda şubat tarifesi belli oldu! Doğalgaz faturası şubatta ne kadar gelecek?

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) tarafından şubat ayı itibarıyla mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı ile elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesi açıklandı.

Türkiye'nin doğalgazda 2028 yılı hedefi 2 katından fazla olacak...

Türkiye'de, son senelerde doğalgaz arz güvenliği için sıvılaştırılmış doğal gaz terminalleri ile beraber Yüzer LNG Depolama ve Yeniden Gazlaştırma Ünitelerini devreye sokulurken, depolama kapasitesini 2028 senesinin sonuna kadar mevcut 13,4 milyar metreküpe çıkması hedefleniyor. İşte haberin detayla

Doğalgazda daha az fatura ödemek mümkün mü? İşte doğalgaz ile ısınırken, daha az fatura ödemenin yolları!

Yükselen enerji fiyatları yüzünden kış aylarında tüketiciler yüksek doğalgaz faturaları ödemekten dertli. Ancak daha az fatura ödemek için bazı püf noktalarını ve nasıl tasarruflu kullanılacağını bilmek gerekiyor. İşte detaylar…

Ağustos doğalgaz tarifesi belli oldu! Faturanız gelmeden hemen bakın

Doğalgazda ağustosta geçerli olacak mesken ve sanayi abonelerinin tarifesi ile elektrik üretim amaçlı tarife belli oldu. 

Doğalgaz indirimini bekleyenler müjde! Yüzde 90 indirim bu ay uygulanacak

Siyasi partilerin seçim vaatleri içinde enerji ücretleri de yer alıyor. Bu bağlamda, Türkiye'de doğalgaz ücretlerine seçim öncesi yüzde 90 seviyesinde bir indirim yapıldı. Fakat henüz bu indirim faturalara yansımadı.

Tüp fiyatlarında ilkbahar rüzgarı! Mayıs ayı fiyat listeleri peş peşe güncellendi!

Doğalgaza indirim müjdesinden sonra tüp fiyatları da geriledi. Peki Mayıs ayında tüp fiyatları ne kadar oldu? İşte 2 Mayıs 2023 güncel tüp fiyatları...

BOTAŞ resmen açıkladı: Sanayide kullanılan doğal gaza indirim!

Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre, sanayide kullanılan doğal gaz fiyatında, 1 Mayıs' tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, yüzde 52,43 ile yüzde 63,63 oranında indirim yapıldı.

Doğal gazda 1 ay faturasız dönem; 'Sıfır' yazacak

Enerji Bakanı Fatih Dönmez, Akkuyu Nükleer Güç Santralı alanında gazetecilerle sohbet etti ve doğalgazda faturasız dönemin ayrıntılılarını paylaştı. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı müjdeyi verdi! Doğalgazdan sonra su faturalarına da indirim geldi! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, doğalgazdan sonra su faturalarına da indirim yapılacağını müjdeledi. İşte detaylar!

Doğalgaza indirim mi gelecek? 2023 Karadeniz gazı ile doğalgaz faturalarına indirim yapılacak mı?

Doğalgaz faturalarında indirim olacak mı, doğalgaz faturaları düşecek mi? sorusu vatandaşlar tarafından soruluyor. İşte detaylar!

Doğalgaza o tarihte indirim gelebilir! 

Habertürk yazarı Fatih Altaylı bugünkü köşe yazısında 20 Nisan'da doğalgaza indirim yapılacağını iddia etti. Altaylı, "20 Nisan’da yapılacak doğalgazın karaya erişmesi töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan “Yeni” bir “Müjde” verecek ve doğalgaz ücretine bir indirim açıklayacak.

Doğalgazda indirim olacakmı Haberi

Doğalgazda indirim olacakmı

Enerji Bakanı Taner Yıldız, Rusya ile sürdürülen görüşmeler kapsamında daha önce mutabakata varılmasına rağmen, henüz resmen sonuçlandırılmayan doğalgazdaki yüzde 10.25'lik indirime dair imzanın geciktirilmeyeceğine inandığını söyledi.  



Yıldız, Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi'nin hazırladığı Türkiye Enerji Raporu tanıtım toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlarken, "Rusya, İran, Azerbaycan Irak ve farklı ülkelerle yaptığımız müzakerelerde, o müzakerenin çok iyi gittiği dönemler olur, durağan gittiği dönemler olur. Bu bizim için çok sürpriz değil. Türkiye ve Rusya müzakerelerde doğalgazda 10.25'lik indirimi aldığını her iki ülke de beyan ediyor. Bu bilgi yeni bir bilgi değil ama yeni olacak konu bu mutabakat sağladığımız evrakların imzalanması işidir. Biz Rusya'nın bu imza konusunu çok daha geciktirmeyeceğine inanıyoruz" dedi.



İNDİRİM 1 OCAK 2015'DEN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK

Reuters'te geçen hafta yer alan haberde,...