29 / 03 / 2024

Doğan Dağ 2017 emlak sektörü projeleri

Doğan Dağ 2017 emlak sektörü projeleri

2017 yılında sektörün piyasaların verdiği güveninde etkisiyle büyümeye devam edeceğini öngördüklerini belirten Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ "Gayrimenkul sektörünün geleceği parlak ve önü açıktır.

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Doğan Akiz Hafriyat Gıda İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doğan Akiz Hafriyat Gıda İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 200.00,00 TL sermeye bedeli ile Ramazan Doğan tarafından kuruldu.

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Erol Doğan tarafından kuruldu.

TOKİ Sivas Doğanşar’da 608 bin TL'ye ev sahibi olun!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Sivas Doğanşar 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Sivas projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 8 soruda TOKİ Sivas Doğanşar 2022 ucuz konut projesinin detayları…

Yatırım Uzmanı Doğan'dan şok uyarı: Çok can yakabilir

Her gün yeni bir rekora imza atan Borsa İstanbul'da 2020'ye benzer bir hareketin söz konusu olduğunu belirten Yatırım Danışmanı Üzeyir Doğan, "çok canlar yanabilir" dedi.

Doğan Castle geliyor! Yeni proje!

Doğan Grup Ankara'da Doğan Castle adında yeni bir projeye imza atıyor. Doğan Grup CEO'su Erdoğan Yıldırım projeyi "Kapıları doğa ve orman manzarasına açılan bir proje" diye ifade ediyor.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

D Doğan İnşaat Gıda Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

D Doğan İnşaat Gıda Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Doğan tarafından kuruldu.

Doğan Grubu otel yönetimini Hilton’a emanet etti!

Doğan Grubu’nun Bodrum’daki üç otelinin yönetimini Hilton üstlenecek. Türkiye’nin ilk LXR Hotels & Resorts tesisi olan LXR Susona Bodrum da misafirlerini ağırlamaya başladı.

Doğan Dağ: Şu anda konuta yatırım yapma dönemi!

Şu anda konuta yatırım yapma dönemi olduğunu söyleyen Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ “Yatırımlar doğru yönetilirse, yatırım zamanı olduğu düşünülür ve fiyat doğru belirlenirse tüketici her zaman talepkar olacaktır.” dedi.

AOS Doğan Hafriyat Yapı Malzemeleri İnşaat İç ve Dış Ticaret Şirketi kuruldu!    

AOS Doğan Kuyumculuk Gıda Kafe Hayvancılık Maden Hafriyat Yapı Malzemeleri İnşaat İç ve Dış Ticaret Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Doğan tarafından kuruldu.

Doğan İnşaat Asfalt ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Tuzla şubesi açıldı!

Doğan İnşaat Asfalt ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Tuzla şubesi bugün Tuzla'da 50 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Aydın Doğan Londra'dan 46 milyon sterline bina aldı!

Doğan Medya Grubu'nu, 916 milyon dolara Demirören Holding'e satan Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan 46 milyon Sterlin'e Londra'da bina aldı.

Doğan Dağ 2017 emlak sektörü projeleri Haberi

Doğan Dağ 2017 emlak sektörü projeleri


2017 yılında sektörün piyasaların verdiği güveninde etkisiyle büyümeye devam edeceğini öngördüklerini belirten Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ "Gayrimenkul sektörünün geleceği parlak ve önü açıktır. Yabancı yatırımcıları da Türkiye'ye çekebilmek için çalışmalar gerçekleştirmemiz gerekecek. Bu nedenle de küresel gayrimenkul pazarında aktif olarak rol almamız gerektiğine inanıyorum "dedi. Yabancı yatırımcı potansiyeli olan bir coğrafyada olduğumuz için 2017 yılında da konut sektörünün önü açık olacağını beliren Dağ "Türkiye'de 15 yıl içinde kentsel dönüşüm ve nüfus artışının bir getirisi olarak 18 milyon konuta ihtiyaç doğuyor. İnsanların daha sağlıklı şehirlerde yaşaması, ulaşım sorunlannm olmaması, çarpık kentleşmenin durdurulması için kentsel dönüşüm çalışmalarının daha hızlı bir şekilde ilerlemesi gerekiyori'dedi


Star...