29 / 03 / 2024

Doğanay Gıda ürünleri

Doğanay Gıda ürünleri

Adana’da 42 milyon Euro yatırımla kurduğu yüksek teknolojiyle üretim yapan Doğanay Gıda ürettiği şalgam ve meyve sularını dünyaya satmaya hazırlanıyor. 2020 yılında 1 milyar lira ihracat hedefleyen şirket, Uzakdoğu’da da bir fabrika kuracak.

ŞOK markette bugün hangi ürünlerde indirim var? ŞOK'ta tekstil, elektronik ve gıda ürünlerinde indirim!

ŞOK'ta bugün hafta sonu indirimi devam ediyor. Bugün, ŞOK markette beyaz eşyadan, gıda ürününden tekstile kadar birçok üründe indirim fırsatı!  

BİM 6-9 Şubat 2024 Aktüel Kataloğu yayınlandı! Uygun fiyatlı seçili ürünler ve indirim fırsatları bu hafta BİM'de!

BİM 6-9 Şubat 2024 aktüel kataloğu marketin internet sayfasında paylaşıldı. Farklı kategorilerde onlarca ürün fırsatı sunan BİM'de 6-9 Şubat 2024  kataloğunda yer alan seçili elektronik ürünler, atıştırmalıklar ve temel gıda ürünleri bulunuyor.

BİM'den 2-7 Şubat 2024 aktüel kataloğu! Kumtel Mini Fırın 1.099 TL, Kumtel Çift Yönlü Isıtıcı - 629 TL

BİM 2-7 Şubat 2024 aktüel kataloğu marketin internet sayfasında paylaşıldı .Farklı kategorilerde onlarca ürün müşterileri ile buluşuyor. 2-7 Şubat 2024 BİM kataloğunda yer alan seçili elektronik ürünler, atıştırmalıklar ve temel gıda ürünleri yer alıyor. 

BİM'den 2 Şubat 2024 aktüel kataloğu! 2 Şubat'ta BİM'de Fakir dik süpürge 999 TL, Kaşmir halı 799 TL...

BİM  2 Şubat 2024 aktüel kataloğu marketin internet sayfasında paylaşıldı. Buna göre, farklı kategorilerde onlarca ürün cuma günü müşterileri ile buluşacak. 2 Şubat 2024 BİM kataloğunda yer alan seçili elektronik ürünler, atıştırmalıklar ve temel gıda ürünleri bulunuyor.

BİM 30 Ocak 2024 aktüel kataloğu! BİM'den seçili ürünler ile temel gıda, elektronik ürünlerde cazip fırsatlar...

BİM 30 Ocak 2024 aktüel kataloğu marketin internet sayfasında paylaşıldı. Buna göre, farklı kategorilerde onlarca ürün salı günü müşterileri ile buluşacak. 30 Ocak 2024 BİM kataloğunda yer alan sütlü ve bitter çikolatalı atıştırmalıklar ile temel gıda ürünleri bulunuyor.

İğneden ipliğe zam geliyor! Zam gelecek ürünler aklınızı başınızdan alacak! İşte o ürünler...

Elektrik zammı fabrikaların üretim maliyetini yükseltti. Başta temel gıda ürünleri olan şeker, un, ekmek, makarna, yağ olmak üzere beyaz eşyadan ayakkabıya, tekstilden temizlik malzemelerine kadar iğneden ipliğe hemen her ürüne zam yağacak. İşte zam gelmesi beklenen ürünler...

90 adet üründe dev kampanya! Migros'ta zeytinyağı, ayçiçek yağı, un ve salça fiyatları dip yaptı!

Migros Market Temel Gıda Ürünleri'ne indirim kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında 90 adet ürün indirime girdi. İşte indirme ilişkin tüm detaylar...

Markete gidin sepeti elinize alın ve hemen o ürüne koşun. Et, şeker, un, süt değil ama çok değerli. Son yılların en ucuz

Enflasyon en fazla gıda ürünlerini vurdu. Bu nedenle vatandaşlar daha ucuz gıda ürünleri neredeyse orayı tercih ediyor. Gıdada son yıllarda fiyatı çok artan bir üründe marketlerden biri ciddi oranda indirim yaptı.

Gıda ürünlerine sürpriz indirim kararı! Bugün resmen başladı! Aklınızı başınızdan alacak!

Ekonomideki kötü gidişat, yüksek enflasyon ve dolar kurunun her geçen gün artması nedeniyle gıda fiyatları da artmaya devam ediyor.  Bu kapsamda, market ve gıda sektörüne yönelik bir kampanya düzenleyen TEB, bu alanda yapılacak harcamalarda tam 300 TL indirim sağlayacağını duyurdu.

Ekmek, süt, yoğurt, peynirden sonra bir büyük zam daha. Eski ve yeni fiyat arasındaki fark şok etti

Benzin ve motorine gelen zamlar gıda ürünlerine de aynı şekilde yansıdı. Ancak vatandaşlar gıda ürünleri haricinde diğer alanlara gelen zamlar nedeniyle de büyük bir şok yaşıyor.

TOBB Tarafından Güncellenen Buğday ve Arpa Fiyatları Ne Kadar? Zam Gelen Hububat Ürünleri İşte Listede

TOBB tarafından buğday ve arpa fiyatları güncel olarak açıklandı. Buğday ve arpa fiyatları, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından belirlenmeye devam ediyor. Temmuz ayında zamlanan birçok gıda ürünün arasında arpa ve buğday da yer aldı. İşte güncel arpa ve buğday fiyatları…

Migros'ta yüzde 30'a varan indirim! Zeytinyağı, pirinç, tereyağı, çay ve salça fiyatları dip yaptı!

Migros haftanın indirimli ürünlerini açıkladı. "Temel Gıda Ürünleri" başlığı altında satışa çıkarılan ürünler farklı oranlarda indirime girdi. İşte Migros indirimli ürünler fiyat listesi...

Gıda ürünlerine yeni zam dalgası!

Döviz kurunun yükselmesi ile tarım ve gıda da yeni zam dalgası gündeme geldi. İşte detaylar!

Doğanay Gıda ürünleri Haberi

Doğanay Gıda ürünleri

Rafet Doğanay... Market raflarında şalgam suyu deyince ilk akla gelen marka Doğanay’ın patronu... Dünyada sadece Çukurova bölgesine yetişen mor havuçları 42 milyon euro yatırımla hayata geçirdiği yüksek teknoloji fabrikasında sağlıklı bir içeceğe çevirerek yine dünyaya satıyor. Dünyada bile daha tanınmayan bir Alman teknolojisini Adana’ya taşıyan ve nano teknoloji ürünü ‘campet’i üreten Doğanay, yatırıma ek olarak Türk mühendislerinin geliştirdiği bir üretim bandıyla, meyve sularındaki tazeliği 6 ay korumayı başardıklarını anlattı. Doğanay “Portakal, nar, üzüm, havuç ve nar suyunu en uzak noktalara ihraç etmeye hazırlanıyoruz. Meyve sularını Uzakdoğu ve Afrika dahil tüm dünyaya satacağız. 2020 ihracat hedefimiz 1 milyar lira” dedi. Rafet Doğanay’la hikayesini, faaliyetlerini ve hedeflerini konuştuk.


- Şalgam suyu denince akla gelen ilk markanın sahibisiniz. Hikayenizi anlatır mısınız?


Babamın kurduğu ve...