24 / 04 / 2024

doğu karadenize yoğun ilgi

doğu karadenize yoğun ilgi

Güneydoğulu turistler tatil için Doğu Karadeniz Bölgesi'ni tercih ediyor. Yapılan yeni yollarla ulaşım imkanlarının kolaylaşması ve güvenlik risklerinin asgariye inmesi Güneydoğulu turistlerin Rize'ye akın etmesine neden oldu.

Meteoroloji alarm verdi! Yurtta 3 bölge için yoğun kar yağışı uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında, yeni hava durumu raporunda Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu için kar yağışı uyarısı yapıldı. yapılan açıklamada, yağışların Rize ve Artvin ile Trabzon'un doğu çevrelerinde çok kuvvetli olacağı açıklandı. İşte ayrıntılar.

Karmod'un prefabrik evlerine Orta Doğu ve Arap ülkelerinden yoğun talep!

Dünyanın birçok ülkesinde projeler hayata geçiren Karmod'un prefabrik evleri Orta Doğu ve Arap ülkelerinden de yoğun talep görüyor.

Migros'ta ultra yoğun çamaşır suyu 78,50 TL’ye, süzme peynir 52,50 TL’ye, kırmızı mercimek 32,50 TL’ye düştü!

Migros’un ekim ayına özel düzenlediği yeni indirim kampanyası açıklandı. Bu doğrultuda, ultra yoğun çamaşır suyu 78,50 TL’ye, süzme peynir 52,50 TL’ye, kırmızı mercimek 32,50 TL’ye düştü. İşte 2 Ekim 2023 Migros fiyat listesi...

Duyan o markete koştu: 4 lt Ayçiçek yağı 109,90 TL'ye, 4 kg un 30,90 TL'ye, 1 kg Doğuş çay 75,90 TL'ye düştü

Bu market indirimi başka! Fiyatlar teker teker düştü; 4 lt Ayçiçek yağı 109,90 TL, 4 kg un 30,90 TL, 1 kg Doğuş çay 75,90 TL... Acele edin, tükenmeden alın...

Türkiye'nin yüzde 67,9'u yoğun kent şeklinde sınıflandıran bölgelerde yaşıyor! 

Türkiye nüfusunun yüzde 67,9'una karşılık gelen 57,9 milyonluk bölümünün, yoğun kent şeklinde sınıflandırılan yerlerde yaşadığı açıklandı. İşte o rakamlar...

TOGG için saat verilmişti! Yoğun ilgi erteleme getirdi

Togg 100. Yıl Özel Seri Togg Akıllı Cihazları için bugün saat 19.23'te start alan, ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasını belirleme hakkı sağlayacak 2023 adetlik NFT koleksiyonunun açık artırmasının, yoğun ilgi nedeniyle bir sonraki duyuruya kadar durdurulduğu ifade edildi.

Doğu Ekspresi'nde yeni seferler ne zaman başlayacak? Yolculuk kaç saat?

Doğu Ekspresi'ne hem yurt içinden hem yurt dışından gelen yoğun talep üzerine Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Turistik Doğu Ekspresi'nin dışında yeni turistik tren rotaları oluşturmak üzere harekete geçti. Turistik Doğu Ekspresi'nin yeni seferlerinin başlayacağı tarih de belli oldu.

O havalimanı tam 117 milyar euro kazanç sağladı! İşte geçen hafta Avrupa’nın en yoğun havalimanı

Yapımı sürecinde pek çok tartışmanın odağında yer alan İstanbul Havalimanı bu kez bir rekorla gündemde. İstanbul Havalimanı geçtiğimiz hafta Avrupa’nın en yoğun hava trafiğine sahip havalimanı oldu. Havalimanı, 1 haftada 1332 uçuşa ev sahipliği yaptı.

Kayseri’deki kiralık hobi bahçelerine yoğun ilgi!

Kayseri’de kurulan ve belediye tarafından özellikle emeklilere kiralık olarak verilen hobi bahçeleri, pandemi döneminde yoğun ilgi gördü. Halk, 120 metrekarelik hobi bahçelerinde toprakla uğraşarak, sebze yetiştiriyor.

Kocasinan Belediyesi'nin konut satış ihalesine yoğun ilgi!

Kocasinan Belediyesi'nin kentsel dönüşüm kapsamında Uğurevler Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan 20 adet daireyi satışa sunduğu ihale yoğun ilgi gördü.

Gayrimenkul sektöründe 1 TL'den başlayan açık artırmalara yoğun ilgi!

Tapu.com tarafından düzenlenen 1 TL’den başlayan açık artırmalara yoğun ilgi gösteriliyor. Nisan ayı başından beri her hafta Salı günü düzenlenen uygulamada, tarıma uygun tarlalara yoğun ilgi olduğu gözleniyor...

1 TL’den başlayan açık artırmalara yoğun ilgi!

Uygun fiyatlı gayrimenkul satın almak isteyen alıcılar evlerinden çıkmadan ekran başından 1TL’den başlayan açık artırmalara katılabiliyor. Nisan ayından bu yana her hafta Salı günü gerçekleştirilen uygulamada özellikle tarıma elverişli arazilere yoğun ilgi olduğu gözleniyor.

Kocaeli’ye 250 yataklı yoğun bakım üniteli hastane inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın yaptığı açıklamada, "Kocaeli’ye 250 yataklı yoğun bakım üniteli hastane inşa edilecek" dedi.

doğu karadenize yoğun ilgi Haberi

doğu karadenize yoğun ilgi

Güneydoğulu turistler tatil için Doğu Karadeniz Bölgesi'ni tercih ediyor. Yapılan yeni yollarla ulaşım imkanlarının kolaylaşması ve güvenlik risklerinin asgariye inmesi Güneydoğulu turistlerin Rize'ye akın etmesine neden oldu. Tatil için bölgelerine göre sıcaklık değeri daha düşük olan Doğu Karadeniz Bölgesi'ni tercih ettiklerini kaydeden ve Rize'nin İkizdere ilçesindeki termal tesiste konaklayan Diyarbakırlı Salih ve Saik Kukip isimli akrabalar Rize'nin sahip olduğu eşsiz doğal güzelliklerden çok etkilendiklerini söylediler. Kukip "Diyarbakır ile İkizdere arası 560 kilometre. Biz bir tanıdık vasıtası ile buraya geldik. Aradaki mesafe 2 bin 500 kilometre olsa da gelinmeye değerdi. 

Kendim Diyarbakır'da yaşayan birisi olarak şunu söyleyebilirim. Rize'nin halkını kendimize çok yakın hissettim. Duygulanınız, konuşma tarzımız ve misafirperverliğimiz aynı. Buraya planlı gelmedik. Rize'de durduğumuz bir yerde burayı tarif ettiler. Buradan çok...