25 / 04 / 2024

Doğu Marmara 2015 temmuz tüik konut satış verileri

Doğu Marmara 2015 temmuz tüik konut satış verileri

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova’yı kapsayan Doğu Marmara’da yılın 7 aylık döneminde, günde 212 konut satıldı. verilere göre Doğu Marmara’da İkinci el konut satışları 26,5 artış gösterdi.

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'a 120 milyon euroluk beş yıldızlı otel! 202 yıllık Marashka binası 'Hyatt Regency' olacak!

Hırvatistan'daki Marashka fabrika binasını 2015 yılında satın alan Doğuş Grubu, binaya 120 milyon euro yatırımla 133 odalı beş yıldızlı ''Hyatt Regency'' markasıyla hizmet vermeye hazırlanıyor.

Deprem uzmanı 'Marmara için deprem kesin' dedi, Doğu Anadolu'yu yeniden uyardı! Doğu Anadolu'da 7'den büyük deprem...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Doğu Anadolu ve Marmara ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte deprem uzmanının ürküten o açıklamaları...

Doğuş GYO'dan Maslak ve çevresi uygulama imar planı hakkında açıklama! 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 3 Kasım 2015 tarihli ÖDA (güncelleme) 1/100 ölçekli Maslak ve çevresi uygulama imar planı davasının istinaf talebi reddedildi...

Doğuş GYO'dan Maslak imar planı davası açıklaması!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 3 Kasım 2015 tarihli ÖDA 1/1000 Ölçekli Maslak ve Çevresi Uygulama İmar Planı'nın iptali talebi davası hakkında açıklama yaptı... 

Doğu Marmara’nın kongre merkezi hızla tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sekapark içerisinde inşa edilen Doğu Marmara’nın kongre merkezinde çalışmalar hızla devam ediyor. Merkezinin elektrik kabloları yerleştiriliyor.

Doğu Marmara'da Temmuz'da 7 bin 972 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü Doğu Marmara Temmuz ayında gerçekleşen konut satışlarını açıkladı..

Doğuş GYO Maslak imar planı davasında hukuki süreç devam ediyor!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 3 Kasım 2015 tarihli ÖDA 1/1000 Ölçekli Maslak ve Çevresi Uygulama İmar Planı'nın iptali talebi davası hakkında açıklama yaptı.

Doğu Marmara Bölgesi'nde Haziran ayında 7 bin 27 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğünce açıklanan verilerine göre, Doğu Marmara Bölgesine bağlı illerde 2018 yılı Haziran ayında 7 bin 27 konut satışı gerçekleştirildi. 

4. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi!

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ. ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) iş birliği ile  düzenlenen 4. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) ile 2. Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi.

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi!

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından düzenlenen 3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi.

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı kapılarını açtı!

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı kapılarını açtı. TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Alagöz: "Biz fuarların Kocaeli ticaretine, bölge ekonomisine katkılar sağlayacağı beklentileri içerisindeyiz" dedi.

Doğuş GYO'dan Kocaeli imar planı açıklaması!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 17 Eylül 2015 tarih ve 516 sayılı kararı ile onaylanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı'na Doğuş GYO 11 Ocak'ta iptali istemiyle dava açıldığı bildirilmişti.Dava süreci devam ediyor.

Doğuş GYO Arnavuköy'deki 45 gayrimenkul için SPK'ya başvuru yaptı!

Doğuş GYO Arnavutköy'deki 45 adet gayrimenkulü 31 Aralık 2015 tarihli kayıtlı defter değerleri üzerinden kısmi bölünme suretiyle devir alınmasına ilişkin onay verilmesi için Sermaye Piyasası Kuruluna 12 Mayıs 2016 tarihinde başvuruda bulundu.

Doğu Marmara 2015 temmuz tüik konut satış verileri Haberi

Doğu Marmara 2015 temmuz tüik konut satış verileri

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova’yı kapsayan Doğu Marmara’da yılın 7 aylık döneminde, günde 212 konut satıldı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine göre, bölgede ocak-temmuz döneminde satılan toplam konut sayısı geçen yılın aynı döneminde göre yüzde 25 artarak 44 bin 891’e yükseldi. Böylece, bölgede günde 212 konut el değiştirmiş oldu. İlk defa satılan konut sayısı ise söz konusu dönemde, geçen yıla kıyasla yüzde 23,3 artışla 20 bin 784’e ulaştı. Toplam konut satışları içinde ilk satışın payı yüzde 46,3 olarak hesaplandı. İkinci el konut satışları da yüzde 26,5 artış gösterdi ve 24 bin 107’ye ulaştı. Bölgede yılın 7 aylık döneminde en fazla konut 20 bin 299 ile sanayi kenti Kocaeli’de satıldı. Sakarya 11 bin 843 konut ile...