18 / 04 / 2024

Doğu Marmarada ikinci el konut satışları arttı mı

Doğu Marmarada ikinci el konut satışları arttı mı

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova’yı kapsayan Doğu Marmara’da yılın 7 aylık döneminde, günde 212 konut satıldı. verilere göre Doğu Marmara’da İkinci el konut satışları 26,5 artış gösterdi.

Doğuş GYO 2021 ikinci dönem geçici vergi beyannamesi yayınlandı!

Doğuş GYO tarafından 2021 yılı ikinci dönemine ait Geçici Vergi Beyannamesine göre; şirketin brüt satış rakamı 84 milyon 291 bin 736,87 TL oldu.

Doğu Kudüs'teki Filistinli aileler evlerini yitirmekten tedirgin!

İşgal altındaki Doğu Kudüs'te yaşayan ve 1948'de evlerinden zorla çıkarılan Filistinli aileler, bölgenin İsrail tarafından boşaltılmasından ve evlerini ikinci kez arkalarında bırakmaktan korkuyor.

Doğuş İnşaat Bulgaristan’da ikinci metro projesini hayata geçirdi!

Bulgaristan’da 2003 yılından bu yana faaliyet gösteren Türk Doğuş İnşaat’ın başkent Sofya’da hayata geçirdiği 8 kilometrelik metro hattı açıldı.

Doğuş GYO 2019 gelir tablosu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı ikinci dönemine ait Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenmeyen gelir tablosunu yayınladı.

İkinci Doğu Ekspresi yolda!

Yerli ve yabancı turistlerin gözdesi Doğu Ekspresi ile aynı güzergahı paylaşacak yeni tren projesinin ayrıntıları belli oldu. Çalışmalar kapsamında ikinci tren, sadece yataklı vagonlardan oluşacak. Doğu Ekspresi’ne göre bilet fiyatları daha pahalı olacak.

Antalya Doğu Çevreyolu 2’nci etabının temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğu Çevreyolu Projesi ikinci etabının temel atma töreninde konuşan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, “Antalya’ya ne söz verdiysem sözlerimin arkasındayım. Bunları gerçekleştirmek boynumun borcudur” dedi.

Doğuş Holding, Rüya Türk Restoranı'nı Dubai'de açıyor!

Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk, 41'inci markası Rüya'yı Dubai'de açıyor. Küresel anlamda standart oluşturacak Anadolu mutfağına sahip ilk Türk restoranı olmayı hedefl eyen Rüya'nın ikinci şubesi ise Londra olacak.

Doğu Marmara’da İkinci el konut satışları 26,5 arttı!

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova’yı kapsayan Doğu Marmara’da yılın 7 aylık döneminde, günde 212 konut satıldı. verilere göre Doğu Marmara’da İkinci el konut satışları 26,5 artış gösterdi.

Doğu Garajı Projesi’nin ikinci etabı ihaleye çıkıyor!

Doğu Garajı Projesi’nin ikinci etabının “Nekropol Alanı” ile ilişkilendirilerek tasarlanmış projesinin yapım işi için de ihale hazırlık çalışmaları sürüyor. Proje bünyesinde kültürel, sosyal ve ticari tesisler ile çevre düzenlemesini barındırıyor

Sofya metrosunun 2. hattı Doğuş İnşaat'ın katkılarıyla devrede!

Bulgaristan’da 11 istasyonlu Sofya metrosunun ikinci hattı Doğuş İnşaat'ın katkılarıyla devreye girdi

Dumankaya Doğu Kampüs'te 51 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Tuzla Aydınlı bölgesinde inşa edilen Dumankaya Kampüs projesi Doğu ve Batı olarak iki etaptan meydana geliyor. Projede lansman öncesi avantajlı fiyatlar devam ediyor

Doğuşkent Sitesi'nde 175 bin TL'ye daire ve Esenler'de 1 milyon TL'ye 3 arsa icradan!

T.C. Bakırköy 8. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul Maltepe'deki Doğuşkent Sitesi'ndeki daireyi 175 bin TL'den ve Esenler'deki 3 arsayı toplam 1 milyon 21 bin 350 TL'le ayrı ayrı satışa çıkardı. Satış, 04 Mayıs 2012 Cuma günü gerçekleştirilece

Doğuş GYO, 7 milyon 676 bin lira kazanç payı dağıtacak!

Doğuş GYO, 2011 yılı için 7.676.029 lira kar payı dağıtacağını açıkladı

Doğu Marmarada ikinci el konut satışları arttı mı Haberi

Doğu Marmarada ikinci el konut satışları arttı mı

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova’yı kapsayan Doğu Marmara’da yılın 7 aylık döneminde, günde 212 konut satıldı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine göre, bölgede ocak-temmuz döneminde satılan toplam konut sayısı geçen yılın aynı döneminde göre yüzde 25 artarak 44 bin 891’e yükseldi. Böylece, bölgede günde 212 konut el değiştirmiş oldu. İlk defa satılan konut sayısı ise söz konusu dönemde, geçen yıla kıyasla yüzde 23,3 artışla 20 bin 784’e ulaştı. Toplam konut satışları içinde ilk satışın payı yüzde 46,3 olarak hesaplandı. İkinci el konut satışları da yüzde 26,5 artış gösterdi ve 24 bin 107’ye ulaştı. Bölgede yılın 7 aylık döneminde en fazla konut 20 bin 299 ile sanayi kenti Kocaeli’de satıldı. Sakarya 11 bin 843 konut ile...