28 / 03 / 2024

Doğu Sarayları İnşaat adres

Doğu Sarayları İnşaat adres

Doğu Sarayları İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü'de Khalid S.M. Al Salmi tarafından kuruldu. 

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 679 bin 640,17 TL sermaye bedeli ile Mehmet Gür tarafından kuruldu.

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Erat tarafından kuruldu.

Doğuştay İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuştay İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tayfun Doğuş tarafından kuruldu.

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yiğit tarafından kuruldu.

Aydoğu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Sarı tarafından kuruldu.

Kuzeydoğu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeydoğu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Şahin, Selim Sultan Bektaş ve Şaban Kara ortaklığında kuruldu.

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uludoğan, Çetin Açıkgöz ve Yasin Kantar ortaklığında kuruldu.

Yükselen Doğal Gaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Doğal Gaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Öztürk tarafından kuruldu.

Doğu Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 12 milyon TL sermaye bedeli ile İ. M. İskender Pisak, Mehmet İmregün ve Ayşe Servinaz Sezen ortaklığında kuruldu.

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Taşova tarafından kuruldu.

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Memet Uçar tarafından kuruldu.

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neco Öztürk tarafından kuruldu.

Doğu Sarayları İnşaat adres Haberi

Doğu Sarayları İnşaat adres

Doğu Sarayları İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü'de Khalid S.M. Al Salmi tarafından kuruldu. 

Doğu Sarayları İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Yurt içinde ve yurt dışında ekonomi,ticari, mali ve idari tüm alanlarda yönetim danışmanlığı yapmak kaydıyla yönetim hizmeti vermek ve tüm bu alanlarda iştigal eden yerli ve yabancı özel sektör kuruluş ve şirketlerin danışmanlığını ve yönetimini üstlenmek. -Gayrimenkul alım satımı,iş danışmanlığı işlerini yapmak. -Yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetlerinin verilmesinde gerekli olan kara taşımacılığı ve transfer işlemlerini yapmak veya yaptırmak.

Adres: Adnan Kahveci Mah. Belen Sok. No:4/3 BEYLİKDÜZÜ