19 / 04 / 2024

doğubeyazıt Ahmed-i Hani Camisi

doğubeyazıt Ahmed-i Hani Camisi

Ağrı Doğubayazıt'ta restorasyonu tamamlanan Ahmed-i Hani Camisi açıldı.

Prof. Dr. Celal Şengör resmen uyardı: Türkiye ciddi bir deprem tehdidi altında! Ege ve Doğu Anadolu'yu işaret etti!

Prof. Dr. Celal Şengör, Türkiye’nin farklı bölgelerinin deprem riski altında olduğuna dikkat çekti ve yaptığı açıklamada Ege ve Doğu Anadolu'yu işaret etti. İşte Şengör'ün o açıklamaları...

Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?

Doğalgaz tüketim desteğinin kimlere verildiği yani “Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?” sorusu sıklıkla sorulmaktadır. İşte yanıtlar!

Doğalgaz yardımı nasıl başvuru yapılır? Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?

Doğalgaz yardımı nasıl başvuru yapılır? Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır? soruları destekten yararlanmak isteyen kişiler tarafından araştırılıyor. İşte konuya dair detaylar!

Kara kış geliyor! Peki ısınmak için doğal gaz desteği kimler alabilir? Doğal Gaz Tüketim Desteği ne zaman verilecek?

Devlet aracılığı ile ihtiyaç sahibi olan kişilere 2 bin 500 liraya kadar verilen doğal gaz desteği kış aylarının yaklaşması ile birlikte oldukça merak konusu. Peki doğal gaz desteği nasıl alınız? Doğal gaz desteği kimlere verilir? İşte detaylar…

Doğalgaz yardımı için nereye başvurmam gerekiyor?

Doğalgaz yardımına dair araştırmalar hız kazandı. Bu yardımdan yararlanmak isteyenler, Doğalgaz yardımı için nereye başvurmam gerekiyor? Şeklinde sorular soruyor. İşte detaylar!

Doğalgaz yardımı için nereye başvurmam gerekiyor?

Doğalgaz yardım başvurusu vatandaşların araştırdığı konuların başında geliyor. Peki Doğalgaz yardımı için nereye başvuruluyor? İşte detaylar!

Türkiye'den doğal gaz krizi için kritik hamle

Rusya, Avrupa’ya doğal gaz akışını keserken, Türkiye için gaz tedarik tehdidi henüz yok. Ancak kış ayları gelirken herhangi bir sorun oluşmaması için Türkiye, kritik hamleler yaptı. Bu kapsamda ABD'yle LNG alımına yönelik görüşülüyor.

Türkiye için tarihi doğal gaz fırsatı: Avrupa Azerbaycan ile anlaştı

Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle Rusya'nın Avrupa'dan doğal gaz parasını rubleyle istemesi krize neden olmuştu. Avrupa kış gelmeden Rusya'nın vanaları kestiği doğal gazı yeniden tedarik etmek için arayışlarını hızlandırdı. Türkiye için tarihi bir fırsat doğdu.

İkinci el araç alamıyorum diye üzülenler dikkat! Fransız otomobil devi Renault Türkiye için müjdesini açıkladı

Renault Group Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hakan Doğu, Türkiye’de ikinci el araç için yeni bir proje hazırladıklarını açıkladı.

Doğal gaz aboneliği nasıl yapılır? Doğal gaz aboneliği 2022 ücreti ne kadar?

Yeni konut alacak olanlar ya da kiraya çıkacak olan vatandaşların oturacakları konutta doğal gaz aboneliğini yaptırmaları gerekiyor. Peki, Doğal gaz aboneliği nasıl yapılır? Doğal gaz aboneliği 2022 ücreti ne kadar? İşte tüm detaylar..

Doğubeyazıt Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğubeyazıt Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Eraslan tarafından kuruldu.

Doğubayazıt'ta 10.7 milyon TL'ye satılık 18 iş yeri!

Doğubayazıt Belediye Başkanlığı, Doğubayazıt Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan iş yerlerini 10 milyon 674 bin 865 TL bedelle satışa çıkardı.

Kenya'daki konut ihtiyacı Türkiye için büyük fırsat!

KNCCI Başkan Yardımcısı James Mureu, "Kenya’da her yıl toplam 150 bin adet konut ihtiyacı doğuyor. Yıl içerisinde bu rakama ulaşamazsak bir sonraki yıl ihtiyaç 250 bin adede ulaşıyor. Bu durum da Türkiye inşaat sektörü için büyük bir fırsat oluyor" dedi...

doğubeyazıt Ahmed-i Hani Camisi Haberi

doğubeyazıt Ahmed-i Hani Camisi

Ağrı'da DAP ve Doğubayazıt Kaymakamlığının destekleriyle, maneviyatına uygun bir hale dönüştürülerek restore edilen Ahmed-i Hani Camisi ve Türbesi açıldı.


Doğu Anadolu Projesi İdaresi (DAP) ve Doğubayazıt Kaymakamlığının destekleriyle restorasyonu tamamlanan Ahmed-i Hani Camisi ve Türbesi'nin açılışında konuşan Ağrı Valisi Musa Işın, restorasyon çalışmalarının ardından mekanın Ahmed-i Hani Hazretlerinin maneviyatına uygun bir hale dönüştürüldüğünü söyledi.


Doğubayazıtlıların hizmetin en güzeline layık olduğunu ifade eden Vali Işın, "Biz Ahmed-i Hani'lerin, Mevlana'ların, Yunus Emre'lerin torunlarıyız ve onlara layık olmak zorundayız. Onlara layık olmak için de elimizden gelen gayreti gösteriyoruz." dedi.


"Yolumuz Peygamber Efendimizin ve onun varisleri olan Ahmed-i Hanilerin, Bediüzzamanların yoludur" diyen Vali ışın şöyle devam etti:


"Bize, Doğubayazıtlılara da bu yakışır. Eşkıyanın, haydutun peşinden koşmak hiçbir Müslüman'a yakışmaz. İnşallah güzel hizmetlerimiz Doğubayazıt'ta da devam edecek. Kaymakam...