27 / 04 / 2024

Doğukan Göksel

Doğukan Göksel

Furkan Cephe Kaplama Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Doğukan Göksel tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Pendik, Yeni Mahallesi, Abdülhalik Renda Caddesi'nde kuruldu.

Dc Doğukan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dc Doğukan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doğukan Çorum tarafından kuruldu.

Türkiye Hayat Emeklilik’ten bir ilk! Düğünde, doğum gününde altın yerine BES hediye ediliyor!

Türkiye Hayat Emeklilik yeni çıkardığı ‘BES Birikim Hediyesi’ ile hediye anlayışına farklı bir boyut kazandırdı. İsteyenler doğum günü, düğün veya bayram gibi özel günlerde sevdiklerine hediye BES gönderebilecek.

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan İşliyen tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika açıklaması: Depremler doğudan batıya göç ediyor! 

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Muğla'da meydana gelen depremlerle ilgili konuştu. Görür, depremlerin doğudan batıya doğru göç ettiğine vurgu yaptı. 

Sevkiyat duruyor! Doğalgaz üç günlüğüne kesilecek!

Kuzey Akım boru hattı üzerinden Almanya’ya taşınan Rus doğal gazı üç günlüğüne kesilecek.

Ando İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ando İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Doğukan Vural ve Anar Karahalil ortaklığında kuruldu.

Akiş GYO'nun acı günü! Ali Şükrü Göksel vefat etti!

Akiş GYO A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Selen Kocabaş'ın babası Ali Şükrü Göksel vefat etti. Akkök Holding ve Akiş GYO taziye ilanı yayınladı.

Kamberoğlu Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamberoğlu Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Doğukan Özdemir tarafından kuruldu.

Şehrin kaosundan kaçan Göksel, Göcek’e yerleşti!

Şehrin kaosundan kaçarak Göcek’e yerleşen Göksel, burada kendine huzurlu bir yaşam kurdu. Göksel, ''Tam bir köy hayatı yaşıyoruz. Konserden konsere koşacağım diye düşünürken bir anda kendimi bahçede tavukların arasında buldum” dedi.

Göksel Mercan Yapı'nın konkordato davasında yeni gelişme!

Göksel Mercan Yapı İnşaat mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi şirket hakkında yeni bir karar verdi. 

Evrim Kırmızıtaş Başaran, 500 kişiyle doğum gününü kutladı!

Lüks gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, Akademideki Tecrübe Paylaşımı Programı üzerinden online olarak 500 kişiyle doğum gününü kutladı.

Ünlü isimler mimar Efe Kesgün'ün doğum gününe katıldı!

Mimar Efe Kesgün, doğum gününü arkadaşı Oğulcan Engin’in mekanı Emily’s Garden’da verdiği parti ile kutladı. Doğum günü partisine birçok ünlü isim katıldı...

Ruby Mae'e doğum günü hediyesi: Milyonluk evin anahtarı!

Yeşil sahaların yıldız futbolcusu Dele Alli ile sevgilisi Ruby Mae'e 1. 5 milyon sterlin değerindeki evinin anahtarını verdi. Alli, doğum günü sürprizi yaptığı sevgilisinden yanına taşınmasını istedi.

Doğukan Göksel Haberi

Doğukan Göksel

Furkan Cephe Kaplama Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Doğukan Göksel tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Pendik, Yeni Mahallesi, Abdülhalik Renda Caddesi'nde kuruldu.


Furkan Cephe Kaplama Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...