26 / 04 / 2024

Doğuş-GE Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

Doğuş-GE Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

Doğuş-GE Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Etiler'deki bir gayrimenkulünü Doğuş Holding'e sattı

Gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır?

Gayrimenkul, pek çok yatırımcının ilk tercihlerinden biridir. Ancak her yatırımda olduğu gibi gayrimenkul yatırımı yaparken de bazı unsurları uygun şekilde göz önünde bulundurmak gerekiyor. Peki gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır, dikkat edilmesi gereken unsurlar nelerdir?

İzmir Tarihi Kemeraltı Gayrimenkul Yatırım Fonu resmen kuruldu! Kemeraltı'na 1 milyar dolarlık yatırım!

Restoranlarıyla, kafeleriyle, otelleriyle, pansiyonlarıyla, esnafıyla 24 saat yaşayacak cıvıl cıvıl bir Kemeraltı için harekete geçildi ve İzmir Tarihi Kemeraltı Gayrimenkul Yatırım Fonu resmen kuruldu. İşte ayrıntılar...

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Murat ve Uğur Kalem ortaklığında kuruldu.

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Uğur Tevfik Doğan, Gökay Erdemoğlu, Kemal Gülmez, Ahmet Yaşar ve Şenol Küni ortaklığında kuruldu.

Dce Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dce Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğantürk Gülşen tarafından kuruldu.

Polat Property Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Polat Property Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Doğan ve Polat Kasapoğlu ortaklığında kuruldu.

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İBB'nin hisselerini 3,6 milyona satın aldı

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Alibeyköy'de gerçekleştireceği projenin hayata geçirilmesi hedefi doğrultusunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan hisselerin tapu devrinin bugün gerçekleştirildiğini açıkladı.

Doğanoğlu Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğanoğlu Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Mustafa Doğan ve Esmahan Musbah Ali Elkammushi ortaklığında kuruldu.

Rewalkre Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rewalkre Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  120 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Berber tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımı yapmak için doğru zaman mı?

Yeniçağ Gazetesi köşe yazarı Esfender Korkmaz, bugünkü köşesinde gayrimenkul yatırımını kaleme aldı. İşte Esfender Korkmaz'ın 'Gayrimenkule yatırım yapılır mı?' başlıklı yazısı...

Gayrimenkul yatırımı popülerliğini kaybetmiyor!

Gayrimenkul yatırımı dünyanın içinde bulunduğu tüm karışık durumlarda bile popülerliğini kaybetmiyor. Peki gayrimenkul yatırımı neden bu kadar popüler? İşte ayrıntılar...

Çankaya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Çankaya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Sedat Koryol, Mustafa Doğan, Cengiz Yamaner, Memduh Öztürk, Ekin Özoran, Halil Alper Aköz, Esra Ulcay, Hüseyin Altaş ve Ersin Türk ortaklığında kuruldu.

AB Grup'tan 1 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, 2021 yılında 1 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı yaptıklarını söyleyerek Bodrum'da malikane projesi hayata geçirdiklerini dile getirdi. 

Doğuş-GE Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Haberi

Doğuş-GE Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

Doğuş-GE Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Etiler'deki bir gayrimenkulünü KDV dahil 7 milyon dolar peşin bedelle hissedarlarından Doğuş Holding'e sattı. İnternet sitesinde yer alan bilgilere göre Doğuş-GE GYO'nun sermayesinde Doğuş Holding ve GE Capital Corporation'un yüzde 25.5'er payı bulunuyor. Şirketin hisselerinin yüzde 49'u ise İMKB'de işlem görüyor. Doğuş-GE GYO İMKB'ye yaptığı açıklamada, tapu tescil işlemlerinin tamamlanarak satış bedelinin peşin olarak tahsil edildiğini...