26 / 04 / 2024

Doka sistemleri şantiyeleri

Doka sistemleri şantiyeleri

8-14 Nisan tarihleri arasında Münih’de düzenlenen Bauma fuarına katılan Doka, 4 bin 700 metrekare büyüklüğündeki standında yeni sistemlerini ve yenilikçi çözümlerini ziyaretçileriyle buluşturdu.

Mega projelerde Doka'nın kalıp sistemi tercih ediliyor!

Doka Kalıp-İskele Sanayi ve Ticaret AŞ Genel Müdürü Ender Özatay, ''Osmangazi ve 1915 Çanakkale köprüleri ile Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki İhsaniye ve Çayırköy köprülerinde Doka'nın kalıp sistemleri tercih edildi" dedi.

Doka sistemleri şantiyeleri akıllandırıyor!

8-14 Nisan tarihleri arasında Münih’de düzenlenen Bauma fuarına katılan Doka, 4 bin 700 metrekare büyüklüğündeki standında yeni sistemlerini ve yenilikçi çözümlerini ziyaretçileriyle buluşturdu.

Doka otomatik tırmanır kalıp sistemleri inşaatlardaki hızı artırıyor!

Üstyapı ve altyapı projelerinde kullanılan endüstriyel kalıp sistemlerinin satış, kiralama ve bakım&onarım işlerinin gerçekleşmesini sağlayan Doka Kalıp, 2016'da da çift haneli büyümeye ulaşmayı bekliyor.

Otomatik tırmanır kalıp sistemleri inşaat maliyetini düşürecek!

Doka Kalıp İskele Genel Müdürü Ender Özatay, "Otomatik tırmanır kalıp sistemleri, inşaat maliyetlerinin aşağı çekilmesinde yatırımcı firmalara büyük katkıda bulunuyor" dedi.

Abu Dabi Havalimanı'nın terminali DOKA güvencesinde!

Tamamlandığında dünyanın tek çatı altındaki en büyük terminali olacak. Abu Dabi Havalimanı Midfield Terminal Tesisleri’nin yapımında DOKA kalıp sistemleri tercih edildi.

Dış cephe ısı yalıtım sistemleri yangın testinden tam not aldı!

Dış cephe ısı yalıtım sistemleri yangın testinden tam not aldı. Dış ısı yalıtım sistemlerinin yangın performansını ölçmeyi amaçlayan “Full Scale” yangın testleri ülkemizde ilk kez gerçekleştirildi.

Kale 7/24 Alarm Sistemleri abone sayısını hızla artırıyor!

60 yılı aşkın süredir özellikle kilit ve çelik kapının tartışmasız lider firması Kale Endüstri Holding’in bünyesinde güvenlik ve alarm izleme hizmeti sunan Kale Alarm Sistemleri, abone sayısını hızla arttırmayı hedefliyor.

Uğur Yalçın İnşaat Taahhüt Doğalgaz Isı Sistemleri Mobilya Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Yalçın İnşaat Taahhüt Doğalgaz Isı Sistemleri Mobilya Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Yalçın, Nalan Yalçın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Horizon Point Bodrum Evleri'nde akıllı ev sistemleri!

Bodrum’un merkezinde konumlandırılan Horizon Point Bodrum Evleri, sunduğu akıllı ev sistemleri teknolojileri ve ayrıcalıkları ile kişilere daha konforlu bir yaşamın kapılarını açıyor.Evdeki rutin işleri sizin yerinize bir başkası yapsa nasıl olurdu?

Akman Tasarım Kaplama Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akman Tasarım Kaplama Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Akman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da Kartal, Yunus Mahallesi, Karaca Sokak'ta kuruldu.

ABC Dış Cephe Sistemleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ABC Dış Cephe Sistemleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yalçın tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Ekim'de Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Ağaoğlu Maslak 1453'te Doka Kalıp kullanıldı!

Dünyanın güvendiği kalıp uzmanı Doka, 325.000 metrekare alan üzerinde kurulu Ağaoğlu Maslak 1453’teki toplam beş gökdelenin heterojen mimarisi için gereken kalıp çözümünü de üretti.

Yollar akıllı ulaşım sistemleri ile donatılacak!

Türkiye'nin dört bir yanını duble yollarla saran Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, trafik sıkışıklığı ve kazaları önlemek için tüm yollara akıllı ulaşım sistemleri kurmak üzere eylem planı hazırladı...

Doka sistemleri şantiyeleri Haberi

Doka sistemleri şantiyeleri

8-14 Nisan haftası ziyaretçilerine kapılarını açan Bauma 2019, 63 ülkeden 3.700 katılımcı ile inşaat makineleri, inşaat malzemeleri makineleri, madencilik makineleri, inşaat araçları alanında dünya lideri oluşunu bir kez daha gösterdi. 7 günde 200'den fazla ülkeden 620.000'den fazla ziyaretçiyle yeni bir ziyaretçi rekoru kırdı. 614.000 metrekarelik bir sergi alanıyla, tüm zamanların en büyük Bauma’sı olan fuarda Doka standı da sergilediği 30’dan fazla yeni teknoloji ve dijital yaklaşımıyla binlerce ziyaretçiyi ağırladı.

Doka, dijital yenilikleri üç ayrı alanda ziyaretçilerin beğenisine sundu: Akıllı Şantiye, Akıllı Asistanlar ve Akıllı Planlama. Doka Türkiye Genel Müdürü Ender Özatay; “Doka’nın, tüm bu teknolojileri geliştirmelerindeki ana amacın şantiye süreçlerini optimize etmek ve şantiyelerde artan verimlilik seviyelerine katkıda bulunmak” olduğunu belirtti. Özatay, “Bu teknolojilerle hedeflenen; şantiyede iş akışını kolaylaştırmak, daha...