19 / 04 / 2024

dolar 10 gün sonra ne kadar olacak

dolar 10 gün sonra ne kadar olacak

Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, dolar kurunun Eylül ayı sonunda ne kadar olacağını açıkladı. Peki dolar 10 gün sonra ne kadar olacak? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Dolar 15 gün sonra 40 TL olacak iddialarına hükümetten flaş açıklama geldi!

Dolar 15 gün sonra 40 TL olacak iddiaları gündeme bomba gibi düşerken, hükümetten konuyla ilgili flaş bir açıklama geldi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, yaptığı açıklamada bu iddiaların doğru olmadığını belirtti.

Bakan Özhaseki duyurdu: 10 gün içinde tüm kentsel dönüşüm çalışmaları açıklanacak!

Kanine Toplatısı sonrası açıklama yapan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 10 gün içinde ülke genelindeki tüm kentsel dönüşüm çalışmalarının açıklanacağını duyurdu. 

Datça Yat Limanı Projesi için nihai kararda son 10 gün!

Muğla Datça'da yapılması planlanan ve bölge halkının doğal yapının bozulacağı gerekçesiyle karşı çıktığı Datça Yat Limanı Projesi için nihai karar verildi. Söz konusu rapor halkın görüş ve önerileri için Bakanlıkta ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nde 10 gün görüşe açıldı.

TOKİ Ankara başvuruları 10 gün sonra başlıyor! 2 bin 581 lira taksitle 2+1 ev fırsatını sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara projesi için başvurular 10 gün sonra başlıyor. Projedeki konutlar için ödenecek taksit bedelleri 2 bin 581 TL'den başlıyor.

Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar ne olur? Dolar 8 gün sonra yükselecek mi, düşecek mi?

Piyasalar merakla Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararını bekliyor. Merkez Bankası bir önceki faiz kararında faizleri artırarak yüzde 17,50'ye çıkardı. Peki Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar ne olur? Dolar 8 gün sonra yükselecek mi, düşecek mi?

Dolar 20 gün sonra tam olarak böyle olacak! Amerika Merkez Bankası'ndan ilk açıklama geldi!

Amerika Merkez Bankası faiz kararı 26 Temmuz günü açıklayanacak. Piyasalardaki meraklı bekleyiş devam ederken Amerika Merkez Bankası'ndan ilk açıklama geldi. Dolar 20 gün sonra tam olarak böyle olacak! 

Çeyrek altını olanlar sakın satmasın. Çeyrek altında bomba tahmin yapıldı. 10 gün sonra bu kadar olacak

Elinde çeyrek altını olan vatandaşları yakından ilgilendiren bir haber geldi. Çeyrek altının analistler tarafından 10 gün sonra ne kadar olacağına ilişkin açıklama yapıldı.

Dolar 10 gün sonra tam bu kadar olacak! Elinde, yastık altında, bankada doları olanlar o rakamı bekliyor

Dolar/TL kuru Merkez Bankası faiz kararı sonrası rekor kırdı. 25 TL'ye yükselen doların daha yükselip yükselmeyeceği merak ediliyor. Dolar 10 gün sonra tam bu kadar olacak! Elinde, yastık altında, bankada doları olanlar o rakamı bekliyor.

Dolar 6 gün sonra bu kadar olacak! Çok gizli bilgi su yüzüne çıktı! Sır gibi saklanıyordu! Görenler küçük dilini yutacak

Dolar 6 gün sonra bu kadar olacak... Çok gizli bilgi sonunda su yüzüne çıktı... Devlet sırrı gibi saklanıyordu.. O rakamı görenler küçük dilini yutacak!..

Dolar yerinde durmuyor! Mert Başaran 10 gün sonra doların geleceği rakamı açıkladı! Şu anki fiyatlar gerçek değil...

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran doların şu anda gerçek değerinde olmadığını belirterek,  doların 10 gün sonra geleceği seviyeyi açıkladı.

Cüzdanında Ziraat Bankası kartı olanlar aman dikkat! 10 gün içinde yapmayanların hakkı yanacak! Hemen kontrol edin

Cüzdanında Ziraat Bankası kartı olanlar aman dikkat... 10 gün içinde yapmayanların hakkı yanacak... Hemen kontrol edin...

Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euro 10 gün sonra böyle olacak! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabine sonrası Euro güne rekorla başladı. Avrupa Merkez Bankası'ndan ise kritik açıklama geldi. Euro 10 gün sonra böyle olacak. 

Doların 10 gün sonra geleceği seviye belli oldu! Selçuk Geçer altını çizerek açıkladı! Kemerlerinizi bağlayın...

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala doların ne kadar olacağı merak konusu. Selçuk Geçer doların 10 gün sonra geleceği seviyeyi altını çizerek açıkladı. Son dakika Selçuk Geçer dolar yorumu...

dolar 10 gün sonra ne kadar olacak Haberi

dolar 10 gün sonra ne kadar olacak

Yaptığı tahminler tek tek tutan Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer'den Eylül ayı sonuna ilişkin dolar tahmini geldi. 

Yaptığı tahminlerle yatırımcıların dikkatini çeken Selçuk Geçer, her açıklaması ile sosyal medyanın gündemine de otururken, yüksek tahminleri ile dolar yatırımcısına uyarılar da yaptı. 

Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, dolar kurunun Eylül ayı sonunda ne kadar olacağını açıkladı. Peki dolar 10 gün sonra ne kadar olacak? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Karar'da yer alan habere göre, Euro/Dolar paritesi hızla değişirken, piyasalar Eylül ayına da yükselişlerle girdi. Dolar kuru 18,40 seviyelerine dayanırken, Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer'den yine piyasalarda bomba etkisi yaratacak çok önemli değerlendirmeler geldi. Yüksek tahminleri ile dikkat çeken Selçuk Geçer, doların göreceği seviyeyi de verdi.

Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, dolar kurunun Eylül ayı sonunda ne kadar...