19 / 04 / 2024

dolar bir yıl sonra ne kadar olacak

dolar bir yıl sonra ne kadar olacak

Yastık altında doları olan milyonlarca yatırımcı doların 1 yıl sonra ne kadar olacağını merak ediyor. 2023 dolar tahmini ne olur? sorusu üzerine flaş açıklama şimdi geldi. İşte doların 1 yıl sonraki seviyesi...

Ev sahipleri dikkat! İşte kira sözleşmesindeki bir yıl detayı! Kiracıyı çıkaramazsınız!

Bazı kiracılar ev kiralamalarında avukatlarına danışmadan matbu bir kira sözleşmesi yapılır. Bu sözleşme üzerinde yazan süre sebebiyle her iki taraf da çoğunlukla yanılabiliyor. İşte kira sözleşmesinde bir yıllık detay...

Bakan Şimşek'ten enflasyon müjdesi: Bir yıl içinde enflasyonu ciddi oranda kontrol altına alıp düşüreceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, müjdeyi verdi. Bakan Şimşek, gerçekleştirilecek reformlar ile bir yıl içinde enflasyonu ciddi oranda kontrol altına alıp düşüreceklerini açıkladı.

Kiracı ve ev sahipleri dikkat! Kirada yüzde 25 sınırı bir yıl daha uzatılacak mı? Adalet Bakanı Tunç resmen açıkladı!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kirada yüzde 25 sınırının bir yıl daha uzatılması ve kısa süreli gayrimenkul kiralama konularına ilişkin açıklama yaptı. Tunç, kirada yüzde 25 sınırına ilişkin, “Daha yeni uzatıldı. Fahiş kiraları önlemenin yolu konut arzını artırmak” dedi.

Merkez Bankası doların yıl sonunda ne kadar olacağını resmen açıkladı!

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününü yükselişle kapattı. Bankalararası piyasalarda dolar/TL kuru 29,60 TL seviyesinden işlem gördü. Peki dolar bugün ne kadar oldu? Dolar ne kadar olacak? Merkez Bankası doların yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı. 

Merkez Bankası açıkladı! Doların yıl sonunda o seviyeyi görecek! Taş üstünde taş kalmayacak

27 lira sınırında hareket eden dolar/TL kuru için önemli açıklama Merkez Bankası'ndan geldi. Merkez Bankası yıl sonunda doların geleceği seviyeyi açıkladı. Peki dolar yıl sonunda ne kadar olacak? Dolar yükselemeye devam edecek mi?

Morgan Stanley'den şok Dolar/Türk Lirası tahmini: Yıl sonunda 28 TL! Doların yükselişi durdurulamayacak!

Morgan Stanley, Türk ekonomisi ve para politikasıyla ilgili raporunda, Türk Lirası'nın değer kaybedeceği ve dolar kurunun yıl sonunda 28 seviyesine ulaşacağı öngörüsünde bulundu. İşte ayrıntılar...

Emtia Uzmanı açıkladı: ‘Ne altın ne dolar... Bu yılın sürprizini bu yatırım aracı yapacak!’

Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu, bu yılın banko emtia ürünlerini sıralayıp, gümüşe göz kırptı: “Altın kötü olmaz. Fakat ne kadar iyi olur onu bilemeyiz. Lityum, rodyum ve nikel, önümüzdeki bir senenin gözdeleri. İki kriter gerçekleşirse gümüş kazanç ürünü olabilir.”

Türkiye'nin altın ithalatı nisanda son bir yılın en düşük seviyesinde!

Türkiye'nin altın ithalatı nisanda 2,8 tona gerileyerek son bir yılın en düşük seviyesine geriledi.

Merkez Bankası açıkladı! Dolar ne 35 TL ne de 40 TL olacak! 1 yıl sonra dolar tam bu kadar olacak

Merkez Bankası Para Katılımcıları anketini açıkladı. Ankete göre Merkez Bankası'nın dolar için bir yıl sonraki beklentisi belli oldu.  Dolar ne 35 TL ne de 40 TL olacak!  Dolar tam bu kadar olacak.

Halkbank’tan müşterilerine büyük jest! Bir yıl geri ödemesiz tam 300 bin TL kredi fırsatı! Hemen bakın!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Halkbank Usta Girişimci Kredisi’yle bir yıl geri ödemesiz 300 bin liraya kadar kredi verileceğini duyurdu.

Güvenli liman gömleğini giyen altın son bir yılın zirvesinde!

Altın fiyatları bugün ABD verileri ile birlikte yükselişe geçti. Altının yükselişe geçmesi ons altın son bir yılın zirvesine taşıdı.

1 doların yıl sonunda ne kadar olacağı resmen açıklandı! Bu rakamı duyanın adeta aklı başından gitti! Hemen bakın

1 doların yıl sonunda ne kadar olacağı resmen açıklandı. Peki 1 dolar yıl sonunda ne kadar olacak? Bu rakamı duyanın adeta aklı başından gitti. Hemen bakın!

Dolar duyanları buz kestirecek! Dolar yıl sonunda resmen bu kadar olacak! Rakamlar peş peşe açıklandı! 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Piyasa Katılımcıları Anketi 2023 Mart sonuçlarında çarpıcı rakamlar yer aldı. Doların yıl sonunda göreceği rakam da resmen belli oldu. 

dolar bir yıl sonra ne kadar olacak Haberi

dolar bir yıl sonra ne kadar olacak

2023 dolar tahmini şimdiden merak edilmeye başladı. Yatırımcılar şu günlerde rekor kıran doların bir sene sonra ne kadar olacağını araştırıyor. Konu ile ilgili açıklamam Reuters'ten geldi.

Bu sene gelişmişülke para birimleri karşısında değer kazanan doların bir sene sonra ne kadarolacağı belli oldu. Reuters net rakamı açıkladı. ABD dolarının gücünü gelecek yıla da taşıması beklenirken geleceği seviye belli oldu. Öte yandan dolar karşısında değer kaybeden euronun ise altı ay sonra kaç lira olacağına yönelik önggörüler paylaşıldı. İşte merak edilenler...

DOLAR 1 YIL SONRA BU KADAR OLACAK

Reuters tarafından döviz piyasası stratejistleri arasında yapılan ankete göre, bu yıl yüzde 16 yükselen ve son 50 yılın en iyi yükselişini gösteren Dolar Endeksi'nin henüz dönüş noktasına gelmediği belirtildi.

Ankete katılan 55 stratejistin 47'si, yüzde 85'i,...