19 / 04 / 2024

dolar kuru beklentisi 2020

dolar kuru beklentisi 2020

Merkez Bankası beklenti anketi ekim ayı sonuçlarına göre, yıl sonu dolar kuru beklentisi 7.90'a çıktı. Enflasyon beklentisi ise yüzde 11.76'ya yükseldi.

Elimizdeki dolarları bozdurmalı mıyız? Net yanıt geldi! Doları olanlar o rakama hazır olsun! Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kuru haftanın ilk işlem gününde, yukarı yönlü hareket ediyor. Yükseliş karşısında yatırımcılar ''Elimizdeki dolarları bozdurmalı mıyız?'' sorusunu araştırırken net yanıt geldi. Dolar ne kadar olacak? Doları olanlar o rakama hazır olsun! Son dakika dolar kuru.

Dolar için resmen nefesler tutuldu! Dolar kuru bugün ne kadar? Hemen 22 Haziran 2023 dolar kuruna bakın!

Dolar için resmen nefesler tutuldu... Dolar kuru bugün ne kadar? İşte 22 Haziran 2023 dolar kuru... Hemen bakın...

Dolar şimdi kaç TL? Bugün euro ve sterlin ne kadar oldu? İşte 25 Mayıs 2023 Perşembe dolar kuru fiyatları!

Dolar 25 Mayıs Perşembe günü kaç TL oldu? Dolar bugün de yükseldi mi? Dolar yeni güne nasıl başladı? İşte 25 Mayıs Perşembe dolar kuru…

24 Mayıs dolar yükseldi mi? Bugün euro ve sterlin ne kadar? İşte 24 Mayıs 2023 dolar kuru fiyatları!

Dolar 24 Mayıs Çarşamba günü ne kadar oldu? Dolar kaç TL? Dolar yeni güne nasıl başladı? İşte 24 Mayıs Salı dolar kuru…

Dolar rekor kırdı! 20 TL'yi aştı! Kıyıda köşede 1  doları bile olanlar yaşadı! Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kuru sabah saatlerinde 20,18 TL seviyesiyesine ulşarak rekor kırdı. Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar yaşadı! Son dakika dolar kuru.

The BO Viera Bodrum'da dolar kuru 18 TL'ye sabitlendi! Teslimler önümüzdeki ay!

The BO Viera Bodrum projesinde dolar kuru 18 TL'ye sabitlendi. Projede yer alan konutların teslimleri önümüzdeki ay yapılacak.

Özgür Demirtaş'ın dolar kuru ile ilgili açıklaması herkesi şaşırttı!

Finans dehası Özgür Demirtaş'ın, yaptığı açıklamalar devamlı gündeme geliyor. Güncel dolar kuru ile alakalı açıklama yapan Özgür Demirtaş'ın yaptığı açıklama gündem oldu. Demirtaş, ''Bankalarda gördüklerinizi unutun, Hükümet İKİLİ kur oluşturdu ülkede'' diyerek sosyal medya hesabından açıklama yaptı

Uzmanlar tek tek açıkladı! İşte seçimden sonra dolar kuru bu kadar olacak?

Yaklaşan seçimlerle beraber yerli ve yabancı ekonomistler vesilesi ile açıklamalar yapılmaya devam ediliyor.  14 Mayıs 2023 itibari ile yapılacak olan seçimler ile beraber dolar kuru vatandaş tarafından merak konusu oldu.

Doların 6 gün sonra ne kadar olacağı ortaya çıktı! Sır gibi saklanıyordu! Görenler dilini yutacak! Son dakika dolar kuru

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı heyecanla bekleniyor. Tüm gözler piyasaları etkileyecek olan Fed faiz kararına çevrilmişken doların  gün sonra ne kadar olacağı ortaya çıktı! Sır gibi saklanıyordu! Görenler dilini yutacak! Son dakika dolar kuru

Dolar kuru 2023 yılında nasıl bir seyir izleyecek?

Dolar kuru uzun süredir yatay bir seyir izliyor. Dövize talebi frenlemek amacıyla uygulamaya konulan Kur Korumalı Mevduat hesabına ise eskisi kadar ilgi yok. Yüksek enflasyon nedeniyle alternatif yatırım arayışında olanların bir kısmı ise dövizde kalmaya devam ediyor. Peki, dolar 2023'de ne olur?

Doları olanlar dikkat! 2023 yılında ortalama dolar kuru belli oldu!

Bu haber, doları olanları çok yakından ilgilendiriyor. Peki 2023 senesi için ekonomi yönetiminin tahmin ettiği dolar kuru ne kadar olacak? İşte devamı…

1 dolarınız bile varsa hemen bakın! Dolar bugün kaç TL? 5 Aralık Pazartesi dolar kuru...

Doların 5 Aralık Pazar günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL, 18,64 seviyelerinden işlem görüyor. İşte 5 Aralık Pazartesi dolar kuru…

Selçuk Geçer olağanüstü dolar kuru tahminini açıkladı! Yer yerinden oynayacak! Hemen buraya bakın!

Ekonomi politikalarını eleştiren ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar kuru için beklentisini duyurarak yatırımcıları uyardı!

dolar kuru beklentisi 2020 Haberi

dolar kuru beklentisi 2020

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) beklenti anketi ekim ayı sonuçlarını yayınladı. Cari yıl sonu tüketici enflasyonu (TÜFE) beklentisi bir önceki anket döneminde yüzde 11.46 iken, bu anket döneminde yüzde 11.76 oldu. 12 ay sonrası TÜFE beklentisi bir önceki anket döneminde yüzde 10.15 iken, bu anket döneminde yüzde 10.53 oldu. 24 ay sonrası TÜFE beklentisi ise aynı anket dönemlerinde sırasıyla yüzde 8.86 ve yüzde 9.05 olarak gerçekleşti.

12 ay sonrası enflasyon beklentileri

2020 yılı Ekim ayı anket döneminde, katılımcıların 12 ay sonrasına ilişkin ihtimal tahminleri değerlendirildiğinde, TÜFE'nin ortalama olarak yüzde 20.64 ihtimalle yüzde 9.00-9.99 aralığında, yüzde 34.95 ihtimalle yüzde 10.00-10.99 aralığında, yüzde 18.65 ihtimalle ise yüzde 11.00-11.99 aralığında artış göstereceği öngörüldü.

24 ay sonrası enflasyon beklentileri

2020 yılı Ekim ayı anket döneminde, katılımcıların 24...