28 / 03 / 2024

dolar merkez bankası son dakika

dolar merkez bankası son dakika

Dolar/TL kurunun seyrini etkileyecek olan gelişme perşembe günü gerçekleşecek. Doları tir tir titreteceği düşünülen gelişmeden sonra dolar yükselecek mi, düşecek mi? dolar ne olacak merak ediliyor. Doları olanlar hemen gardınızı alın...

Doların kaderi resmen belli oldu! Amerika Merkez Bankası başkanı açıkladı! Herkes bu senaryoya hazır olsun

ABD Merkez Bankası (FED) yetkililerinden bugün gelen açıklamada yüksek seyreden enflasyonu düşürmek için faiz oranlarını büyük olasılıkla attıracakları belli oldu. Doların kaderi bu açıklamalar sonrasında resmen belli oldu. Herkes bu senaryoya hazır olsun.

Doların güzergahı belli oldu! Amerika Merkez Bankası'ndan ilk açıklama geldi! 

Amerika Merkez Bankası Fed faiz kararı için geri sayım başladı. Geçen ay faizi 5,25'te sabit tutan Amerika Merkez Bankası'ndan ilk sinyal geldi. Doların güzergahı belli oldu. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yükselmeye devam edecek mi?

Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar yıl sonunda ne 30 TL ne de 40 TL olacak! Dolar tam tamına bu kadar olacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 2023 Haziran piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını açıkladı. Banka resmen yıl sonundaki dolar beklentisini açıkladı. Buna göre dolar yıl sonunda ne 30 TL ne de 40 TL olacak. Dolar tam tamına bu kadar olacak!

Merkez Bankası’nda swap hariç net rezerv eksi 51,2 milyar dolar!

Yeni ekonomi yönetiminin müdahale satışlarına son vermesi ile Merkez Bankası’nın rezervlerindeki erime tersine dönerken, swap (takas) yoluyla alınmış ödünç dövizler düşüldükten sonraki net rezerv düzeyinin eksi 51,2 milyar dolar olduğu belirlendi.

Dolar 20 gün sonra tam olarak böyle olacak! Amerika Merkez Bankası'ndan ilk açıklama geldi!

Amerika Merkez Bankası faiz kararı 26 Temmuz günü açıklayanacak. Piyasalardaki meraklı bekleyiş devam ederken Amerika Merkez Bankası'ndan ilk açıklama geldi. Dolar 20 gün sonra tam olarak böyle olacak! 

Dolarda dananın kuyruğu 21 gün sonra kopuyor! Amerika Merkez Bankası'ndan ilk sinyal geldi! Doları olanlar hazır olun

2023 Temmuz Fed faiz kararı 26 Temmuz günü gerçekleştirilecek. Fed faiz kararının ne olacağı merak edilirken, Amerika Merkez Bankası'ndan ilk sinyal geldi. Doları olanlar hazır olun...

Dolar ne 30 TL ne de 40 TL olacak! Merkez Bankası doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! Dolar net bu kadar olacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) geçtiğimiz haftalarda  2023 yılı Haziran ayı piyasa katılımcıları anketini açıkladı. Buna göre dolar  ne 30 TL ne de 40 TL olacak! Merkez Bankası doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! Dolar net bu kadar olacak!

Amerika Merkez Bankası açıkladı! Doları olanlar hazır olun! Dolar tam tamına bu kadar olacak

ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'dan kritik açıklama geldi. Powell  enflasyonun yükseldiği dönemde faiz artırımına gidilebileceği sinyalini verirken gözler dolara çevrildi. Dolar ne olur?  Doları olanlar hazır olun! Dolar tam tamına bu kadar olacak.

Asgari ücret 24 saatten az bir sürede 35 dolar eridi! Merkez Bankası'nın faiz kararı düşüşü yüzde 8'e yaklaştırdı! 

Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesinde 485 dolar seviyesinde denk olan asgari ücret, bu sabah 447 dolara kadar düşüş gösterdi. 24 saatten az bir zamanda asgari ücrette dolar bazındaki gerileme yüzde 8 seviyesine yaklaştı.

Merkez Bankası faiz artırırsa dolar ne olur? Dolar yükselir mi, düşer mi?

Yatırımcılar, Merkez Bankası'nın yarın açıklayacağı karara odaklandı. Faiz artışı beklenen kararın dolar üzerinde nasıl bir etkisi olacağı merak ediliyor.  Peki faiz yükselirse dolar ne olur? Yükselir mi, düşer mi? İşte ayrıntılar...

Dolar 28 TL mi oluyor? Merkez Bankası'nın dolar tahmini dudak uçuklattı! Dolar bugün ne kadar?

Merkez Bankası faiz kararanı açıklamak için 22 Haziran'da toplanacak. Bu kapsamda dolar kurunun seyri belli olacak. Peki, dolar ne kadar, analistler dolara ilişkin neler söylüyor? İşte detaylar...

Dolar 4 gün sonra tam tamına bu kadar olacak! Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar borcu olanlar yandınız!

Merkez Bankası, faiz toplantısını 22 Haziran günü gerçekleştirecek. Kritik gelişme öncesi uzmanlardan hemen tahminler gelmeye başladı. Doların 4 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Dolar borcu olanlar yandınız!

Merkez Bankası analistleri resmen açıkladı! Dolar yıl sonunda tam bu kadar olacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın piyasa katılımcıları anketinde sene sonu dolar tahmini 26,18'e çıktı. İşte detaylar...

dolar merkez bankası son dakika Haberi

dolar merkez bankası son dakika

Dolar kurunun seyrini etkileyecek olan gelişme perşembe günü gerçekleşecek. Perşembe günü yaşanacak olan ekonomik gelişme dolar kuru üzerinde etkili olacak. Şimiden yatırımcılar ve elinde doları olanlar dolar kurunun ne olacağını merak ediyor. Peki dolar ne olacak; dolar yükselecek mi yoksa düşecek mi? Doları olanlar hemen gardınızı alın... İşte tüm merak edilenler haberimizde...

DOLARI TİR TİR TİRETEN GELİŞME

Yurt içi piyasalarda tüm gözler Merkez Bankası'nın alacağı faiz kararına çevrildi. Bu gelişme dolar kuru üzerinde etkili olması bekleniyor. Doların seyri üzerinde etkili olacak gelişme heyecanla bekleniyor. 

Yatırımcıların odağında bu hafta Merkez Bankası tarafından açıklanacak olan faiz kararı yer alıyor. Yurt içi piyasalarda bu hafta Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi rekor kıraken gözler Merkez Bankası kararında olacak.

Piyasalarda heyacan yaratan faiz kararı  Perşembe günü saat 14:00'da açıklanacak. ...