16 / 04 / 2024

dolar ne olur son dakika

dolar ne olur son dakika

Dolar kurunun baskı altında olduğunu söyleyen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 20 TL'yi geçeceği tarihi açıkladı.

Dolara dokunanın eli yanıyor! Selçuk Geçer'den korkunç uyarı: Dolarda kıyametin kopacağı tarih geliyor

Ünlü ekonomist Selçuk geçer dün gece doların 18,76 TL seviyesine kadar yükselmesinden sonra dolarda kıyametin kopacağı tarihi açıklayarak yatırımcıları uyardı.

Ekonomist Selçuk Geçer dolar için hayati rakamı açıkladı! Elinde dolar olanlar acil bakın! Öyle bir rakam geliyor ki

Dolar/TL kuru bugün 18,44 TL seviyesi ile rekora imza attı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer ise dolar için hayati rakamı açıkladı. Elinde dolar olanlar acil bakın!

Dolar yıl sonunda 25-30 TL olursa öpüp başınıza koyun! Selçuk Geçer'den kritik açıklama

Piyasaların merakla beklediği Merkez Bankası faiz kararı gündemde yer alırken Selçuk Geçer'den kritik açıklama geldi: ''Dolar yıl sonunda 25-30 TL olursa öpüp başınıza koyun'' diyen Geçer yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı...

Dolar yılı 33 TL ile kapatırsa konut fiyatları dolar bazlı ne olur?

HSBC stratejistleri Murat Toprak ve Charotte Ong tarafından yayımlanan notta Dolar/TL kurunun yavaş ve ılımlı yükselişle yıl sonunda 33 liraya çıkacağı belirtildi. Peki Dolar yılı 33 TL ile kapatırsa konut fiyatları dolar bazlı ne olur?

Dolar rekor tazeledi! Bugün dolar/TL kuru ne kadar oldu? Dolar ne olur? 

Dolar/TL kuru haftanın dördüncü işlem gününe değer kazancıyla başladıktan sonra 28,93 lira seviyelerinden işlem gördü. Bu seviye ile rekor tazeleyen dolar kuru yatırımcıların odağında. Son dakika dolar kuru kaç lira oldu?=

Gözler Merkez Bankası'nda! Faiz kararı sonrası altın ve dolar ne olur?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) bugün faiz kararını açıklayacak. Bu kapsamda piyasaların gözü Merkez Bankası'na çevrildi. Peki, Faiz kararı sonrası altın ve dolar ne olur? İşte detaylar...

Dolar 27 TL'ye demir attı! Dolar ne olur? Dolarlarımızı satalım mı, bekletelim mi?

Haziran ayında dolardaki yükselişe rağmen Merkez Bankası son 30 iş gününde 8,6 milyar dolar sattı. Dolar adeta 27 liraya demir attı. Peki dolar ne olur? Dolarlarımızı satalım mı, bekletelim mi?

Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar ne olur? Dolar 8 gün sonra yükselecek mi, düşecek mi?

Piyasalar merakla Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararını bekliyor. Merkez Bankası bir önceki faiz kararında faizleri artırarak yüzde 17,50'ye çıkardı. Peki Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar ne olur? Dolar 8 gün sonra yükselecek mi, düşecek mi?

Merkez Bankası faiz artırırsa dolar ne olur? Dolar yükselir mi, düşer mi?

Yatırımcılar, Merkez Bankası'nın yarın açıklayacağı karara odaklandı. Faiz artışı beklenen kararın dolar üzerinde nasıl bir etkisi olacağı merak ediliyor.  Peki faiz yükselirse dolar ne olur? Yükselir mi, düşer mi? İşte ayrıntılar...

Devalüasyon nedir? Devalüasyon ne anlama geliyor? Devalüasyon olunca ne olur? 

Türkiye'de doların 23 TL'nin üzerine çıkarak yeni bir rekor kırmasının ardından Twitter'da 'Devalüasyon' başlığı gündem (TT) oldu. Peki Devalüasyon nedir? Devalüasyon ne anlama geliyor? Devalüasyon olunca ne olur? İşte detaylar...

Seçim belirsizliği ortadan kalktı! Borsa ve dolar bu hafta ne olur?

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerini Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanmasının ardından piyasalardaki seçim belirsizliği faktörü de ortadan kalktı. Peki, şimdi piyasalar kendisine nasıl bir yön çizecek? Dolar ve borsa ne olur? Detaylar haberimizde…

Seçimden sonra dolar ne olur? Dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? Uzman isimden üst üste uyarı geldi!

Dolar/TL kuru 20,47 seviyesini görerek Türk Lirası karşısında en yüksek değere ulaştı. Sçeimden sonrası için doların ne olacağı merak konusu.  Dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim m? Uzman isimden üst üste uyarı geldi!

14 Mayıs seçimi sonrası dolar ne olur? Dünya devi bankadan gündemi sarsan tahmin

14 Mayıs seçimleri yaklaştıkça, vatandaşlar seçim sonrası doların ne kadar olacağını merak ediyor. İşte bununla alakalı dikkat çeken bir değerlendirme Amerika merkezli yatırım bankası olan JPMorgan dan geldi. JPMorgan, seçim bittikten sonra doların ne kadar olacağını net rakam vererek ilan etti.

Dolar ne kadar olur? Uzmanlar peş peşe açıkladı!  Bu rakamları görenler dövizcide kuyruk oluşturacak

Yatırımcılar ''dolar ne kadar olur?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Konu ile ilgili açıklamalar uzmanlardan geldi. Uzmanlar açıkladı. Bu rakamları görenler dövizcide kuyruk oluşturacak.

Merkez Bankası doların ne kadar olacağını açıkladı! Kenarda 1 doları bile olanlar acil baksın! Dolar bu kadar olacak

Geçtiğimiz hafta açıklanan Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı sonrası gözler dolara çevrildi. Fed başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarından sonra dolar değer kaybetmeye başladı. Peki dolar ne olur?Merkez Bankası doların ne kadar olacağını açıkladı! Kenarda 1 doları bile olanlar acil baksın! Do

Piyasa Kahini İslam Memiş doların tam ne kadar olacağını açıkladı! Öyle bir rakam geldi ki... Bir gören bir daha baktı

Yatırımcılar ''dolar ne olur'' sorusunun yanıtını araştırırken Piyasa Kahini İslam Memiş doların tam tamına ne kadar olacağını açıkladı! Öyle bir rakam geldi ki... Bir gören bir daha baktı.

dolar ne olur son dakika Haberi

dolar ne olur son dakika

Dolar kurunun baskı altında olduğuna değinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar kurunun 20 TL seviyesini geçeceğini söyledi ve tarih verdi. Bu konuda yatırımcıları uyarılarda bulunan Selçuk Geçer, yeni değerlendirmelerde bulundu.

Selçuk Geçer, sert rüzgarın kapıda olduğunu belirterek yatırımcıları her konuşmasında uyarıda bulunarak doların 20 TL'yi geçeceği zamanı açıkladı.

DOLAR 20 TL'Yİ GEÇECEK

19 TL sınırına dayanan dolar kuru için değerlendirmeler yapan Selçuk Geçer dolar 20 TL'yi geçecek dedi ve tarihi açıkladı.

Piyasalarda sert rüzgarların yaşanacağına değinen Geçer, ''20 TL kur ile karşı karşıya kalacağız'' dedi. Geçer, "Merkez Bankası beklenti anketindeki hedefler gerçekçi değil ama onlar da yıl sonuna yakın yüksek dolar kurunu konuşmaya devam ederler." diye ifadelerine ekledi.

DOLAR KURUNDA SON DURUM

Dolar kuru 18 Ekim 2022 Salı günü yukarı yönlü...