24 / 04 / 2024

dolar seçim

dolar seçim

ABD Merkez Bankası FED'in dün açıkladığı faiz artırım kararından sonra dolar 17 lira 24 kuruşa kadar yükseldi. Uzmanlar doların bundan sonraki yol haritasıyla ilgili çarpıcı değerlendirmeler yaptı. Seçimin tarihi ve sonucunun doların fiyatı üzerindeki etkisi masaya yatırıldı.

Ünlü ekonomistten seçim sonrası dolar tahmini! Yatırımcılar pür dikkat bakın! Bu pozisyonu alanlar kârlı çıkmayacak!

Ülke genelinde seçim sonrası doların yükseleceği söylenirken vatandaş döviz bürolarının yolunu tuttu. Peki seçim sonrası dolar yükselecek mi? 

Seçim öncesi gelişmeler sert kur artışlarına neden oldu!

Finans uzmanı Murat Özsoy, dolar ve euro kurlarında yaşanan ani artışların seçim öncesi dönemdeki gelişmelerin bir sonucu olduğunu belirtti. Özsoy, düşük faiz politikaları ve yanlış ekonomi politikalarının sert kur artışlarına yol açtığını ifade ederek, para otoritesinin duruma derhal müdahale etmes

Seçim sonuçlarının ardından piyasalarda hareketli saatler! Dolar ve altın fiyatları yükselişte!

Cumhurbaşkanlığı seçim belirsizliğinin ortadan kalkmasıyla piyasalar ilk tepkilerini vermeye başladı. Dolar, euro ve altında sınırlı da olsa yükseliş hareketi gözleniyor. Peki piyasalar bu hafta kendisine nasıl bir yön çizecek? Dolarda ani sıçramalar olacak mı? İşte uzmanlarından ilk yorumlar…

Seçim belirsizliği ortadan kalktı! Borsa ve dolar bu hafta ne olur?

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerini Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanmasının ardından piyasalardaki seçim belirsizliği faktörü de ortadan kalktı. Peki, şimdi piyasalar kendisine nasıl bir yön çizecek? Dolar ve borsa ne olur? Detaylar haberimizde…

Seçim sonrası altın gaza bastı! Elinde 1 gramı bile olan bu rakamları konuşuyor! 29 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları seçim sonrasında yükselişe geçti. Ons altın 1946 dolar olurken gram altın 1.400 TL'yi geçti. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Elinde 1 gramı bile olan bu rakamları konuşuyor! 29 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Dolarda yeni senaryo! Seçim sonrasında doların 30 TL olacağı işaret edildi! 

Milyonların gözü 28 Mayıs seçimlerine çevrildi. Dolar kuru şu günlerde rekor kırarken, yeni senaryo oluştu ve seçim sonrasında doların 30 TL olacağı işaret edildi.  Dolarda son dakika gelişmesi...

Seçim sonrası hisseler ve dolar ne oldu? Ekonomistler peş peşe açıkladı!

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalması piyasaları etkiledi. Reuters, dolar ve hisselerin durumu hakkında ekonomistlerle konuştu. Seçim sonrası hisseler ve dolar ne oldu? Ekonomistler peş peşe açıkladı!

3 dev bankadan dolar tahmini: Seçim sonrası dolar resmen fırlayacak!

Bloomberg, bugün yapılan seçimlerden çıkan sonuçtan bağımsız olarak Türk Lirası’nın (TL) yarın değer kaybetmesini beklediğini belirtti. Aynı zamanda, Bank Of America ve Morgan Stanley de seçim sonrası dolar tahminlerini paylaştı.

Elinde altın ve doları olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! İslam Memiş, seçim sonrasında kazananı açıkladı!

Seçim öncesi, altın ve para piyasaları analisti İslam Memiş, altın ve dolar yatırımcılarının sorularını yanıtlayarak seçim sonrasında kazanan tarafın hangisi olduğunu açıkladı.

Elimizdeki dolarları bozduralım mı? Seçim sonrasında dolar bu kadar olacak! Yatırımcılar şimdiden hazırlanın

14 Mayıs seçimine son 2 gün kalırken, yatırımcılar doların yönünü merak ediyor. Seçim sonrasında dolar tam bu kadar olacak! Yatırımcılar şimdiden hazırlanın!

İslam Memiş’ten 14 Mayıs öncesi sürpriz tahmin! ‘Seçim ikinci tura kalırsa dolar ve gram altın...’

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, seçim öncesi gram altın ve gram gümüş tahminlerini paylaştı. Memiş, seçimin ikinci tura kalması halinde dolar ve gram altının ne kadar olacağını da söyledi.

Altın yatırımcılarına uzman izimlerden ikaz geldi! Seçim öncesi...

Altın ve dolar piyasasında meydana gelen hareketlilik ile beraber uzman isimlerden konuyla ilgili aydınlatıcı yorumları arka arkaya yapmaya başladılar. Seçim haftasına son 5 gün kalmasıyla yatırımcılara ikazlar yapılıyor. Ünlü ekonomist yatırımcıların dikkatli olması hususunda ikaz etti.

Dolar tam bu kadar olacak! Kimsenin bilmediği bu rakam ilk kez açıklandı! Seçim sonrasında kıyamet kopacak! Hemen bakın

Seçime 6 gün kala doların ne kadar olacağı belli oldu. Kimsenin bilmediği bu rakam ilk kez açıklandı! Seçim sonrasında kıyamet kopacak! Hemen bakın.

dolar seçim Haberi

dolar seçim

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), doların bugünkü efektif kurunu alışta 17,2759 lira, satışta 17,3451 lira olarak açıkladı. TCMB, önceki efektif kurunu alışta 17,2447 lira, satışta 17,3138 lira olarak belirlemişti.

ABD Merkez Bankası FED'in dün aldığı faiz artırımı kararı sonrasında dolar küresel piyasalardaki gücünü artırdı.

Piyasalarda dolara olan talep arttı.

Türkiye'de doların seyrinin nereye doğru evrileceğini ise "seçim" belirleyecek.

Erdoğan hükümetinin "faiz sebep enflasyon sonuçtur" temeli üzerine kurulu yeni ekonomi poltikası doların yurt içinde değer kazanmaya devam etmesine neden oluyor.

Doların Türk lirası karşısındaki yükselişini yakından izleyen yabancı sermaye kuruluşları da bu yıl sonunda doların kaç lira olacağını hesapladı.

Merkezi İngiltere'de bulunan Capital Economics, 2022 sonu için dolar/TL tahminini yukarı yönlü değiştirdi. 

Capital Economics, doların 6 ay sonra 24 liraya çıkacağını ifade etti.

Dolar tahminini sert şekilde yükseltien kuruluş 2023 için...