19 / 04 / 2024

Dolmabahçe Levazım Baltalimanı Ayazağa Tüneli imar planı

Dolmabahçe Levazım Baltalimanı Ayazağa Tüneli imar planı

İstanbul Beşiktaş ilçesi Dolmabahçe - Levazım - Baltalimanı - Ayazağa Tüneli Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Dolmabahçe Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dolmabahçe Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cansu Gümüş tarafından kuruldu. 

Halk ekmeğe zam mı geliyor? İBB açıkladı! 8 Kasım 2022 fiyat listesi...

Ekmek fiyatlarının 7.5 lira olacağı iddialarından sonra halk ekmeğe zam gelecek iddialarına İBB'den cevap geldi. Halk ekmeğe zam mı geliyor?  Halk ekmek ne kadar? İşte ayrıntılar...

Protect Environmental Eğitim Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Protect Environmental Eğitim Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omer M.A.K. tarafından kuruldu.

New Holland T3B serisi bahçe tarımının vazgeçilmezi olmayı sürdürüyor. İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

New Holland T3B serisi, bahçe tarımı ile uğraşan çiftçiler için ideal ölçüler, yüksek güç, maksimum tork, özellikli vites ve kuyruk mili gibi özellikleriyle cezbediyor. Fiyat performans açısından çiftçilerin vazgeçilmezi olmaya aday T3B’nin Eylül ayı fiyatı ise şu şekilde.

Ankara’da ekmeğe zam mı geldi? Ankara’da ekmek ne kadar oldu?

Ankara’da ekmeğe zam mı geldi? Ankara’da ekmek ne kadar oldu? sorularını vatandaşlar sormaya başladı. İşte detaylar!

Elektriğe zam mı geliyor? 21 Haziran elektriğe yeni zam mı geldi?

Elektriğe yeni bir zam mı geliyor? sorusu vatandaşlar tarafından sorulmaya başladı. İşte merak edilen elektriğe zam mı geliyor sorusunun yanıtı!

Ekmeğe zam mı geldi? Hangi ilde ekmeğe zam geldi?

Ekmek fiyatlarına zam gelip gelmediği vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki ekmeğe zam mı yapıldı? İşte merak edilen detaylar!

18 yaşından önce BES'e girenlere müjde! Ödeme planının detayları açıklandı

18 yaşını doldurmadan BES'e girenlere müjde. Üniversite eğitimi için ödeme imkanı sunulacak mı? İşte detaylar...

Aytaç Serçe Tarım Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aytaç Serçe Tarım Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de Ahmet Altuğ Serçe ve Görkem Serçe ortaklığında kuruldu.

Altın yükseldikçe gümüşe olan talep de yükseliyor! Gümüş bugün kaç lira? 9 Nisan 2022 gümüş fiyatları...

Altın fiyatları son zamanlarda dalgalanmalar yaşasa da yükselme konusunda ısrarına devam ediyor. Altın fiyatlarının yükselişe geçmesi vatandaşları en az altın kadar kıymetli metal olan gümüşe yönlendiriyor. Altın yükseldikçe gümüşe olan talep de yükseliyor. Peki bugün gümüş kaç TL?

MEB 750 eğitim müfettiş yardımcısı başvuruları nasıl yapılır? Eğitim müfettiş yardımcısı başvuru tarihi…

Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı, yapacağı sözlü ve yazılı sınavın ardından 750 eğitim müfettiş yardımcısı alımı yapacağını duyurdu. 160 Türk lirası başvuru ücretinin ödenmesinin ardından 16-27 Mayıs tarihlerinde MEB’in internet sayfasından başvurular alınacak. 

Şişli'deki Levazım Deposu binasının arazi meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İstanbul Şişli'de yıkılan Levazım Deposu binasının arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin inşaatında son durum ne?

2018'de inşaatına başlanan Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin yapımı devam ediyor. Tünelin ulaşıma önemli alternatif olacağını dile getiren Prof. Dr. Halit Özen, tünelin inşaatının tamamlanmasıyla  çevre kirliliğinin azalacağını dile getirdi.

Dolmabahçe Levazım Baltalimanı Ayazağa Tüneli imar planı Haberi

Dolmabahçe Levazım Baltalimanı Ayazağa Tüneli imar planı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Beşiktaş İlçesi, Dolmabahçe - Levazım - Baltalimanı - Ayazağa Tünelleri Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 13 Mayıs 2016 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 6 Şubat 2017 tarihinde askıdan indirilecek.



İmar planı için...