23 / 04 / 2024

Dome Partners

Dome Partners

Uluslararası gayrimenkul profesyonellerinin buluşma noktası MIPIM'de değerlendirmelerde bulunan Dome Partners Kurucu Ortağı Murat Yılmaz, fuarın ülkelerin ve şehirlerin gayrimenkul pazarlar m m fotoğrafını yansıttığını söyledi..

Murat Yılmaz: Dome Partners mimarlık birikimini 20 ülkeye yayacak!

Dome Partners, geliştirdiği sistem ile 10 yılda 20 ülkede ortaklık kuracak.20 ülkede en az birer partner ile çalışmayı hedefleyen Dome'nin uzun vadeli hedefinde ise Amerika Birleşik Devletleri'nde şirket satın almak var.

Dome Partners 10 yılda 20 ülkede ortaklık kuracak!

Dome Mimarlık, dünya arenasına çıkıyor. Türkiye' nin mimarlıktaki bilgi birikimini dünya arenasında değerlendirmek isteyen Dome Partners, geliştirdiği sistem ile 10 yılda 20 ülkede ortaklık kuracak...

Sera Partners Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Sera Partners Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Açelya Kırmalı ve Serap Mar ortaklığında kuruldu.

Bsm Partners Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bsm Partners Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Alimgil tarafından kuruldu.

Go Partners Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Go Partners Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Uygur Osmanoğlu tarafından kuruldu.

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

Nc Partners Gayrimenkul Yatırım Teknoloji Anonim Şirketi Kuruldu!

Nc Partners Gayrimenkul Yatırım Teknoloji Anonim Şirketi Ataşehir’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Sultan Çakır tarafından kuruldu.

Uluslararası gayrimenkul şirketi VS Partners, Azerbaycan’da ortak projeler için harekete geçti!

Uluslararası gayrimenkul şirketi Value Solution Partners, Azerbaycan merkezli gayrimenkul şirketi PMD Group LLC ile iş birliğine açıkladı.

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

Dd Partners İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dd Partners İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ilie Project Partners LLC tarafından kuruldu.

Red Partners Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Red Partners Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Selam Avcı tarafından kuruldu.

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Beykoz'da Nilüfer Lafiş ve Anastasiia Sergici ortaklığında kuruldu.

Real Partners Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Real Partners Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Barış Şahin tarafından kuruldu.

Apex Capital Partners Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apex Capital Partners Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Sergay Smolın tarafından kuruldu.

Dome Partners Haberi

Dome Partners

Uluslararası gayrimenkul profesyonellerinin buluşma noktası MIPIM'de değerlendirmelerde bulunan Dome Partners Kurucu Ortağı Murat Yılmaz, fuarın ülkelerin ve şehirlerin gayrimenkul pazarlar m m fotoğrafını yansıttığını söyledi. Yılmaz, Türkiye'nin seçimler sonrasına odaklandığını ve ortak bir sinerjiyle fuara katılımının önemli olduğuna vurgu yaptı. 


Rusya'nın bu yıl krizin etkisiyle fuarda sönük kaldığına işaret eden Yılmaz, "Rusya, şu an durgun ama geleceğe hazırlık yapıyorlar. Fransa, İngiltere, Rusya gibi ülkeler kentsel dönüşüm ve şehirlerin yeniden yapılanması sürecinde en az 10-15 yıl yaşadılar. Onlar ne yaşadıysa İstanbul'da onu yaşayacak. İstanbul'a bütünlü bakmak, planlamayı genel yapmak parça parça uygulamak gerekiyor" dedi. Rusya'nın 2015-2016'da mega projelere hazırlandığına dikkat çeken Yılmaz, "Moskova, St. Petersburg'da havalimanı, yeni şehirler, sağlık kenti gibi projeler için çalışılıyor. Bizde Dome Partner olarak Rusya ofisimizi açtık...