26 / 04 / 2024

Dome Partners Rusya'da ofis açtı!

Dome Partners Rusya'da ofis açtı!

Uluslararası gayrimenkul profesyonellerinin buluşma noktası MIPIM'de değerlendirmelerde bulunan Dome Partners Kurucu Ortağı Murat Yılmaz, fuarın ülkelerin ve şehirlerin gayrimenkul pazarlar m m fotoğrafını yansıttığını söyledi..



Uluslararası gayrimenkul profesyonellerinin buluşma noktası MIPIM'de değerlendirmelerde bulunan Dome Partners Kurucu Ortağı Murat Yılmaz, fuarın ülkelerin ve şehirlerin gayrimenkul pazarlar m m fotoğrafını yansıttığını söyledi. Yılmaz, Türkiye'nin seçimler sonrasına odaklandığını ve ortak bir sinerjiyle fuara katılımının önemli olduğuna vurgu yaptı. 


Rusya'nın bu yıl krizin etkisiyle fuarda sönük kaldığına işaret eden Yılmaz, "Rusya, şu an durgun ama geleceğe hazırlık yapıyorlar. Fransa, İngiltere, Rusya gibi ülkeler kentsel dönüşüm ve şehirlerin yeniden yapılanması sürecinde en az 10-15 yıl yaşadılar. Onlar ne yaşadıysa İstanbul'da onu yaşayacak. İstanbul'a bütünlü bakmak, planlamayı genel yapmak parça parça uygulamak gerekiyor" dedi. Rusya'nın 2015-2016'da mega projelere hazırlandığına dikkat çeken Yılmaz, "Moskova, St. Petersburg'da havalimanı, yeni şehirler, sağlık kenti gibi projeler için çalışılıyor. Bizde Dome Partner olarak Rusya ofisimizi açtık ve buradaki projeler için çalışıyoruz" dedi. 


Posta


Geri Dön