19 / 04 / 2024

Dome Partners rusya ofis açılış

Dome Partners rusya ofis açılış

Uluslararası gayrimenkul profesyonellerinin buluşma noktası MIPIM'de değerlendirmelerde bulunan Dome Partners Kurucu Ortağı Murat Yılmaz, fuarın ülkelerin ve şehirlerin gayrimenkul pazarlar m m fotoğrafını yansıttığını söyledi..

Acar Blu Marmara'nın örnek konutu satışta!

DOME + Partners tarafından Acarkent'te hayata geçen Acar Blu Marmara BW-25’in örnek konutu satışa çıkarıldı. 

Dome + Partners mimarlık Avrupa'ya tasarım ihraç edecek!

Kazakistan, Gürcistan, Azerbaycan, Libya, Gana ve Rusya'da 10 irtibat ofisi bulunan mimarlık şirketi Dome + Parners, dünyada tasarım ofisleri açmaya başladı.

Kanal İstanbul uluslararası gayrimenkulde yeni bir kanal açacak!

Katar'a Çıkartma Yapan Tek Mimarlık Firması Dome Partners'in Mimarlık Kurucu Başkanı Murat Yılmaz, Katar'da kısa ve uzun vadeli projeler üzerinde görüşmeler yaptıklarını söyledi.

Dome Partners Proje Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Dome Partners Proje Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Ufuk Tudan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dome Partners Asya Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Dome Partners Asya Proje Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Rahime Özgün Sümbül ve Ayşe Müge Coşkun ortaklığında 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.

Dome Partners Rusya'da ofis açtı!

Uluslararası gayrimenkul profesyonellerinin buluşma noktası MIPIM'de değerlendirmelerde bulunan Dome Partners Kurucu Ortağı Murat Yılmaz, fuarın ülkelerin ve şehirlerin gayrimenkul pazarlar m m fotoğrafını yansıttığını söyledi..

Murat Yılmaz: Dome Partners mimarlık birikimini 20 ülkeye yayacak!

Dome Partners, geliştirdiği sistem ile 10 yılda 20 ülkede ortaklık kuracak.20 ülkede en az birer partner ile çalışmayı hedefleyen Dome'nin uzun vadeli hedefinde ise Amerika Birleşik Devletleri'nde şirket satın almak var.

Dome Partners 10 yılda 20 ülkede ortaklık kuracak!

Dome Mimarlık, dünya arenasına çıkıyor. Türkiye' nin mimarlıktaki bilgi birikimini dünya arenasında değerlendirmek isteyen Dome Partners, geliştirdiği sistem ile 10 yılda 20 ülkede ortaklık kuracak...

Dome Residence Çekmeköy satılık!

Daire teslimlerinin hemen yapıldığı Dome Residence Çekmeköy satılıks daire fiyatlarına göre projenin minimum fiyatı 209 bin lira olarak belirlendi...

Kempinski Hotel The Dome villaları tatil fırsatları!

Kempinski Hotel The Dome villaları Kendine ait havuzu ve olanakları, eşsiz güzellikteki doğası, ev konforu, özgür yaşam alanı, özel hizmetler sunuyor...

Dome Residence fiyat listesi!

Dome Residence fiyat listesi kapsamında 1+1 daireler 209 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Dome Residence satılık!

Dome Residence satılık konutlarla ilgili detaylar haberimizin içinde fiyatlarla birlikte yer alıyor

Dome Residence vaziyet planı!

Dome Residence vaziyet planı kapsamında projenin vaziyet planı görseli haberimizde yer alıyor

Dome Partners rusya ofis açılış Haberi

Dome Partners rusya ofis açılış

Uluslararası gayrimenkul profesyonellerinin buluşma noktası MIPIM'de değerlendirmelerde bulunan Dome Partners Kurucu Ortağı Murat Yılmaz, fuarın ülkelerin ve şehirlerin gayrimenkul pazarlar m m fotoğrafını yansıttığını söyledi. Yılmaz, Türkiye'nin seçimler sonrasına odaklandığını ve ortak bir sinerjiyle fuara katılımının önemli olduğuna vurgu yaptı. 


Rusya'nın bu yıl krizin etkisiyle fuarda sönük kaldığına işaret eden Yılmaz, "Rusya, şu an durgun ama geleceğe hazırlık yapıyorlar. Fransa, İngiltere, Rusya gibi ülkeler kentsel dönüşüm ve şehirlerin yeniden yapılanması sürecinde en az 10-15 yıl yaşadılar. Onlar ne yaşadıysa İstanbul'da onu yaşayacak. İstanbul'a bütünlü bakmak, planlamayı genel yapmak parça parça uygulamak gerekiyor" dedi. Rusya'nın 2015-2016'da mega projelere hazırlandığına dikkat çeken Yılmaz, "Moskova, St. Petersburg'da havalimanı, yeni şehirler, sağlık kenti gibi projeler için çalışılıyor. Bizde Dome Partner olarak Rusya ofisimizi açtık...