25 / 04 / 2024

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı ne zaman

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı ne zaman

GTO Başkanı Eyüp Bartık, 25-28 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek "Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı"na katılacaklar için THY tarafından yüzde 20'ye varan indirim uygulanacağını bildirdi.

Domotex Turkey Halı Fuarı'ına 8 bin ziyaretçi katıldı!

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'nı, 8 binden fazla profesyonel ziyaretçi gezdi. Kaplan, "Yatırım ve makine parkurlarının yenilenmesi sonucu üretim kapasitemiz 350 milyon metrekareye ulaştı" dedi.

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı 25-28 Mayıs'ta!

GTO Başkanı Eyüp Bartık, 25-28 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek "Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı"na katılacaklar için THY tarafından yüzde 20'ye varan indirim uygulanacağını bildirdi.

Empera Halı, Domotex Fuarı’nda görücüye çıktı!

Empera Halı, sektörün dünyadaki en önemli fuarı olan Domotex Fuarı’nda ilk yurtdışı fuar deneyimini yaşadı. Türkiye’nin yeni premium halısı Empera, Domotex Fuarı’nda pek çok ülkeden katılımcıyla bir araya geldi.

Peli Parke Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'na katıldı!

Her yıl Almanya’nın Hannover şehrinde düzenlenen ve  sektörün dünyadaki en önemli fuarı olarak kabul edilen “Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı”na katılan Peli Parke, son trend ve teknolojilerin sergilendiği fuarda ilgi odağı oldu.

Domotex Fuarı, Gaziantep halı üreticileri için her yıl milat oluşturuyor!

Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Domotex Fuarı'nın Gaziantep halı üreticileri için her yıl milat oluşturduğunu söyledi.

Gaziantep'te yılda 300 milyon metrekare halı üretiliyor!

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Domotex Uluslararası Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'na 60'ı Gaziantep'ten 100'e yakın Türk firmasının katılmasının sektör açısından önemli olduğunu belirtti.

Domotex Hannover 17-20 Ocak 2015'te!

17-20 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Domotex Hannover 2015 Uluslararası Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı’na Gaziantep’ten 60 halı firması yanı sıra halı sektörünün önde gelen firma temsilcileri ve üreticilerinin katılacağı bildirildi.

Gaziantepli Halıcılar Domotex Hannover'a katılacak!

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri'nden yapılan açıklamaya göre, Almanya'nın Hannover kentinde 17 - 20 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek Domotex Hannover 2015'e Gaziantep'ten 60 halı firması katılıyor.

Domotex Gaziantep Makine Halısı Fuarı'na 7 bin 402 ziyaretçi katıldı!

Gaziantep’ te, 26-29 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleşen Domotex Gaziantep Makine Halısı Fuarı, Hindistan, Özbekistan, Birleşik Arap emirlikleri, Suudi Arabistan’ın da katılımıyla, yurtiçi ve yurtdışından 7.402 profesyonel ziyaretçiyi ağırladı...

Domotex Makine Halısı Fuarı bugün sona eriyor!

Domotex Makine Halısı Fuarı bugün sona eriyor. Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Selahattin Kaplan, "Domoteks Gaziantep Makine Halısı Fuarı"nı ziyaret eden müşterilerle önemli iş bağlantıları gerçekleştirildiğini söyledi.

Domotex Halı Fuarı'nda inovasyon yarışı!

Hannover Fairs Turkey tarafından 26 - 29 Mayıs 2014 tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’ de ( OFM ) açılan Domotex Halı Fuarı büyük ilgi görüyor...

Domotex Halı Fuarı açıldı!

Domotex Halı Fuarı açıldı, Hannover Fairs Turkey Genel Müdürü Alexander Kühnel, yıllık makine halısı üretimi 300 milyon m2’yi aşan Gaziantep’i uluslararası arenada iddialı bir konuma taşımayı hedeflediklerini dile getirdi

Domotex Halı Fuarı bugün açılıyor!

Makine halısında dünya modasını belirleyen Gaziantep, trendleri Almanya’dan değil, artık sektörün kalbinin attığı kendi topraklarından belirleyecek. Bugün başlayacak fuara yurtiçi ve yurtdışından 150’yi aşkın firma katılacak

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı ne zaman Haberi

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı ne zaman

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Eyüp Bartık, 25-28 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek "Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı"na katılacaklar için THY tarafından yüzde 20'ye varan indirim uygulanacağını bildirdi.


Bartık, odanın olağan meclis toplantısında yaptığı konuşmada, komşu ülkelerle ticari ilişkileri daha da geliştirmek için ticaret ofisi açma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.


Önceki yıl Erbil’de hizmete açılan ofisin Türk ve Iraklı iş adamları için önemli görevler üstlendiğini anlatan Bartık, "Bu ofis, hem ticari ilişkilerin geliştirilmesi hem de ikili ilişkilerin daha da iyi noktalara gelmesine katkı sağlıyor." dedi.


Erbil’in ardından ikinci ofisin de Tahran'da açılacağını kaydeden Bartık, İran'a ambargonun kaldırılmasının ardından dünyanın gözünün bu ülkeye çevrildiğini belirtti.


Gaziantep'in sanayileşmesinin ardındaki temel sektörlerin başında tekstil ve dokumanın geldiğine işaret eden Bartık, bu sektörlerin önemli üretimleri arasında...