25 / 04 / 2024

Donald Trumph new yorkdaki evi

Donald Trumph new yorkdaki evi

Donald Trump'ın doğduğu ve ailesiyle 5 yıl yaşadığı New York'daki Queens bölgesindeki ev satışa çıkarılmıştı. Alıcı bulunamayan ev geçici süreliğine satışa kapatıldı...

ABD eski başkanı Donald Trump 454 milyon dolar cezaya çarptırıldığı davayı temyize götürdü!

ABD eski başkanı Donald Trump, New York'ta emlak sektöründe dolandırıcılıkla yargılanmış olduğu davada verilen 454 milyon dolarlık para cezası kararını temyize götürdü.

Donald Trump hakkında emlak dolandırıcılığı davası: Kapanış konuşmaları yapıldı!

New York'ta ABD eski Başkanı Donald Trump hakkındaki emlak dolandırıcılığı davasında kapanış konuşmaları yapıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Donald Trump hakkında süren emlak dolandırıcılığı davasındaki konuşma yasağı askıya alındı!

ABD eski Başkanı Donald Trump hakkındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdığı" suçlamasıyla ilgili olarak New York'ta süren davada yargıç tarafından verilmiş olan "konuşma yasağı" askıya alındı.

ABD eski Başkanı Donald Trump, emlak dolandırıcılığı davasında ifade verdi!

ABD Başkanı eski Başkanı Donald Trump, hakkında "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili olarak New York'ta devam eden davanın duruşmasında ifade verdi.

Donald Trump'ın çocuklarına emlak manipülasyonu soruşturması!

ABD gündemini son zamanlarda meşgul eden bir olayda Donald Trump'ın çocuklarından geldi. ABD New York Başsavcılığı ABD eski Başkanı Donald Trump'ın çocuklarının taşınmazların değerlerinde manipülasyon yapıp yapmadıklarını tespit etmek amacıyla ifadeye çağırdı.

New York'taki Trump Tower yönetiminden, kirasını ödemeyen ayakkabı imalatçısına dava!

ABD eski Başkanı Donald Trump'a ait olan ve New York'un en işlek caddesinde bulunan Trump Tower yönetiminin, binada bulunan ayakkabı imalatçısı kiracısını kirayı ödemediği için mahkemeye verdiği bildirildi.

Donald Trump'ın New Jersey'deki oteli yıkıldı!

ABD eski başkanı Donald Trump'ın bir zamanlar sahibi olduğu New Jersey'deki Trump Plaza Otel ve Casino'nun yıkımı kontrollü bir şekilde gerçekleşti. 

Donald Trump'ın çocukluk evi 3 milyar dolara satışta!

ABD Başkanı Donald Trump'ın çocukluğunu geçirdiği, New York'taki müstakil ev tekrar satışa sunuldu. Evi elden çıkarmakta bir hayli zorlanan emlakçı, Trump'ın destekçilerini gözüne kestirdi.

Donald Trump'ın doğduğu eve alıcı bulunamıyor!

Donald Trump'ın doğduğu ve ailesiyle 5 yıl yaşadığı New York'daki Queens bölgesindeki ev satışa çıkarılmıştı. Alıcı bulunamayan ev geçici süreliğine satışa kapatıldı...

Donald Trump’ın çocukluk evi geceliği 725 dolara kiralanıyor!

New York’un Jamaica Estate bölgesinde bulunan, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın çocukluk evi Airbnb’den geceliği 725 dolara kiralanıyor. 

Trump'ın New York'taki evinin geceliği 725 dolar!

ABD Başkanı Donald Trump'ın New York'ta çocukluğunu geçirdiği ev, hafta sonu mültecileri ağırladı.Trump'ın New York'taki evinin geceliği 725 dolar.

Donald Trump'ın New York'taki evi kiralık!

ABD Başkanı Donald Trump'ın New York'taki evi kiraya veriliyor. Başkan'ın çocukluğunu geçirdiği ev için gecelik 777 dolar isteniyor.

Donald Trump'ın doğduğu ev 2.14 milyon dolara satıldı!

ABD Başkanı Donald Trump'ın doğduğu ev satıldı. New York Queens bölgesinde yer alan evin 2.14 milyon dolara satıldığı öğrenildi.

Donald Trumph new yorkdaki evi Haberi

Donald Trumph new yorkdaki evi

Amerika’nın 45’inci Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray’a taşınmadan önce New York’taki Trump Tower’da yaşıyordu.  Başkan’ın çocukluğunda yaşadığı New York’un Queens bölgesindeki ev ise neo-Tudor akımının mimari özelliklerini yansıtıyor.

Amerikanın Sesi'nde yer alan habere göre, Başkan Trump’ın babası Fred Trump, New York’un önde gelen gayrimenkul yatırımcılarından biriydi. İnşa edilmesini sağladığı binalar bugün New York’un çehresini oluşturuyor. Bu ev de o binalardan farksız.
2016’nın sonunda Haghani Emlak şirketi evi 1 milyon 400 bin dolara, bundan iki ay sonra da 2 milyon dolara satılmıştı. Şubat ayında yeniden satışa sunulan ev 5 milyon dolardan satışa çıkarıldı.  Fakat Donald Trump’ın 14 Kasım’da açık arttırmaya çıkarılan evine müşteri çıkmaması üzerine ev geçtiğimiz günlerde piyasadan çekilmek durumunda kaldı.

Evin yeni sahibi kimliğini gizlerken, başkanla bir ilişkisi olmadığı iddia...