29 / 03 / 2024

New York'taki Trump Tower yönetiminden, kirasını ödemeyen ayakkabı imalatçısına dava!

New York'taki Trump Tower yönetiminden, kirasını ödemeyen ayakkabı imalatçısına dava!

ABD eski Başkanı Donald Trump'a ait olan ve New York'un en işlek caddesinde bulunan Trump Tower yönetiminin, binada bulunan ayakkabı imalatçısı kiracısını kirayı ödemediği için mahkemeye verdiği bildirildi.



ABD eski Başkanı Donald Trump'a ait olan ve New York'un en işlek caddesinde bulunan Trump Tower yönetiminin, binada bulunan ayakkabı imalatçısı kiracısını kirayı ödemediği için mahkemeye verdiği açıklandı.

Bloomberg'te yer alan habere göre, Trump Organization Inc şirketi, Trump Tower'ın 21. katındaki Marc Fisher ayakkabı üreticisine 1,47 milyon dolarlık kirasını ödemesi için dava açtı.

Manhattan'daki mahkemeye verilen dilekçede, 2015 kira sözleşmesine göre Marc Fisher'in belirtilen meblağdaki kira borcunu ödemesi talep edildi.

New York taki Trump Tower yönetiminden, kirasını ödemeyen ayakkabı imalatçısına dava!

Marc Fisher, 2018 yılında moda markasını kapatana kadar Trump'ın kızı Ivanka Trump ayakkabılarını da lisans altında üretti.

Söz konusu dava, Trump'ın şirketi de dahil olmak üzere New York'taki ticari gayrimenkul sahiplerinin tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle karşılaştıkları ekonomik zorluğa işaret olarak değerlendirildi.

New York'ta kira fiyatlarında rekor düşüş!

 


Geri Dön