29 / 03 / 2024

New York Trump Tower kira davası

New York Trump Tower kira davası

ABD eski Başkanı Donald Trump'a ait olan ve New York'un en işlek caddesinde bulunan Trump Tower yönetiminin, binada bulunan ayakkabı imalatçısı kiracısını kirayı ödemediği için mahkemeye verdiği bildirildi.

New York Başsavcılığı Donald Trump'ın malvarlığına el koymak için ilk adımı attı!

464 milyon dolarlık para cezasına çarptırılan ABD eski Başkanı Donald Trump verilen cezayı ödeyemiyor. New York Başsavcılığı da Donald Trump hakkındaki dolandırıcılık kararını tebliğ ederek, eski başkanın eyaletteki mülklerine el konulması için ilk adımı attı.

New York'taki Trump Tower yönetiminden, kirasını ödemeyen ayakkabı imalatçısına dava!

ABD eski Başkanı Donald Trump'a ait olan ve New York'un en işlek caddesinde bulunan Trump Tower yönetiminin, binada bulunan ayakkabı imalatçısı kiracısını kirayı ödemediği için mahkemeye verdiği bildirildi.

New York'taki Trump Tower'da yangın çıktı!

ABD'nin New York kentindeki Trump Tower'ın 50. katında yangın çıktı.

Trump'ın New York'taki evinin geceliği 725 dolar!

ABD Başkanı Donald Trump'ın New York'ta çocukluğunu geçirdiği ev, hafta sonu mültecileri ağırladı.Trump'ın New York'taki evinin geceliği 725 dolar.

Donald Trump'ın New York'taki evi kiralık!

ABD Başkanı Donald Trump'ın New York'taki evi kiraya veriliyor. Başkan'ın çocukluğunu geçirdiği ev için gecelik 777 dolar isteniyor.

New York’ta Trump depremi!

Donald Trump’ın başkan seçilmesinin ardından ABD’nin çeşitli eyaletlerinde süren protesto gösterileri Pazar günü de devam etti. Trump’a en büyük tepki doğup büyüdüğü New York kentinden geldi.

Donald Trump New York'taki dairesini sattı!

ABD başkan aday adaylarından ve emlakçılar kralı olarak bilinen Donald Trump, New York'ta bir apartman dairesini daha sattı. Dairenin geçtiğimiz ay piyasa değerinin 16,8 milyon dolar olduğu belirtildi.

İşte Cristiano Ronaldo'nun New York'taki evi!

Cristiano Ronaldo, New York Trump Tower'da 18.5 milyon Dolar'a daire satın aldı. CR7'nin New York'un en işlek caddelerinden olan 721 Fifth Avenue'da yer alan evinde 3 adet banyo bulunuyor.

Cristiano Ronaldo New York'ta 18.5 milyon dolara lüks daire aldı!

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun, ABD'nin New York kentinde bir ev satın aldı. Ronaldo'nun Trump Tower'da 18.5 milyon dolara satın aldığı lüks daire tam 233 metrekare.

Cristiano Ronaldo New York'tan 18.5 milyon dolara daire aldı!

Cristiano Ronaldo emlak kralı olarak bilinen Donald Trump'ın sahip olduğu New York'taki 5. Cadde'de bulunan Trump Tower'dan tam 18,5 milyon dolar değerinde bir daire satın aldı.

Donald Trump, New York'taki dairesini 21 milyon dolara sattı!

Donald Trump, seçim kampanyasında para gerektiği için New York'ta Central Park'ın karşısındaki bir gökdelende 24. katta bulunan dairesini 21 milyon dolara (58.4 milyon TL) sattı.

New York'taki 5 Pointz binaları yıkıldı!

New York'taki Queens bölgesinde kümlerine göre "grafiti mabedi", kimilerine göre de bir "çirkinlik abidesi" olarak nitelendirilen "5 Pointz" adlı binalar, grafiti sanatçılarının karşı koymasına rağmen kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde yıkıldı.

New York’ta Sting’e komşu olmak isteyen Türkler kim?

Ünü Türkiye sınırlarını çoktan aşan iç mimar Şafak Çak Sting’in New York Walker Tower’daki evinin bir bölümünü tasarladı. Sting, Cameron Diaz, Gisele Bündchen gibi ünlüler daire satın alınca jet sosyete de gözünü buraya dikti...

New York Trump Tower kira davası Haberi

New York Trump Tower kira davası

ABD eski Başkanı Donald Trump'a ait olan ve New York'un en işlek caddesinde bulunan Trump Tower yönetiminin, binada bulunan ayakkabı imalatçısı kiracısını kirayı ödemediği için mahkemeye verdiği açıklandı.

Bloomberg'te yer alan habere göre, Trump Organization Inc şirketi, Trump Tower'ın 21. katındaki Marc Fisher ayakkabı üreticisine 1,47 milyon dolarlık kirasını ödemesi için dava açtı.

Manhattan'daki mahkemeye verilen dilekçede, 2015 kira sözleşmesine göre Marc Fisher'in belirtilen meblağdaki kira borcunu ödemesi talep edildi.

Marc Fisher, 2018 yılında moda markasını kapatana kadar Trump'ın kızı Ivanka Trump ayakkabılarını da lisans altında üretti.

Söz konusu dava, Trump'ın şirketi de dahil olmak üzere New York'taki ticari gayrimenkul sahiplerinin tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle karşılaştıkları ekonomik zorluğa işaret olarak değerlendirildi.

New York'ta kira fiyatlarında...