25 / 04 / 2024

donuk

donuk

BBDK’dan yeni düzenleme geldi. Kredi çekeceklere dikkat. Kredilerde donuk sınıflandırması ile ilgili değişiklik Resmi Gazete’de yayımlandı. İşte detaylar…

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Şakman İnşaat Metal Orman Ürünleri Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şakman İnşaat Metal Orman Ürünleri Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Migros'ta taze, donuk piliç, hindi ürünlerinde yüzde 25 indirim! Bonfile 70, pirzola 55 TL! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Migros'ta taze ve donuk Piliç, hindi ürünlerinde yüzde 25 indirim fırsatı başladı. Çılgın fiyatları duyan koştu. Peki Migros'ta taze ve donuk Piliç, hindi ürünleri kaç TL? İşte 13 Şubat 2023 fiyat listesi...

Kredi çekmeden önce mutlaka okuyun! Resmi Gazete'de yayımlandı

BBDK’dan yeni düzenleme geldi. Kredi çekeceklere dikkat. Kredilerde donuk sınıflandırması ile ilgili değişiklik Resmi Gazete’de yayımlandı. İşte detaylar…

Sorunlu krediler için Varlık Yönetim Şirketi kuruluyor!

Bankalar sorunlu krediler için Varlık Yönetim Şirketi kuruyor. Yeni yapıyla bankalar donuk alacaklarını bilançodan çıkaracak. Şirketler ise tek bir varlık yönetimiyle muhatap olacak.

Bien Seramik, kış aylarının soğukluğunu Tessera serisiyle ısıtıyor!

Bien Seramik, kış aylarının soğuk ve donuk renklerini Tessera serisinin canlılığıyla aydınlatırken, modern yaşam alanlarına farklılık katmaya devam ediyor

donuk Haberi

donuk

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BBDK) çekilen kredilerin sınıflandırılması üzerine yapılan değişiklikleri Resmi Gazete’de yayımladı.
Bu değişikliklere göre; yapılan bir borcun temerrüdü sebebiyle donuk alınacak sınıfa ilave edilmesi ile ilgili eşik; 2500 TL’ye yükseldi.

Bunlarla birlikte, borçlu birinden 2500 TL ve altındaki toplam alacak tutarının donuk alacak şeklinde tabii tutulması ilgili bankanın ihtiyarında kalacak.
Bu eşik, düzenleme öncesi 100 TL şeklindeydi.
Bahsi olan tutar ise TÜİK tarafından duyurulan yıllık üretici fiyat endeksindeki artışın oranı şeklinde ocakta tekrar artacak.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 24 Mayıs 2022 tarihinde saat 23.07’de yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 16,09 euro 17,26 altının gramı ise 964,36 TL değerinde.

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu tek tek şirketleri arıyor! Faiz kararı öncesi ortalığı karıştıran dolar iddiası

Kiracıların gözü...