26 / 04 / 2024

dönüşüm planları

dönüşüm planları

'GYODER GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI DERNEĞİ' ve 'GAYRİMENKUL ZİRVESİ' resmen tescil edildi

Gültepe'de kentsel dönüşüm sorunu: İnsanlar borçlandırılacak, yeni binaların aidatları bile ödenemez!

İzmir Konak’a bağlı Gültepe semtinde 14 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm imar planlarına karşı  senelerdir mücadele eden Gültepeliler, bölgede kentsel dönüşüm yapılmasını gerektiğine ancak kendilerine sorulması gerektiğine dikkat çekiyor. İşte ayrıntılar ve Gültepelilerin talepleri...

İzmir Kemalpaşa'da 800 bin metrekarelik alanın kentsel dönüşüm planları onaylandı!

İzmir Kemalpaşa'ya son dakika kentsel dönüşüm müjdesi geldi. Kemalpaşa Atatürk ve Soğukpınar Mahalleleri sınırları içerisinde kalan ve yaklaşık olarak 80 hektar alanı kapsayan kentsel dönüşüm planları onaylandı ve askıya çıktı.

İstanbul'un dönüşümü için düğmeye basıldı: İlk etapta 70 bin konut dönüşecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki kentsel dönüşüm planlarını açıkladı. Kentte 600 bini acil, dönüştürülmesi gereken 1.5 milyon konut bulunuyor. Bu kapsamda ilk etapta 70 bin konut dönüşecek. İşte detaylar...

İzmir Bornova'daki kentsel dönüşüm planları yargıdan döndü!

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un ‘Yargıya taşıyanlar kaçak yapı yapanların bir kısmı’ ifadelerini kullandığı Kızılay Mahallesi’nin dönüşüm planları ile ilgili mahkemeden belediye aleyhine kararlar geldi.

Sarıyer Ayazağa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Sarıyer Ayazağa Mahallesi’nde 14 seneden beri çözüm bekleyen kentsel dönüşüm süreci resmen başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun teklifi ve İBB Meclisi’nin kararıyla imar planları tamamlanan 85 parsel üzerindeki yüzlerce hak sahibi tapularını alacak.

İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planları yeniden askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planlarını yeniden askıya çıkardı.

Abdül Batur'dan dikkat çeken kentsel dönüşüm açıklaması!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe imar planlarıyla ilgili durdurma kararının bölge için zaman kaybı yarattığına vurgu yaptı. Batur, Gültepe ya da Beştepeler olsun, kentsel dönüşümün başlamasını istediklerine dikkat çekti.

İzmir Gültepe'nin kentsel dönüşüm planları iptal edildi! 

İzmir Gültepe'de Konak Belediyesi tarafınca yapılan Gültepe kentsel dönüşüm planları İzmir 4.İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi. 

İzmir Narlıdere'deki kentsel dönüşüm planına halktan itiraz! 

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm sürecinde mağdur olan halk dönüşüm planlarına itiraz etti. Dönüşüm planına itiraz eden halk, itirazlarına yanıt alamadıkları için hukuki süreç başlattılar. 

Süleyman Soylu'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

80 ilin afet risk azaltma planlarının tamamlandığını söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kentsel dönüşüm konusunda çağrıda bulundu. 

Konak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Büyükşehir belediyesinin emsal artış kararını desteklediklerine de dikkat çeken Batur, "Kolları sıvadık, 6 aylık kısa sürede Gültepe planlarını bitirdik. Beştepeler planlarını yaptık" dedi.

Narlıdere Belediyesi, dönüşüm komitesi kuracak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onay vererek askıya aldığı kentsel dönüşüm planları çerçevesinde Narlıdere Belediyesi, hak sahipleri için bir toplantı gerçekleştirdi.

İzmir Narlıdere'de gündem kentsel dönüşüm!

İzmir Narlıdere Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan kentsel dönüşüm planları için çalışmalara başladı. 

dönüşüm planları Haberi

dönüşüm planları

 

Konuyla ilgili GYODER'den yapılan açıklama şu şekilde:

"GYODER Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği" ve sektörde gündem yaratan "Gayrimenkul Zirvesi" GYODER tarafından tescil ettirilerek isim hakkı alındı

Gayrimenkul sektörünü bir araya getirerek tanıtım ve temsilini sağlayan, sektöre kalite, kontrol ve eğitim konularında standartlar getiren ve ilkleri ile her zaman öncü olan GYODER, hem "Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği GYODER"i hem de "Gayrimenkul Zirvesi"ni tescil ettirdi.

Türkiye'deki gayrimenkul yatırım ortaklıklarının (GYO) temsilcileri tarafından, 1999 yılında kurulan GYODER, kuruluşundan bu yana düzenlediği Gayrimenkul Zirveleri, konferanslar, paneller, eğitim seminerleri ve Türkçe-İngilizce olarak yayınladığı Gayrimenkul Araştırma Raporları ile gayrimenkul sektöründeki kişi ve kuruluşlarca yakından takip ediliyor. GYODER, bugün 250'ye yaklaşan üye sayısıyla sektörde önemli bir sinerji oluşturuyor. GYODER'in...