29 / 03 / 2024

dorak holding

dorak holding

İnsan Kaynaklarının sektörün genel bir sorunu olduğunu söyleyen Dorak Holding Oteller Grubu Direktörü Cevizci "Otellerimizdeki eğitimli personele olan ihtiyacı karşılamak için Türkiye'nin ilk Turizm üniversitesini açmayı hedefliyoruz " dedi.

Sultanahmet Soğuk Çeşme Sokak ve Yeşil Ev’de Hilton imzası!

Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection otelini Sultanahmet’te hizmete açtı. Proje, Hagia Sofia Mansions - Curio Collection by Hilton adıyla Dorak Holding tarafından yapıldı...

Dorak Holding ve HIS Global yeni otel açacak!

Dorak Turizm ile Japon turizm devi HIS Global Kapadokya'da ve Pamukkale'de yeni otel açmak için çalışmalara başladı.

Sultanahmet Soğuk Çeşme’de konaklar otel oldu!

Dorak Holding, Sultanahmet’te büyük bir projeye imza attı. Soğuk Çeşme Sokağı’ndaki konakların işletim hakkını Turing’den alan holding, otel zinciri Hilton ile iş birliğine giderek tesisi Hagia Sofia Mansions Curio Collection by Hilton markası ile hizmete açtı...

Dorak Holding Soğuk Çeşme Sokağı’nı restore etti!

Dorak Holding, Sultanahmet’teki tarihi Soğuk Çeşme Sokağı’nı inşa etti. Patron Mustafa Pilav, “İlk etap bitti, ikincisi nisanda tamamlanacak” diye açıklama yaptı. 

Marriott Hotel Kapadokya 2017'de açılacak!

Turizm yatırımlarına devam eden Dorak Holding, dünyaca ünlü otel zinciri Marriott markasını bünyesine kattı. Marriott Hotel Kapadokya önümüzdeki yılın 3. çeyreğinde misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

Dorak Holding Kapadokya’da turizmi canlandıracak!

Dorak Holding, Kapadokya’da turizmi canlandırmak için harekete geçti. Ramada Cappadocia’da gecelik konaklama fiyatı 15 Nisan-15 Mayıs arasında 29 lira olacak.

Dorak Holding Kapadokya'da 2 otel açacak!

Yılda 3 milyon turisti ağırlayan Kapadokya’da, yaklaşık üç bin yatak kapasitesiyle bölge turizminin en büyük yatırım grubu olan Dorak Holding, 2016 yılı içinde uluslararası markaya sahip iki oteli daha hizmete açacak.

Mustafa Cevizci: Otellerimizdeki personel ihtiyacını karşılamak için turizm üniversitesi açacağız!

İnsan Kaynaklarının sektörün genel bir sorunu olduğunu söyleyen Dorak Holding Oteller Grubu Direktörü Cevizci "Otellerimizdeki eğitimli personele olan ihtiyacı karşılamak için Türkiye'nin ilk Turizm üniversitesini açmayı hedefliyoruz " dedi.

Mustafa Cevizci :Dorak Holding 2018 yılında halka açılmayı planlıyor!

Kapadokya ve İstanbul'da bulunan iki oteli için Wyndham Hotel Group ile marka kullanım anlaşması yapan Dorak Holding'in Oteller Grubu Direktörü Mustafa Cevizci, holdingi 2018 yılında halka açmayı planladıklarını söyledi.

Dorak Holding Kapadokya ve İstanbul'dan sonra Ege'de Le Bleu otelini açtı!

Dorak Holding, Kapadokya ve İstanbul'dan sonra üçüncü yatırım bölgesi olarak Ege'yi seçti. Dorak Holding, bölgedeki ilk yatırımını Kuşadası'nda 265 odalı Le Bleu oteliyle hayata geçirdi.

Dorak Holding, Wyndham'la anlaştı 2020'de 20. otelini açacak!

Dorak Holding, İstanbul ve Kapadokya’ daki 2 otelinin işletme haklarına ilişkin dünyanın en büyük otel zincirlerinden Wyndham Oteller Grubu ile anlaştı. 2020'de 20. otelini açacak...

Sanko Holding Adana'ya 650 MW kapasiteli termik santral kuracak!

Sanko Holding tarafından Adana’nın Yumurtalık ilçesine bağlı Gölovası Köyü’nde 650 MW kapasiteli termik santral kurulacağı bildirildi

Doğuş Holding 2011 'de halka açılacak!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit şžahenk, GE"nin Garanti Bankası"ndaki yüzde 20"nin üzerindeki hisselerinin satışına ilişkin kararını açıklamasından sonra Doğuş Holding"i halka açacaklarını söyledi

dorak holding Haberi

dorak holding

Kapadokya ve İstanbul daki turizm yatırımları ile bilinen Dorak Holding, dünyanın en büyük zincir oteller grubu VVyndham ile el sıkıştı. 


Kapadokya ve İstanbul daki iki otelin işletmesinde VVyndham Hotel Group ile iş birliği yapan ve bu otelleri VVyndham ve Ramada markalan ile işletecek olan Dorak Holding, 2014 yılında karlılığını yeni yatırımlarının da portföye dahil olması ile yüzde 40 arttıracak. VVyndham Oteller Grubu ve Dorak Holding arasında gerçekleşen anlaşmanın ardından İstanbul Beyazıt taki Crovvn Plaza Old City Otel in ismi VVyndham İstanbul Old City olurken; yaklaşık bir yıl süren yenileme çalışması sonrasında Kapadokya Inn Oteli yepyeni çehresi ile Ramada Kapadokya olarak yeniden hizmete girdi. 


Dorak Holding Oteller GruIstan bu Direktörü Mustafa Cevizci, VVyndham İstanbul Old City de, 27 Mayıs 2014 Salı günü...