29 / 03 / 2024

Mustafa Cevizci: Otellerimizdeki personel ihtiyacını karşılamak için turizm üniversitesi açacağız!

Mustafa Cevizci: Otellerimizdeki personel ihtiyacını karşılamak için turizm üniversitesi açacağız!

İnsan Kaynaklarının sektörün genel bir sorunu olduğunu söyleyen Dorak Holding Oteller Grubu Direktörü Cevizci "Otellerimizdeki eğitimli personele olan ihtiyacı karşılamak için Türkiye'nin ilk Turizm üniversitesini açmayı hedefliyoruz " dedi.



Kapadokya ve İstanbul daki turizm yatırımları ile bilinen Dorak Holding, dünyanın en büyük zincir oteller grubu VVyndham ile el sıkıştı. 


Kapadokya ve İstanbul daki iki otelin işletmesinde VVyndham Hotel Group ile iş birliği yapan ve bu otelleri VVyndham ve Ramada markalan ile işletecek olan Dorak Holding, 2014 yılında karlılığını yeni yatırımlarının da portföye dahil olması ile yüzde 40 arttıracak. VVyndham Oteller Grubu ve Dorak Holding arasında gerçekleşen anlaşmanın ardından İstanbul Beyazıt taki Crovvn Plaza Old City Otel in ismi VVyndham İstanbul Old City olurken; yaklaşık bir yıl süren yenileme çalışması sonrasında Kapadokya Inn Oteli yepyeni çehresi ile Ramada Kapadokya olarak yeniden hizmete girdi. 


Dorak Holding Oteller GruIstan bu Direktörü Mustafa Cevizci, VVyndham İstanbul Old City de, 27 Mayıs 2014 Salı günü düzenlenen basın toplantısında, anlaşmaya ve Dorak Holding otel yatırımlarına ilişkin bilgi verdi. Dünyanın en büyük turizm grupları arasında yer alan VVyndham ile yaptıkları anlaşma sonucu VVyndam İstanbul Old City, Ramada Kapadokya ile birlikte Kuşadasında yeni hizmete giren Le îAM Bleu ve Pamukkale de açılacak uluslararası standartlarda hizmet veren bir otel ile turizm sektörüne yeni bir otelcilik ve hizmet anlayışı getireceklerini belirten Mustafa Cevizci yatırımlarına yönelik şu açıklamada bulundu: 'Çok kısa bir süre önce Kuşadası nda 265 odalı bir otelin işletmesini devraldık. Sezon hazırlıklarını tamamladıktan sonra Le Bleu isimi ile bu oteli de hizmete açtık. Kuşadası bizim için önemli. Çeşme ve Bodrum dan sonra Ege Bölgesi nin parlayan yıldızı olacak. 


2014 yılı içerisinde ise Pamukkale de yılın son çeyreğinde inşaatına başlayacağımız beş yıldızlı otelimizin işletmesini dünyanın önde gelen otel zincirlerinden birinin markası ile hizmete açmayı hedefliyoruz. 47 dönümlük bir arazi üzerine 310 odalı uluslararası standartta hizmet veren bir oteli Pamukkale de hayata geçirmeyi planlıyoruz. 2020 yılının sonuna kadar 20. otelimizi hizmete açmayı planlıyoruz. Yaklaşık bir yıl süren yenileme çalışması ile birlikte Kapadokya Oteli yepyeni çehresi ile Ramada Kapadokya olarak hayata geçirdik. Bir yıllık çalışmalarımızın sonucunda otelimizi uluslararası standartlarda hizmet veren bir kimliğe kavuşturduk" diye konuştu. 


Hürses 


Geri Dön