26 / 04 / 2024

turizm üniversitesi

turizm üniversitesi

İnsan Kaynaklarının sektörün genel bir sorunu olduğunu söyleyen Dorak Holding Oteller Grubu Direktörü Cevizci "Otellerimizdeki eğitimli personele olan ihtiyacı karşılamak için Türkiye'nin ilk Turizm üniversitesini açmayı hedefliyoruz " dedi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi yerleşkesindeki kaçak yapılar yıkıldı!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörlüğü Hukuk Müşavirliğinden, Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi yerleşkesinin içinde yer alan kaçak yapıların yıkımıyla ilgili açıklama yapıldı.

Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinden Kandıra'ya 13 proje!

Son yıllarda turizm, şehirleşme ve kültürel ürünlerin markalaşmasında önemli bir başarı elde eden Kandıra’yı, Kocaeli Üniversitesi mimarlık öğrencileri proje ve araştırma sahası olarak seçti. İlçede yapılan projeler hakkında bilgi alan öğrenciler, ayrıca ilçeye yönelik 13 projede sundu.

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi açılıyor!

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’nin resmi açılışı Cumartesi günü Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katımı ile gerçekleşecek.

Mevlana Üniversitesi'ne arazi davası açıldı!

Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü, sadece turizm amaçlı kullanılabilecek alışveriş merkezinin "eğitim" ibaresi de eklenerek Mevlana Üniversitesi'ne devriyle ilgili yargılamanın yenilenmesi için dava açtı.

MATSO Turizm Fakültesi inşaatı incelendi!

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Vekil Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından Manavgat'ta yaptırılan MATSO Turizm Fakültesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Karadeniz'in turizm geliştirme raporu hazırlandı!

Karadeniz Teknik Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi ve Kültür Bilimleri Akademisi Başkanı Prof. Dr. Kemal Üçüncü başkanlığında hazırlanan "Karadeniz Bölgesi'nde Kültür ve Ekoturizm Bağlamında Sürdürülebilir Turizm Geliştirme Raporu" açıklandı.

GYODER Akademi, turizm yatırımlarına yön verecek!

“Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu” GYODER, oluşturduğu GYODER Akademi, bünyesinde, Bilgi Eğitim ile yaptığı işbirliği ile turizm yatırımlarına yön verecek. sertifika programı 21 Kasım’da İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde başlayacak.

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’nin temeli yarın atılacak!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından yaptırılarak Akdeniz Üniversitesi’ne devredilecek olan Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’nin temeli atılıyor.

Karşıyaka'ya Turizm Master Planı hazırlanıyor!

Karşıyaka Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi, Karşıyaka'nın Turizm Master Planı'nı hazırlamak için bir araya geldi. 5 yıllık Turizm Master Planı için sona yaklaşıldı.

Karşıyaka Turizm Master Planı Ağustos'ta tamam!

Eğitim ve kültür sanat konularında ortak projeler üreten, son olarak Karşıyaka’nın Turizm Master Planını hazırlamak için bir araya gelen Karşıyaka Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi, 5 yıllık plan için sona yaklaştı.

Artvin Turizm Çalıştayı başladı!

Artvin Valiliği ve Artvin Çoruh Üniversitesi iş birliği ile hazırlanan “ Artvin Turizm Çalıştay ’ı ” başladı.

Muğla'da turizm için çalışmalar başladı!

Muğla ve ilçelerinde kültürel, alternatif turizm olanaklarıyla ziyaretçi sayısının artırılması hedefleniyor. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesinde konulu konferans düzenlendi.

Muğla'da Alternatif Turizm konferansı düzenlendi!

TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel,Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından düzenlenen "Alternatif Turizm" konulu konferansa katıldı. Gökbel,"Alternatif turizmde doğaya müdahale etmeden gelişmek ve değişmek zorundayız." dedi

turizm üniversitesi Haberi

turizm üniversitesi

Kapadokya ve İstanbul daki turizm yatırımları ile bilinen Dorak Holding, dünyanın en büyük zincir oteller grubu VVyndham ile el sıkıştı. 


Kapadokya ve İstanbul daki iki otelin işletmesinde VVyndham Hotel Group ile iş birliği yapan ve bu otelleri VVyndham ve Ramada markalan ile işletecek olan Dorak Holding, 2014 yılında karlılığını yeni yatırımlarının da portföye dahil olması ile yüzde 40 arttıracak. VVyndham Oteller Grubu ve Dorak Holding arasında gerçekleşen anlaşmanın ardından İstanbul Beyazıt taki Crovvn Plaza Old City Otel in ismi VVyndham İstanbul Old City olurken; yaklaşık bir yıl süren yenileme çalışması sonrasında Kapadokya Inn Oteli yepyeni çehresi ile Ramada Kapadokya olarak yeniden hizmete girdi. 


Dorak Holding Oteller GruIstan bu Direktörü Mustafa Cevizci, VVyndham İstanbul Old City de, 27 Mayıs 2014 Salı günü...