20 / 04 / 2024

dorçe modüler yapı üretimi

dorçe modüler yapı üretimi

Prefabrik modüler yapılar geleneksel inşaata oranla daha kısa sürede tamamlanması nedeniyle yatırımcısına daha büyük kazanç sağlıyor. 

İnşaat sektöründe yeni trend modüler yapılar!

Modern bir inşaat yöntemi ve teknolojiyle evirilmiş sürdürülebilir ve yenilikçi bir yapım metodu olan modüler Dorçe Prefabrik tarafından yerel ve uluslararası projelerinde başarıyla hayata geçiriliyor. 

2 ayda 420 bin ev sahibi denetlendi! Kira sözleşmeleri artık E-devlet üzerinden yapılacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada vergi kaçıran ev sahiplerinin takibini sıkılaştırdıklarını belirterek, 2 ayda 420 bin denetim yapıldığını, kira sözleşmelerinin de artık e-devlet üzerinden yapılacağını dile getirdi.

Bilgiçler Yapı AKTİM Çarşı lansman için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bilgiçler Yapı, 2023 yılını 3 milyar 100 milyon TL’lik yeni projesi AKTİM Çarşı - Ofis projesinin temel atma hazırlıklarıyla tamamladı.

3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün!

Türk Yapısal Çelik Derneği’nin “24. Yapısal Çelik Günü”nde önemli açıklamalar yapan Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek, "3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün" dedi. 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa AKTİM Çarşı-Ofis'i için düğmeye bastı! 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'daki, yeni ticari gayrimenkul projeleri olan AKTİM Çarşı-Ofis'in temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

Modulus Modüler Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Modulus Modüler Yapı Anonim Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Bülent Aydın tarafından kuruldu.

8 bankada resmen peş peşe deprem! Ziraat, Yapı Kredi, İş, Akbank, Garanti ve 3 banka daha resmen açıkladı! Hemen bakın!

8 bankada resmen peş peşe deprem... Ziraat, Yapı Kredi, İş, Akbank, Garanti ve 3 banka daha resmen açıkladı... Hemen bakın...

Sg Prefabrik Modüler Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sg Prefabrik Modüler Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Kaya tarafından kuruldu.

Steelart Modüler Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Steelart Modüler Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

E Aşcı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Aşcı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Aşçı tarafından kuruldu.

Bilgiçler Yapı'dan Bayrampaşa'ya ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni proje! Yakında ön satışta!

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'da 3,1 milyar liralık yatırımla ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni bir projeye imza atacak. İşte ayrıntılar...

Deniz Modüler Prefabrik Ve Hafif Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Modüler Prefabrik Ve Hafif Çelik Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Coşkun tarafından kuruldu.

Tapuda adeta devrim gibi değişiklik! Artık e-Devlet'ten yapılacak! Hemen bakın!

Tapuda adeta devrim gibi değişiklik... Artık e-Devlet'ten yapılacak... Hemen siz de bakın...

TOKİ 5. etap 4-13 Ocak 2+1 3+1 konut çekim takvimi açıklandı! Kuralar peş peşe il il yapılacak! İşte güncel takvim...

TOKİ sosyal konut projesi kura çekilişi tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ 5. etap 4-13 Ocak 2+1 3+1 konut çekim takvimi açıklandı! Kuralar peş peşe il il yapılacak! İşte güncel takvim...

dorçe modüler yapı üretimi Haberi

dorçe modüler yapı üretimi

Prefabrik modüler yapılar, geleneksel inşaata kıyasla çok daha kısa sürelerde  bitmesi nedeniyle, yatırımlardan daha yüksek kazan. almasını sağlıyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Dorçe Prefabrik'ten yapılan açıklamayla prefabrik modüler çelik yapıların avantajları hakkında bilgi paylaşıldı. 

Açıklamaya göre, bir iş kurarken bütçe planlaması için maliyetleri hesaplamak gerekiyor. Şirket, prefabrik modüler çelik yapılarıyla daha projenin en başında maliyetler öngörüyor ve prefabrik modüler yapılar geleneksel inşaata oranla çok daha kısa sürelerde bitiriliyor. Böylelikle  yatırımlardan daha yüksek kazanç alınmasına imkan tanınırken teslim edilen projeler daha erken bir tarihte faaliyetlerine başlaması için daha yüksek yatırım kazancına olanak tanıyor. Dorçe Prefabrik, ön üretimli çelik modüler yapılarını fabrika ortamında inşa edilip sahaya ayrışık modüller halinde taşıyor.

Bu ayrışık modüllerin montajı alanında uzman ekipler tarafından sahada...