18 / 04 / 2024

Dörtel Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Teknik Müşavirlik Müteahhitlik Anonim Şirketi

Dörtel Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Teknik Müşavirlik Müteahhitlik Anonim Şirketi

Dörtel Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Teknik Müşavirlik Müteahhitlik Anonim Şirketi, Harun Özüdoğru, Burak Kaan Yılmazsoy, Zeynel Yıldız tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da kuruldu.

Btm Mimarlık Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Btm Mimarlık Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Taner Ürgen tarafından kuruldu.

Sas Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sas Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda Ahmet Biçer ve Yavuz Kesmen ortaklığında kuruldu.

Heybet Yapı İnş.Taah.Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hiz.Tur.Ve Enerji San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Heybet Yapı İnş.Taah.Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hiz.Tur.Ve Enerji San.Dış Tic.Ltd.Şti. bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Hamd Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamd Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Altan ve Murat Düşer ortaklığında kuruldu.

Otto Blau Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Otto Blau Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Yeliz Caak tarafından kuruldu.

Hemg Mimarlık Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Anonim Şirketi kuruldu!

Hemg Mimarlık Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Anonim Şirketi Esenyurt'ta Mehtap Güneş tarafından kuruldu.

Terra İç Mimarlık Mühendislik Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat San.İç Ve Dış Tic.Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Terra İç Mimarlık Mühendislik Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Terra İç Mimarlık Mühendislik Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Dörtdağ İnşaat Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dörtdağ İnşaat Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile  Nesimi Aram Saltık tarafından kuruldu.

Proneta Proje Yönetim Danışmanlık Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proneta Proje Yönetim Danışmanlık Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Kıdış ve  Zeliha Cansever tarafından kuruldu.

Barch Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barch Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal’da   400 bin TL sermaye bedeli  ile  Barış Demir tarafından kuruldu.

Sarak Mimarlık Mühendislik İç Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Sarak Mimarlık Mühendislik İç Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Sara Saadı ve Khalıl Faraj tarafından kuruldu.

Reviva İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reviva İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de   1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Doğan tarafından kuruldu.

Dörtel Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Teknik Müşavirlik Müteahhitlik Anonim Şirketi Haberi

Dörtel Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Teknik Müşavirlik Müteahhitlik Anonim Şirketi
Dörtel Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Teknik Müşavirlik Müteahhitlik Anonim Şirketi, Harun Özüdoğru, Burak Kaan Yılmazsoy, Zeynel Yıldız tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da kuruldu. 


Dörtel Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Teknik Müşavirlik Müteahhitlik Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: Yasaların tarif ettiği her dalda ki mühendislik ve mimarlık faaliyetleri kapsamında; her türlü etüt, tasarım, projelendirme raporlama, uygulama, imalat ve mamul ticareti yapmaktır. Bu çerçevede Şirket her türlü etüt, plan, proje, mimarlık, mühendislik ve müşavirlik hizmetleri ile mühendislik yapıları ve yerleşim alanlarının tanziminde uygulama faaliyetleri ve proje hizmetleri yapar. Bu çerçevede Şirket: Mimari, statik, tesisat ve donanım projeleri, tadilat, röleve, restütisyon, restorasyon proje çizimleri ile bu projeler üzerinde tadilatlar yapar. Bunları uygulamaya koyar, proje yöneticiliği yapar. Belediyeler, Tapu...