23 / 04 / 2024

Doruk Atık iletişim

Doruk Atık iletişim

Doruk Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Yağan tarafından kuruldu.

Doruk Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doruk Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Yağan tarafından kuruldu.

Mi’Marin Ovacık iletişim bilgisi!

Mi’Marin Ovacık iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Çeşme Merkez otoban gişelerine sadece 5 dakika uzaklıkta bulunan projede toplamda 17 villa bulunuyor. 

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Yusuf Ayyıldız tarafından kuruldu.

Royal Garden Yakacık iletişim!

Royal Garden Yakacık iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Yakacık'ta hayata geçirilen projede toplamda 200 daire bulunuyor.

Greenox’un PR ajansı Olmadık İletişim Ajansı oldu!

Aycan-Feres İş Ortaklığı tarafından inşa edilen yeşil bina projesi Greenox’un iletişim çalışmalarını Olmadık İletişim Ajansı yapacak.

Hill Kartal Evleri Yakacık iletişim!

Hill Kartal Evleri Yakacık iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 193 konuttan oluşan Hil Kartal Yakacık projesinde konut teslimleri Haziran 2018 yılında gerçekleştiriliyor...

Essenora Küçükköy satış ofisi iletişim!

Essenora Küçükköy satış ofisi iletişim numarası 444 8 344 olarak belirlendi. Yüzde 50 peşinatta yüzde 7 indirim imkanı sunan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Küçükçekmece Cathay Sone İstanbul iletişim!

Küçükçekmece Cathay Sone İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Karma konseptte tasarlanan Cathay Sone İstanbul Evleri projesinde daire fiyatları 310 bin liradan başlayarak değişiyor...

Kadıköy Velvet Towers Evleri iletişim!

26 kat 3 blok halinde yükselecek olan projede toplam 1.250 adet dairenin yer alacak. Kadıköy Velvet Towers Evleri iletişim blgileri kapsamında telefon numarası 0 216 551 02 12 olarak belirlendi.

Sone İstanbul Küçükçekmece satış ofisi iletişim!

Sone İstanbul Küçükçekmece satış ofisi iletişim için 0212 244 54 54 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Teslim tarihi Aralık 2017 olarak belirlenen proje Cathay İnşaat imzası ile yükseliyor.

Soğanlık AND Kartal Rezidans iletişim!

Soğanlık AND Kartal Rezidans iletişim için 0850 393 40 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2016 yılı Ocak ayında satışa sunulması planlanan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerine yer veriliyor.

Çamlık 360 Kurtköy iletişim!

Çamlık 360 Kurtköy iletişim için 0850 532 0 360 telefon numarasını arayabilirsiniz. Banka kredisiyle konut sahibi olunabilen proje 26 blok halinde inşa ediliyor.

Küçükçekmece Sone İstanbul iletişim!

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek olan projede 1.067 adet konut ve ticari alanlar bulunuyor. Küçükçekmece Sone İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 244 54 54 olarak belirlendi.

Doruk Atık iletişim Haberi

Doruk Atık iletişim


Doruk Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Yağan tarafından kuruldu.

Doruk Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:

-Yurt içinde ve yurt dışındaki tüm özel ve resmi kuruluşların, belediyelerin, toplu konut ve sitelerin, sanayi ve tarım fabrikalarının, plaza ve iş merkezlerinin iç mekân ve dış çevre temizliği ile cadde, sokak temizliği ve çöp toplama hizmetlerini yapmak, her türlü personel çalıştırmak, çöp imha ve arıtma-ayıklama tesisleri kurmak. Kapalı ve açık alan temizliği yapmak, amaç ve konusu ile ilgili her türlü personel hizmeti teminin de bulunmak. Çevre Kanunu ve ilgili yönetmelikler doğrultusunda Çevre Bakanlığından gerekli izinlerin alınması kaydıyla ulusal ve uluslararası Çevre Etki Değerlendireme (ÇED) faaliyetlerinde bulunmak. Çevre...