24 / 04 / 2024

Doruk Kaya turizm rus turist 2015

Doruk Kaya turizm rus turist 2015

Kaya Holding Başkan Yardımcısı Doruk Kaya, Rusya'daki ekonomik kriz nedeniyle turizmcilerin zorlu bir yıl geçireceğini belirterek, "İşi bilenle bilmeyen ayrışacak. 2015 eleme yılı olacak" dedi

Strata İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Strata İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özkan Kaya tarafından kuruldu.

Rich Club İnvestment İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rich Club İnvestment İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Olena Marhashvılı-kaya tarafından kuruldu.

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Cem Kaya ve Onur Meynioğlu ortaklığında kuruldu.

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 200.000,00 sermaye bedeli ile Imad M.M. Alreefi ile Anas Kaya ortaklığıyla  kuruldu.

Evsar Grup İnşaat Otomotiv Gıda Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evsar Grup İnşaat Otomotiv Gıda Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Sarıkaya tarafından kuruldu.

Omorfo Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omorfo Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kaya tarafından kuruldu.

Fleksib Suıtes Turizm Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fleksib Suıtes Turizm Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yunus Kaya tarafından kuruldu.

Eyk Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Eyk Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Kaya tarafından kuruldu.

Hisar Enka Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar Enka Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kaya tarafından kuruldu.

Cln Capıtal Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Cln Capıtal Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Doruk Çelen tarafından kuruldu.

Kayas Grup Turizm İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayas Grup Turizm İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz KAya tarafından kuruldu.

Dgkn İnşaat Turizm Sağlık Ve Tarım Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Dgkn İnşaat Turizm Sağlık Ve Tarım Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Kaya tarafından kuruldu.

Mk Metinkaya İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Metinkaya İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Kaya tarafından kuruldu.

Doruk Kaya turizm rus turist 2015 Haberi

Doruk Kaya turizm rus turist 2015

Rusya'da yaşanan ekonomik kriz nedeniyle turizmciler zorlu bir yıla hazırlanıyor. Kimi iç pazar kontenjanını artırırken kimi alternatif pazarları zorluyor. Sektörün 26 yıllık oyuncusu Kaya Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doruk Kaya, turizmi zorlu bir sezonun beklediği belirterek, 2015'in eleme yılı olacağını söyledi. Kaya ile Rusya'da yaşanan krizi, sektörü ve yeni yatırımlarını konuştuk. 


 2014 yılını nasıl geçirdiniz? 

Güzel bir yıl geçirdik. Yeni açtığımız tesislerimizin de etkisiyle 2014'ü yüzde 20'ye yakın büyümeyle kapattık. 


 2015'te yeni yatırımlarınız olacak mı? 

5 yıldır otelcilik çok popüler oldu. Teşviki alan ya da 'bu işte yüksek kâr varmış' diyen bu alana yatırım yaptı. Son yıllarda yükseliş trendine giren turist sayısı da cazibeyi artırdı. Ama otelcilik o kadar kolay değil. İşin derinliklerini bilmek, teneffüs etmek, tedbiri de buna göre almak gerekiyor....